İş hayatıyla tüp bebek

izmirlibjkkartal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
2.253
4.176
83
Herkese merhabalar
Bu ay sonuna doğru transferim olacak.. uzun yıllardr aynı şirkette çalışıyorum izinlerim var işim masabaşı çok fazla ayağa kalkmayı gerektirecek durum yok, ağır işim yok. Fakat yolum 1.5 saat sürüyor servisle gidiyorum. transfer sonrası 1 hafta izin sonrası işe dönmeli miyim 2 hafta mı kullanayım izin? Transfer sonrası yatmak mı gerekir 1 ay gibi uzun süre izin alamam fakat 10 gün alabilirim diye düşünüyorum. Benm gibi transfer sonrası işe dönen var mı? Kaç gün sonra döndünüz cevapları bekliyorum

Benim işle aramdaki mesafe kısaydı öğretmenim bende sadece 2 gün rapor aldım.Aslında transfer sonrası normal hayatınıza dönün deniliyor ama mesafeniz uzun olduğu için bence 1 hafta alsanız yeter , zaten blast embriyolar ilk 2 gün içinde tutunuyormuş

Herkese merhabalar
Bu ay sonuna doğru transferim olacak.. uzun yıllardr aynı şirkette çalışıyorum izinlerim var işim masabaşı çok fazla ayağa kalkmayı gerektirecek durum yok, ağır işim yok. Fakat yolum 1.5 saat sürüyor servisle gidiyorum. transfer sonrası 1 hafta izin sonrası işe dönmeli miyim 2 hafta mı kullanayım izin? Transfer sonrası yatmak mı gerekir 1 ay gibi uzun süre izin alamam fakat 10 gün alabilirim diye düşünüyorum. Benm gibi transfer sonrası işe dönen var mı? Kaç gün sonra döndünüz cevapları bekliyorum
Merhaba canım durumunu insan kaynaklarına bildir bu durumun ne kadar yıpratıcı ve sor olduğunu izah etmelisin ki sana destek versinler ben yolluk iznimi almıştım ancak pozitif sonucu görünce 1 ay gitmedim işe ücretinden kesilmesini istemiştim kalan günler için kafan daha rahat oluyor o arada kese ve kalp artışını duymuş oluyorsun tavsiyem böyle sonra işe dönmüştüm

S sunshine__ peki 1 ay gitmediğiniz dönemde işe gitseydiniz çalışabilir miydiniz? 1 aylık dönem sizin zor mu geçti

bebekokusuuu bebekokusuuu 6.gün dondurulmuş embriyo transfer olacak 1 hafta yeterli yani izin için 48 saatte tutunurmuş olacaksa. sizin dinlenme aşamasında öneriniz neler yatma pozisyonu yeme içme gibi neler yapmalı yapmamalı benm ilk olacak çok heycan var :)

S sunshine__ peki 1 ay gitmediğiniz dönemde işe gitseydiniz çalışabilir miydiniz? 1 aylık dönem sizin zor mu geçti

bebekokusuuu bebekokusuuu 6.gün dondurulmuş embriyo transfer olacak 1 hafta yeterli yani izin için 48 saatte tutunurmuş olacaksa. sizin dinlenme aşamasında öneriniz neler yatma pozisyonu yeme içme gibi neler yapmalı yapmamalı benm ilk olacak çok heycan var :)
Bizim bir kaç deneme olunca bu sefer işi sağlama almak istedim açıkçası masa başı iş benim ama servis ile 1 saati geçkin sürüyor o nedenle emin olmadan işe başlamak istemedim açıkçası 10 gün transfer süresi 20 günde öyle aldım iş yeri problem yaratmadı anlatınca anlıyorlar o yüzden okadar içim rahattı işi hiç takma gerçekten en fazla Sağlık ocağından 5 5 gün rapor alırsın inşallah sonucunuz pozitif olur

Ben 6 kere transfer oldum, bir keresinde tuttu düşük oldu ama bu sağlıkla ilerliyor çok şükür.Benim farklı yaptığım birşey olmadı, hepsinde genelde 2 gün dinlendim sonra ayaklandım . Farklı birşey yemedim, normal hamileymiş gibi düşünüp sağlıklı şeyler ağırlıklı tükettim bol kuruyemiş felan, bol su içtim zaten normalde de içerim.Zaten tutunmayla yediklerimizin alakası yok, benim merkezim o konuda birşey söylemedi.Kullandigimiz ilaçlar kabız yapıyor, o yüzden sıvı ve meyve tüketin.Rahim iyiyse Embriyo da sağlıklıysa tutunma ihtimali yüksek, inşallah ilk denemede pozitif görürsünüz, sadece stres yapmayın Yeter 🤗

Yan gelip yatanların tutuyor işe başlayanlarda da eğer ağır iş ise tutmuyor benim gözlemim. Bence izin alın ne kadar alsanız o kadar iyi. Sürekli oturarak çalışmak da iyi bişey değil bence.
Herkese merhabalar

Yan gelip yatanların tutuyor işe başlayanlarda da eğer ağır iş ise tutmuyor benim gözlemim. Bence izin alın ne kadar alsanız o kadar iyi. Sürekli oturarak çalışmak da iyi bişey değil bence.
Çalışan kadın olunca yan gelip yatmakta öyle zor ki artık olduğu kadar izin kullanacağım bakalım

bebekokusuuu bebekokusuuu 6 keremi çok şükür tutmuş minik sonunda. Sizdeki sorun neydi ben yumurta olmuyordu büyümüyordu. Ne çok haketmişsiniz anne olmayı 🙏🧿🧿🧿
Bizdeki sorun şiddetli erkek infertilitesiydi.Onceki embriyoların çoğu iyi kaliteydi ama ya genetiği bozuktu ya da zamanı gelmemişti.Çok teşekkür ederim 🤗

Ben de öğretmenim. Sadece transfer günü dinlendim. Malum hep ayakta çalışıyoruz. Ders programım da çok hafif değildi. Araba kullanarak hep işe gittim. Günlük hayatımı hiç değiştirmedim. Misafirim denk geldi hatta bol bol. Çok şükür 7 haftalık oldu. Embriyo sağlıklıysa tutar.. sağlıksızsa 20 gün yatsan ne çare.. ve çalışmadan evde süreci beklemek çok daha zor bence
Gönlünüze göre olsun inşallah

Ben de öğretmenim. Sadece transfer günü dinlendim. Malum hep ayakta çalışıyoruz. Ders programım da çok hafif değildi. Araba kullanarak hep işe gittim. Günlük hayatımı hiç değiştirmedim. Misafirim denk geldi hatta bol bol. Çok şükür 7 haftalık oldu. Embriyo sağlıklıysa tutar.. sağlıksızsa 20 gün yatsan ne çare.. ve çalışmadan evde süreci beklemek çok daha zor bence
Gönlünüze göre olsun inşallah
Benmde planm 1 hafta dinlemip işe dönmek test gününü evde beklemek istemiyorum o 1 haftalık süreçtede de puzzle aldım kendimi dinlemek istemiyorum sürekli yatmak istemiyorum. İnşallah ilk denememde tutar hepimiz kavuşalım sağlıkla bebeklere 🙏🙏🙏

Back
X