çok şirinmiş ilerde bende düşünüyorum ama butik pastane türü :)Valla bircok şey var. Giysi,kozmetik,hediyelik eşya,oyuncak vs
inşallahiyi olur sizin içn ben evde oturmamak için gelir olsun diye gerçi vergisi cartı curtu var ama bakalımBence çok çok iyi düşün. Ben fazla düşünmeden girdim.inşallah iyi olur.
Kızlar 30 bin TL kredi çekip kendime bir işyeri açtım. Yaklaşık 4 ay oluyor. İşler de fena değil. Ödemelerini ucu ucuna yapabiliyorum.3 sene boyunca kredim bitene kadar kendim para beklemiyorum. Bazen korkuyorum ya ödeyemezsem diye. Bazense güçlü olmam gerek bu krediyi ödeyeceğim diye kendimi telkin ediyorum. Acaba iyimi yaptim kötümü yaptım? Sizlerin fikirlerinide almak isterim. Herkese selamlar.
.Aslında bana kredi ödemelerini yaptiriyor olması giderlerini karsiluyor olmasi da iyi bir ismis gibi geldi sonuçta ekside değilsiniz nötr şua
Zamanla hem yeriniz dukkaniniz siz taninirsiniz zamanla artiya geçersiniz
Siz ne düşünüyorsunuz pek mutlu gozukmuyorsunuz
.
Ödemeleri yapiyor çok şükür. Dediginiz gibi zamanla daha iyi olacağina inaniyorum ..
Mutluyum sadece is olmadigi zaman kaygilaniyorum. Bir gün bir günü tutmuyor.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Cesaret verdiniz.İşleriniz iyi gidiyorsa sıkıntı yapmayınMutlaka borçlarınızı öder rahata erersiniz
Allah kolaylık versinBorç olmadan olmuyor
Malesef öyle olur.. Hava kosullari bile etkiler yağmur varken ya da cok sicak varsa hemen düşer.satislar insanların gelmesiyle dgru orantili ne de olsa..
Sadece size ozgu degil...
bence eksiye düşürmediği sürece yeni bir is sukredin sansli sayilirsiniz...
Kızlar 30 bin TL kredi çekip kendime bir işyeri açtım. Yaklaşık 4 ay oluyor. İşler de fena değil. Ödemelerini ucu ucuna yapabiliyorum.3 sene boyunca kredim bitene kadar kendim para beklemiyorum. Bazen korkuyorum ya ödeyemezsem diye. Bazense güçlü olmam gerek bu krediyi ödeyeceğim diye kendimi telkin ediyorum. Acaba iyimi yaptim kötümü yaptım? Sizlerin fikirlerinide almak isterim. Herkese selamlar.
Evet, yıllardır hayal etmiştim bir isyerim olsun diye. Çok şükür nasip oldu, sizin de dediğiniz gibi " keşke" demeyeceğim ama gerçekten kolay değilmiş bu kadar borcu yüklenmek.goruslerinizi aldıktan sonra içim biraz daha ferahladı tesekkur ederim.Risk almadan hic bisey olmuyorki. Cesaretiniz icin tebrik ederim. Korktugunuz zaman su dusunun, ya buna hic cesaret etmeseydiniz, her zaman kocaman bir keske olmayacakmiydi icinizde, asil o zaman kendinizi korkak hissetmiyecek miydiniz?
Hayirli kazanclar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?