• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş hayatında sınırlar

Açıkcası ben işte kurulan arkadaşlığın samimiyete dönmeme taraftarıyım, olmak istemem. Çok güvenip ve inanmam lazım çünkü herkes iyi niyetli değil zaten 3_4 yıl görücem bu hayatta. O yüzden gerek duymuyorum çünkü belki sizin şaka diye anlattığınız ya da özel bir konu diye anlattığınız şey yarın herkesin dilinde olabilir.

Cok dolambacli seyler laf sokmalara gerek yok onu ben de yapamiyorum direkt soyluyorum davranişiyle ilgili rahatsizligimi dümdüz ve genelde acik iletisime alisik olmuyo bizim insanlar zaten o da bozar genelde.
Mesela bi halt yapar gibi işime karisan arkadisima neden şuan bunu söyledin/yaptin? Bu seni ilgilendirmiyor kendi işinle ilgilenir misin? Diyince bile etkili oluyor. Insanlar genelde içinden kizar boyle seylere.
Çok iyi yapıyorsunuz

Zaten çok insan sevmeyen birisiyim, insanlara kibar ve iyi davranırım ama çok insan sevemiyorum. Sevdiğim insanı ise çok severim ve her zaman yanında olurum ama herkesle de yakın olmayayım zaten. Artık insan taşıyamıyorum gerçekten bu da etkili.

Back
X