• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Kavgasi Darp Raporu Ve Tehdit

Gitsin otele ya da apart, günlük kiralık ev her ne haltsa orda sevişsin. İş yerinin otoparkında sevişmek nedir ya.
Onlarda var.Birine apart sormuş eski personele.

Otoparkta arabanın içinde uyuyor erkek arkadaşı gelmiş motosikletle.
Sonra bunlar araçla gitmişler.Eski personeller den birisi n... Nerede arabası yok dedi. Birde başka yere gitmişler.

Onlarda var.Birine apart sormuş eski personele.

Otoparkta arabanın içinde uyuyor erkek arkadaşı gelmiş motosikletle.
Sonra bunlar araçla gitmişler.Eski personeller den birisi n... Nerede arabası yok dedi. Birde başka yere gitmişler.
Sanırım hastanede herkes birbirini destekliyor, gizli kapaklı işler çeviriyor. Siz dışında kimse bu durumdan rahatsız değil gibi görünüyor. Orda çalışan eski personele de apart sorduğuna göre işten çıkarılma kaygısı yok. Siz peki onun yanına gittiğinizde ne tepki verdiniz en başta? Sevgilisinden bahsedip hakaret mi ettiniz?

Nasıl bir kavga bu ne biçim hal ve hareketlerin
İşyerinde birini dövecek ne yaşandı nasıl bir gözü karalık
O darp girişiminde bulunsa kendini savunsan anlarım
Resmen tekme tokat dalmışsın
O da sen de aynısınız ne diyebilirim ki
Karakola gidip şikayet et tehdit ve takip ediliyorum diye
Bir şey yapmazlarsa da kaydın ve ispatın olur başka durumlar için

Sanırım hastanede herkes birbirini destekliyor, gizli kapaklı işler çeviriyor. Siz dışında kimse bu durumdan rahatsız değil gibi görünüyor. Orda çalışan eski personele de apart sorduğuna göre işten çıkarılma kaygısı yok. Siz peki onun yanına gittiğinizde ne tepki verdiniz en başta? Sevgilisinden bahsedip hakaret mi ettiniz?
Asla böyle birşey yapmadım herkese önceden ima ettin demiş.

Nasıl bir kavga bu ne biçim hal ve hareketlerin
İşyerinde birini dövecek ne yaşandı nasıl bir gözü karalık
O darp girişiminde bulunsa kendini savunsan anlarım
Resmen tekme tokat dalmışsın
O da sen de aynısınız ne diyebilirim ki
Karakola gidip şikayet et tehdit ve takip ediliyorum diye
Bir şey yapmazlarsa da kaydın ve ispatın olur başka durumlar için
Siz gecenin 01.30 sularında 100 metre kadar öteye kadar kimsenin olmadığı kameranın olmadığı yerde tehdit edilirseniz ne yapardınız acaba ?

Konu biraz karışık duruyor, basit bir kavga değil. İyi bir ceza avukatına başvurmanı öneririm. Kişisel olarak dava açsan, delil toplamaydı, dava takibiydi ki genelde bir şey çıkmıyor bunlardan, uğraşırsın. Nitelikli hal diye bir şey var ya kanunlarımızda, yanlış tabir ediyorsam kusura bakmayın yani basit bir kavgadan daha ötesi bir durum. Bu da yargılamada etkili olacaktır. Konuyu bir ceza avukatı ile görüşecek en azından danışmanlık ücretini ödeyerek, enine boyuna değerlendirin bence.

Başını belaya sokmaya bayılıyorsun var ya. Bu kavga olurken etrafta kimse yok muydu? Sen niye iş yerindeki birisine farklı konularda sohbet ediyorsun napıyosa ne yapıyor sanane sen misin müdürü? Sen de ondan farklı değilsin fiziksel şiddete başvurmak ne demek? Böyle çirkefin biri çıkar bela olur başına işte. Varsa sana gerçekten attığı böyle mesajlar git polise ver ben tehdit ediliyorum diye bunlar da kanıtlarım diye göster. konuşmaya devam etme, devam edersen polise veririm de.

Sen bana o... Demeye getiriyorsunuz sanane ozelimden sanane ne yaptığından dedi. Halbuki mesai saatinde çalışma ortamını terkedemez. Ve dışarıdan birisini getiremez. Bunu her zaman yapıyor.
Yemekhanenin bir sorumlusu , sizin bir sorumlunuz yok mu durumu bildirseniz. Allah yardımcınız olsun.

Dusunsenize ise girmissiniz para kazanmak icin ve iki tane boyle tip, is arkadasiniz. Allah asil orda calisan digerlerine yardim etsin. Yazik insanlarin hakkina da giriyorsunuz. Su ortamda, ne kadar ihtiyaci olursa olsun calismaya devam etmeyecek bir suru insan var. Insallah siz de o da isten ayrilir da etrafiniz kurtulur.

Konu biraz karışık duruyor, basit bir kavga değil. İyi bir ceza avukatına başvurmanı öneririm. Kişisel olarak dava açsan, delil toplamaydı, dava takibiydi ki genelde bir şey çıkmıyor bunlardan, uğraşırsın. Nitelikli hal diye bir şey var ya kanunlarımızda, yanlış tabir ediyorsam kusura bakmayın yani basit bir kavgadan daha ötesi bir durum. Bu da yargılamada etkili olacaktır. Konuyu bir ceza avukatı ile görüşecek en azından danışmanlık ücretini ödeyerek, enine boyuna değerlendirin bence.
Teşekkür ederim bu gece kafes cagirsam erkek arkadaş getirdiğinde hakli çıkar miyim ?

En baştan, işler zıvanadan çıkmadan şikayet etseydin madem.
en başta kendisi de sevgilisiyle öpüşüyordu ki hastanenin bahçesinde
diğer kızın da sevgilileri gelmiş hastane bahçesine -hayır bu da laf ediyor dayani, bununki de geliyor

burada tek fark diğer kızın sevgilisi olan kişilerin içeri girmesi heralde?
e orası hastane işim vardı hastaydım geldim? kamera yok bişey yok

bilmiyorum konu değişik geldi bana

Bu hastane devlet hastanesi mi sizin çalışma şartlarınız maaşınız falan çok mu iyi ?
Yani değer mi bu seviyesiz ortama katlanmaya?
Ben iş yerimde ufacık bir huzursuzluk olsa rahat edemiyorum sizin ikinizin de seviyesi yerlerde.
Eğer bu tip bir işi pek çok yerde bulabilecekseniz asgari ücretle çalışıyorsanız çıkın istifa edin kendinize temiz bir sayfa açın.
Yok ben kaos seviyorum diyorsanız da diyeceğim bir şey yok.

en başta kendisi de sevgilisiyle öpüşüyordu ki hastanenin bahçesinde
diğer kızın da sevgilileri gelmiş hastane bahçesine -hayır bu da laf ediyor dayani, bununki de geliyor

burada tek fark diğer kızın sevgilisi olan kişilerin içeri girmesi heralde?
e orası hastane işim vardı hastaydım geldim? kamera yok bişey yok

bilmiyorum konu değişik geldi bana
Tencere dibin kara olayı…

Back
X