- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
İki yıllık mezunuyum ayrıca açıköğretimden lisansa tamamladım.Özel sektörde insan kaynaklarında çalışıyordum.Malesef AÖF den mezunum deyince üniversite yerine koymuyorlardı canımIngilizceyi iyi derecede biliorsan sikinti olmaz hemen buraya gelince acikogretimden diplomali oluverirsin bizim buralarda boyle canim uzaktan istedigini okuyorsun ciiippppp uni mezunusunn...
İngilizcen iyiyse İngilizce şartı arayan bir çok yer olabiliyor. buraya geldiğinde yenibiris.com'a filan bakın. kariyer.net , elemanonline.net filan. çıkıyor öyle işlerBen aöf mezunu olmakla normal uni mezunu olmak arasında fark yok dıye dusunuyosum. Peki o lise mezunları ingilizce biliyomuydu desirrem?
Birde insan kaynakları işini nasıl buldun o bölümümü okumustun
belki bnn kizacaksiniz ama olmasi gereken de bu. uzaktan egitim ile orgun egitim arasinda daglar kadar fark var. zorunluluklar yuzunden okuyamayanlara diyecek lafim yok ama zaaninda haytaliktan olduysa ozaan tepem atiyor.İki yıllık mezunuyum ayrıca açıköğretimden lisansa tamamladım.Özel sektörde insan kaynaklarında çalışıyordum.Malesef AÖF den mezunum deyince üniversite yerine koymuyorlardı canım
var canim ozelde var o ayrim ve fark ama devlette bulamazsin o farki. neyse sana tavsiye herseye ragmen unv ack da olsa bitir. o esnada dis ticaret kurslari var onlara yazil ama iyi arastir sirket baglantilari olanlar olsun yani en.azindan sana staj ayarlayabilsinler insallah sonrasinda hersey guzel olur. ama ben olsam geri donmem belli ki ingilizce konusulan biyerdesin refah duzeyi yuksektir. tr iyi degil be canm daha bugun sehit verdik...Ben aöf mezunu olmakla normal uni mezunu olmak arasında fark yok dıye dusunuyosum. Peki o lise mezunları ingilizce biliyomuydu desirrem?
Canım bende fark olduğunu düşünmüyorum ama şirketler böyle değil maalesefBen aöf mezunu olmakla normal uni mezunu olmak arasında fark yok dıye dusunuyosum. Peki o lise mezunları ingilizce biliyomuydu desirrem?
hayır canım neden kızayım tabiki örgün öğretim ile uzaktan eğitim arasında fark var.benimkisi haytalıktan ve yeterli puan alıp lisans tercih etmemek değil.o zamanlar rahmetli babaanneme bakıyordum o yüzden lise mezunu kalmamak için 2 yıllık tercih etmem gerekiyordu.belki bnn kizacaksiniz ama olmasi gereken de bu. uzaktan egitim ile orgun egitim arasinda daglar kadar fark var. zorunluluklar yuzunden okuyamayanlara diyecek lafim yok ama zaaninda haytaliktan olduysa ozaan tepem atiyor.
var canim ozelde var o ayrim ve fark ama devlette bulamazsin o farki. neyse sana tavsiye herseye ragmen unv ack da olsa bitir. o esnada dis ticaret kurslari var onlara yazil ama iyi arastir sirket baglantilari olanlar olsun yani en.azindan sana staj ayarlayabilsinler insallah sonrasinda hersey guzel olur. ama ben olsam geri donmem belli ki ingilizce konusulan biyerdesin refah duzeyi yuksektir. tr iyi degil be canm daha bugun sehit verdik...
Slm herkese
Biz yurtdışından kesin donus yapma kararı aldık
Lise mezunu biri ingilizcesi iyiyse ne tur işler bulabilir turkiyede sizce maaşı ne olur?
İlla torpilmi gerekli iş bulmak icin?
Dıs ticaret ihracat işlerini bulmak icin lise mezunu olmak ingilizceyi iyi bilmek yeterlimi?
KızlAr lutfen bildiklerinizi yazın tesekkurler
ben bilmiyorum. aç kalmayacak derecede ingilizcwm. bir çoğumuzda da durum bu maalesef. yurtdışına çıkma gibi imkanı olmayan kişilerde biraz zor İngilizce veya başka bir yabancı dil. Türkiye'nin gerçeği bu...Turkiyede herkes universite mezunu ve herkes ingilizce biliyor bira zor yani isin..
ben bilmiyorum. aç kalmayacak derecede ingilizcwm. bir çoğumuzda da durum bu maalesef. yurtdışına çıkma gibi imkanı olmayan kişilerde biraz zor İngilizce veya başka bir yabancı dil. Türkiye'nin gerçeği bu...
herkes İngilizce biliyor diyince ben öyle bir yorum attım. bu duruma bakarsak benim yeğenim lisede dış ticaret okudu İngilizcesi şakır şakır... ben halkla ilişkiler mezunuyum İngilizce sıfır. biraz da eğitim sistemimizde sıkıntı.ya ben genel anlamda konustum lise mezunu olmak universite mezunu olmak cv sine ingilizce biliyorum yazmak cok farkli bulunmadik seyler degil yani, konu sahibinin yapmak istedigi seye bagli tabi, belki sekreterlik tarzi seyler bulabilir ama gidecegi sehrede bagli bence.
kisaca is bulmak zor diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?