İş kurma üzerine

Olmaz
Merak etmeyin
Onun için çok yüklü faturalar falan kesmeniz gerekiyor.
Zaten o kadar yüklü fatura kesecek duruma gelseniz şirket kurarsınız.
Olmuyor diye birşey yok aslında oluyor maliye ye takildimi maliye ta 5 yıl önce ki bile alışverişleri(satışları) bile çıkartıyor yüklü fatura kesmesi gerek diye bakmıyorlar olaya.

Olmuyor diye birşey yok aslında oluyor maliye ye takildimi maliye ta 5 yıl önce ki bile alışverişleri(satışları) bile çıkartıyor yüklü fatura kesmesi gerek diye bakmıyorlar olaya.
On senedir bu işi yapıyorum.
Yaklaşık 2 senedir de müşavirlik yapıyorum.
Takılmaz maliyeye merak etmeyin :)

Yoga eğitmenliği kursunu nerden aldınız?
Bir kontrol süreci yok mu onun?
Eğer yoksa ben gelişigüzel birini seçip gitmezdim yogaya.
Uzun süredir spora gidiyorum eğitmen olmayı düşündüm ama çok meşakkatli geldi en az 3 sene sürüyor stüdyo açma yetkisini alman.
Vazgeçtim.
Yani yoga için ilerlemeniz gerekebilir daha.
Satış işi de artık o kadar çok var ki aralarından sıyrılmak zor olur ilk etapta o da.

İnternette bir online akademi kursundan aldım. Evden online vereceğim ilk etapta. Büyürse stüdyo açarım

Aylık spor grupları var düşün hazır videoları sana bir aylık gönderiyorlar ve ücreti 650-750 civarında saatlik dersler 250-400 arası. Daha geçen senelerde 150 TL ile gruplarda bir aylık ders alabiliyordun .

İnternet üzerinden ne iş yaparsanız yapın, çok emek ve zaman istediğini bilin
Yoga eğitmeni arkadaşlarım var , astrolog arkadaşım, ürün satışı yapan , güzellik sayfası olan vs vs , bu arada kendim de instagramdan baya para kazandım
İşin ilk kuralı yavaş yavaş ilmek ilmek isleyeceksiniz sayfanızı, yavaş yavaş takipçi sayınızı arttiracaksiniz , bunalmadan, acele etmeden , tüm bunu yaparım derseniz yüz yogasi bu aralar çok trend , instada sayfa açıp bu işe girişin derim , bedava baslayin real videoları, hergun bir kaç hareket vs vs sonradan işi satisa cevirirsiniz

Ben internet pazaryerlerinde satıcısıyım yaklaşık bir yıl önce resmî olarak başladım.
İlk önce örgü oyuncak yapıp bir iki satış yaptım daha Sonra gittigidiyorda satmaya başladım orada vergi kimlik numarası istemiyordu 2017-2022 yılları arası aktif olarak epey satış yaptım 2021 yıllarının sonlarına doğru artık örgü işi beni yordu ve eşimle ortak karar alıp şirketimizi açtık.Instagram satışı yapam epey bir sayfa var ama ben çok güvenilir bulmuyorum.Müşteri sipariş verip almama vazgeçme tarzı şeyleri çok yapıyor ben pek sevemedim.Diğer pazaryerlerinden satış yapmakta çok basit değil sadece ürünü aldı yükledim sattım yok bir sürü angaryası var ben tek çalışıyorum. Eşim arada destek oluyor tabi ama koca iş yükü üzerimde hesap kitap çok fazla bunları bilerek girin çok kar beklemeyin eğer pazaryerinden girecekseniz .Kargo komisyon ve diğer gider hesapları çok iyi yapılmalı .Ben işimden memnunum bence eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…