Is konusunda kararsizlik

Ikierkekannesi20142018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
69
36
3
33
Selam hanimlar direk konuya giriyorum benim esim devlet memuru saglik sektorunde suan yurtdisina gitme gibi bi durumu var basvuru yaparsa eger giderse 4 ay veya 6 ay hic gelemiycek sonra isterse uzatabilir. Suan kirada oturuyoruz arabamiz var 2 cocugum var suan burdaki maasiyla cok sukur rahat geciniyoruz ama kenara birikim yapamiyoruz. Eger yurt disi isi olursa hem burdaki maasi yaticak hemde ordan dolar uzerinden maas alicak. Esim 6 ay gideyim en azindan ev icin para biriktirelim kafasinda ama ben cok kararaiz kaldim 2 cocukla 6 ay yanliz idare edebilirmiyim butun ailemle ayni sehirdeyiz o yonden skinti yok ama ne bileyim sizce nasil olur cocuklar falan etkilenirmi psikolojik olarak fikirlerinizi bekliyorum. Hayirli cumalar...

çocuklara hiçbir şey olmaz. ota çöpe psikolojileri bozulmaz. siz de gayet güzel idare edersiniz. çalışan kadınların eşleri gidiyor iş seyahatlerine kadınlar idare edebiliyorlarsa siz de edersiniz.
bu tarz yurtdışı fırsatları kaçırılmamalı bence. hem maddi olarak hem de kariyer açısından.

Hepinize cevaplar icin tesekkurler arkadaslar ben bi yandan gitmesini istiyorum tabiki cunku burda aldigi maas nekadar iyide olsa para biriktirip ev almamiz mumkun degil ev fiyatlari malum uctu kredi cekip alsak yillarca borc odeyecez para acisindan gitmesi cok mantikli. Bi yandanda su var benim babam surekli yurt disinda calisti hani hep eksikligini hissettik oyuzden cocuklar uzulur diye skintim yoksa dedigim gibi ailem yanimda oyonden skintim olmaz. Tabi esim acisindanda dusunuyorum sudan ve somaliye gitme ihtimali yuksek hani guvenlik vb. Acisindanda tereddutte kaldim belki daha once bu sekilde kendisi veya esi calisanlar varsa bilgi verebilir.

Hatta söyle ağustostan sonra gelsin :)
) suan icin 4 yada 6 aylik gitme ihtimali var zaten daha basvuru yapicak ama basvuru yapinca buyuk ihtimal cikar die dusunuyo cunku gerekli sartlarin hepsine sahip 6 ay gelme durumu yok 6 aydan sonra isterse bitirip gelicek isterse 1 seneye uzaticak ama izine gelme gibi bi durumu olmicak 1 seneye uzatinca..

Sayılı zaman çabuk geçer :)
Hem ev almak için para biriktirecekmiş orada gideri olmaz, dolar zaten değerli çabuk ve fazla biriktirip döner.
6 ay uzun değil üzülmeyin, evlatlarınız yanınızda :)

Sayılı zaman çabuk geçer :)
Hem ev almak için para biriktirecekmiş orada gideri olmaz, dolar zaten değerli çabuk ve fazla biriktirip döner.
6 ay uzun değil üzülmeyin, evlatlarınız yanınızda :)
Tabiki orda zaten gider neredeyse hic olmayacak sigara ve telefon faturasi haricinde yemek ve kalacak yeri devlet karsilayacakmis zaten pek fazla disari cikma sansida olmayacakmis tabi bunlar hep sagdan soldan aldigimiz bilgiler. Bi yandan esimide dusunuyorum zormu olur die o bu fedakarligi yapmaya hazirda sanirim ben cok ince dusunuyorum.

Bende çok çok çok düşünürdüm. Zor bir karar. 6 ay az gibi ama yaşarken çok uzun gelebiliyor. Benzeri bir durum için 6 ay canım ne olacak demiştim yasamaya başladığımda cok uzun gibi gelmişti. Kararsızlığıniz çok normal

Esim bedelli askerlik yapti 19 gun sanki o 19 gun bize 19 ay gibi geldi oyuzden cok cok kararsizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…