Bir şirkete girip ordan mı devam etsem diyorum.
Defter yazıyorum. Bunun dışında başka bişey yok. Defteri kdv ye hazır hale getiriyorum diyelim.Size mesleği öğrenmeniz açısından faydası oluyor mu
İş olarak daha yoğun yerde çalıştım. Ama nasıl desem düzensizlik var burda. Geçen bir iş ilanına başvurdum şirker stajyer arıyordu çağırdılar. Gitmedim burası yüzünden. Kafam çok karıştı.İş bulma şansınız nasıl? Kurumsal bir yer olursa en azından asgariden yüksek maaş alırsınız ama çalışma temponuz yine yoğun olur.
Çevre olacak. Tahsilatı yapabileceksin. 6 ay ödeme yapmayanlar var. Bunlar gözümü korkutuyor.3 ay daha diren 1 yıl dolsun konu sahibesi. Mali müşavirlik gayet iyi bir iş, neden kendi ofisini açmak istemiyorsun?
İş olarak daha yoğun yerde çalıştım. Ama nasıl desem düzensizlik var burda. Geçen bir iş ilanına başvurdum şirker stajyer arıyordu çağırdılar. Gitmedim burası yüzünden. Kafam çok karıştı.
Benzer durumdaki olan kişiler için de işleyiş böyle mi başka yerlerde, 2 yıl sadece defter yazımı için normal bir süre mi? Bence bu önemli..Defter yazıyorum. Bunun dışında başka bişey yok. Defteri kdv ye hazır hale getiriyorum diyelim.
Mesela işçi giriş çıkış muhtasar yada şirket kurma gibi şeylerde görmem gerekiyor ancak gösterilmiyor. Daha zamanı var deniyor. 2 sene sadece defter yazdırıyolarmış.
Yok bazı ofislerde 2-3 ay sonra sorumluluk veriyolar. Şirketi sıfırdan kurmak açılış herşeyi.Benzer durumdaki olan kişiler için de işleyiş böyle mi başka yerlerde, 2 yıl sadece defter yazımı için normal bir süre mi? Bence bu önemli..