• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş kokteyli için kıyafet seçimi

o ayakkabıyı gıyeceksen ten rengı ucu bellı olmayan çorapla gıy, o ortamda çorapsız basit abest durur bence. ayakkabı seçimi bıraz düğün işi gibi geldı bana.. daha sade, özellıkle ucu kapalı şık bir ayakkabı daha isabetlı olabılırdi... böyle ortamlarda sade ve şık olursan daha asil ve yerınde bir goruntu yakalarsın bence.

o ayakkabıyı gıyeceksen ten rengı ucu bellı olmayan çorapla gıy, o ortamda çorapsız basit abest durur bence. ayakkabı seçimi bıraz düğün işi gibi geldı bana.. daha sade, özellıkle ucu kapalı şık bir ayakkabı daha isabetlı olabılırdi... böyle ortamlarda sade ve şık olursan daha asil ve yerınde bir goruntu yakalarsın bence.

haklısın, ben de öyle düşünmüştüm. ama düz renk bir elbise ile belki bu ayakkabı da şık olabilir dedim.ayakkabı düz, elbise düz, hiç süsüm olmayacak :)

teşekkürler fikirler için kızlar, ben giymeyeyim bu ayakkabıyı en iyisi.

haklısın, ben de öyle düşünmüştüm. ama düz renk bir elbise ile belki bu ayakkabı da şık olabilir dedim.ayakkabı düz, elbise düz, hiç süsüm olmayacak :)

teşekkürler fikirler için kızlar, ben giymeyeyim bu ayakkabıyı en iyisi.

bencede bunu giyme cnm:)

Son düzenleme:
of bu ayakkabıyı da aldım, bir kere düğünde giydim, iki senedir duruyor dolapta. isabetsiz alışverişler çok üzücü değil mi

dediğim gibi düğünlük bir ayakkabı o canım. başka düğünlerde gıyersın yıne, nıye ısabetsız olsun. arkadasın dedıgı gibi süet sıyah ucu kapalı ayakkabı ve sıyah dız hızası bır elbıse hoş olabılır.ya da saks mavisi sade bir elbise de hoş olurdu.

bu bilgiler ışığında yarın alışverişimi yapıcam. aldıktan sonra buradan sizinle yine paylaşır, fikrinizi alırım kızlar. :)

Son düzenleme:
Back
X