merhaba kızlar ;
Benim sorun değil de bilgi almak hamileliğimin 7 ayındayım ve şu güne kadar rapor almadım iş yerine kesinlikle sıkıntı yaratmadım ama iş yüküm ağır ve sürekli ayaktayım beni kimse idare etmedi şimdi ayın 3. De raporum başlıyor ve müdür hafta sonuna kadar idare et diyor siz olsanız ne yapardınız saçma soru gibi gelmesin lütfen sıkıntı yaptım şimdiden teşkr ederim
merhaba kızlar ;
Benim sorun değil de bilgi almak hamileliğimin 7 ayındayım ve şu güne kadar rapor almadım iş yerine kesinlikle sıkıntı yaratmadım ama iş yüküm ağır ve sürekli ayaktayım beni kimse idare etmedi şimdi ayın 3. De raporum başlıyor ve müdür hafta sonuna kadar idare et diyor siz olsanız ne yapardınız saçma soru gibi gelmesin lütfen sıkıntı yaptım şimdiden teşkr ederim
Tabiki saçma degil özeldemi çalışıyosun devlettemi 32.haftada dogum iznine ayrılınıyo ki hafta sonuna kadar 32 doluyo sanırım sizin aşagdaki takvime göre sorun yokki!
Tabiki saçma degil özeldemi çalışıyosun devlettemi 32.haftada dogum iznine ayrılınıyo ki hafta sonuna kadar 32 doluyo sanırım sizin aşagdaki takvime göre sorun yokki!
Şöyle bir durum var 32 haftalık olunca doktordan çalışabilir raporu alıyorsun 37.haftaya kadar. Ama diyelim ki raporu aldın 35. Haftada izne ayrıldın 3 hafta çalıştın ya o kısım Doğum sonrasına ekleniyor. Rapor almadan çalışırsan izninden gider.
Bilmiyorum,ilişkileriniz nasıl,daha önceden siz idare etmekle ilgili bir problem mi yasadınız?Mesela benim patronumla ilşkimiz kiz-baba ilişkisi gibidir.Hani belli bi düzeyde iyi bi ilişkiniz varsa, düşünün derim.Ama yok,yapmak zorundasın vb. emrivaki söyledi ise kalmayın bence.
3 ü cmt zaten 1. Hafta daha mı istiyorlar? Doğum izni sonrası devam edeceksen ben olsam ok derdim . Hamileliğin basından beri hakkınla calısmıssın zaten 1 haftadan bişey olmaz, elin güclenir gelecek için. Hem hibe değil ki doğum sonrasına eklenir