• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş hayatında baskıyla başa çıkamıyorum

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Arkadaşlar herkese merhaba iş hayatında 1 yıllık tecrübem var Türkiye'nin en iyi şirketlerinden birinin küçük bir kuruluşunda çalışıyorum. Birlikte çalıştığım proje yöneticileri var hepsi kadın ve baskıyla iş yürütüyorlar.

Bugün bi tanesi çemkirdi bana " beden dilin çok kötü ben bir yöneticiyim güzellikle söylüyorum" falan filan diye ama kadın bana bayaa çemkirdi zaten sürekli baskı yapıyor bana, bağlı olduğum bir yönetici olmadığı için bana destek olacak kimse de yok. Motivasyonum düşüyor. İş değişemiyorum çünkü başlayalı 3 4 ay oldu ve borçlarım var süreci yönet diyorlar bana bu konuyla alakalı tek bi fikrim yok çok zor durumda baskı altında stresli hissediyorum :(

Onların ne düşündüğünü bir kenara bırak.
Sen kendine özeleştiri yaptığında ne görüyorsun?
Sence de beden dilin kötü mü?
Eksiklerin neler?

Güzel bir iş bulma şansına sahip olmuşsun. Rekabetçi ortamda ayakta kalabilmek adına kendini sürekli yenilemelisin. Hoşuna gitmese bile deneyime saygı duy ve herkesten bir şey ögrenmeye bak.

Başarılar dilerim. .

Onların ne düşündüğünü bir kenara bırak.
Sen kendine özeleştiri yaptığında ne görüyorsun?
Sence de beden dilin kötü mü?
Eksiklerin neler?

Güzel bir iş bulma şansına sahip olmuşsun. Rekabetçi ortamda ayakta kalabilmek adına kendini sürekli yenilemelisin. Hoşuna gitmese bile deneyime saygı duy ve herkesten bir şey ögrenmeye bak.

Başarılar dilerim. .

Ya onlar satışçı sürekli kendini öven egoları aşırı yüksek insanlar ben ikcıyım ben onlar kadar enerjik güleryüzlü ya da çok çok cana yakın bi profil değilim daha sakin gözlemci biriyim şirket kültürü de ik anlamında bu yönde :/ ben saygı duyuyorum ama iş yaptırış biçimleri motivasyonumu aşırı düşürüyor.

Ya onlar satışçı sürekli kendini öven egoları aşırı yüksek insanlar ben ikcıyım ben onlar kadar enerjik güleryüzlü ya da çok çok cana yakın bi profil değilim daha sakin gözlemci biriyim şirket kültürü de ik anlamında bu yönde :/ ben saygı duyuyorum ama iş yaptırış biçimleri motivasyonumu aşırı düşürüyor.

Iste bu zorluklarla baş edebilen, motivasyonunu düşürmeden devam edebilenler alıp yürüyor. :)
Emin ol her iş ortamında var böyle rahatsız edici tipler..

Her ortamda var oyle tipler. Sizin kurumla alakali degil rahat olun. Takmamayi deneyin .Umursanmadigi görmek her insani deli eder.Ustunuze duseni yapın ve gerisine kulak tikayin.Eger haklilik paylari varsa beden dilinizle ilgili kendinizi gelistirmeye calisin.Hakli elestiriler insan gelisimine katki saglar .Bunu avantaja çevirin eger oyle bir durum varsa .

Back
X