iş hukuku HK. acil (işten çıkarılma )

Hayırlısı bakalm imzalamıcam aklımda
Ellerinde bişey olmadigina aslında emin gibiyim ama yarın yine soraxagim cünkü ik ile görüştügümde sözlü diye bahsediyor hep katılmadigim bir toplanti varmış güya zorunlu
Katılmamısım dedi hangi toplantı dedim cvp alamadım ama ben iki senedir katıldıfım zorunlu olan tüm toplantıların cıktısını aldım ispatlı delilli herşeyim elim boş degil ara bulucudan ziyade tüm süreci irdeleyecek olan bir kurum var talep/ sikayet üzerine ilgili yere geliyolar ve bunu istemediklerini de biliyorum ama oraya da basvuruda bulanacagim dicem ben maddi manevi kayıp yaşadım %70 maddi kaybım var zam alamıyorum neden cok gereksiz arkası aslı olmayan bir kini yüzünden
Bunlarida ispat edicem insallah ama buna ragmen bölümünü değiştirxez deme hakları yoktur sanırım onca kanıtım var hep çıktıları aldım gün gün saati dakkasina kadar yaptıgım işler belgeli
O aracı kurum içi kurumsa bazen beklediğin gibi sonuçlanmaz, dikkat et. Nedense bana firman tanıdık geliyor anlattığın yapıda, sakıncası yoksa özelden yazsana. En kötüden iyidir bazen bölüm değiştirmek, inat etme derim. En yüksek faydana bak.

O aracı kurum içi kurumsa bazen beklediğin gibi sonuçlanmaz, dikkat et. Nedense bana firman tanıdık geliyor anlattığın yapıda, sakıncası yoksa özelden yazsana. En kötüden iyidir bazen bölüm değiştirmek, inat etme derim. En yüksek faydana bak.
İşten cıkarıldım zaten, basvuru yapamadan🫤

haksız yere işten çıkartmaya kalkanlar yürek yemişler heralde iş mahkemesinde açacağınız bir dava ile evet 1-2 sene uğraşırsınız belki ama harika tazminat öderler size.
bu sebeple siz işten çıkın diye yapıyorlar bunu sakın çıkmayın,her iş yerinde türlü sorun var bekleyin sabredin sizinle anlaşamayanın kendi sorunu herkes herkesle anlaşmak zorunda da değil iş yapıyorsunuz çıkarınız ortak sizinle ego savaşı yapacağına işine baksın, sakin kalın,yoksa da çıkartsınlarda sizi görelim doooğruuuu dava açmaya gidersiniz ondan sonra nasıl tutuştuklarına ve sizinle iletişimi düzeltmek istediklerine inanamayacaksınız. umarım o noktaya getirmezler ama getirirlerse yasalar sizden yana :KK66:
Türkiyede gercekten bazen firmalar okadar rahat at koşturuyolar ki şaşırıyorum, ya cıkararırız ya anlaşırız diyerekden bana kalma secenegi birakmadılar zaten onu da Allaha havale ettm
Yaşadıgımı yaşasın isterim.. egosu tatmin olmuştur simdi

salsa arabulucuya gidin.
Ya da İK'da güvendiğiniz biri varsa konuşun.
Olmadı ekip liderine beni istemediğin belli, ver paketimi gönder deyin uygun biriyse.
Eliniz güçlü demişsiniz ama neler kanıt, neler doğru yolla alınmış çok değişiyor mahkemede. Yüzlerce iş mahkemesine gittim.
Böyle durumlar maalesef

haksız yere işten çıkartmaya kalkanlar yürek yemişler heralde iş mahkemesinde açacağınız bir dava ile evet 1-2 sene uğraşırsınız belki ama harika tazminat öderler size.
bu sebeple siz işten çıkın diye yapıyorlar bunu sakın çıkmayın,her iş yerinde türlü sorun var bekleyin sabredin sizinle anlaşamayanın kendi sorunu herkes herkesle anlaşmak zorunda da değil iş yapıyorsunuz çıkarınız ortak sizinle ego savaşı yapacağına işine baksın, sakin kalın,yoksa da çıkartsınlarda sizi görelim doooğruuuu dava açmaya gidersiniz ondan sonra nasıl tutuştuklarına ve sizinle iletişimi düzeltmek istediklerine inanamayacaksınız. umarım o noktaya getirmezler ama getirirlerse yasalar sizden yana :KK66:
evet ama bir iki sene calısamazsınız ve ıssızlık maası da alamazlar. Bunun için yeterli birikim varsa bence iş mahkemesi okey:) aynı sorunu yasadım. n

İşten cıkarıldım zaten, basvuru yapamadan🫤
Hayırlısı olmus. Aynı durumda bende yasadım geçen hafta işten çıkarıldım. Üüzlmeyin Allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar. Huzursuz çalışmak yerine inşallah daha güzel işerimiz olsun:)

Hayırlısı olmus. Aynı durumda bende yasadım geçen hafta işten çıkarıldım. Üüzlmeyin Allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar. Huzursuz çalışmak yerine inşallah daha güzel işerimiz olsun:)
Haksız olması koydu sadece yoksa iş elbet bulacagiz bir sekildd 🥲

Back
X