İş kurmak.

Ne iş yanacağına karar verdin mi

Şu açık parfüm satan mağazalar var ya hani parfümler karıştırıp satıyorlar o da uygun

Ne iş yanacağına karar verdin mi
Henüz vermedim ama aklıma en çok yatan spor salonu. Eşim yurtdışında gelsin konuşup bir karara varırız. Parfüm demişsin ama bana uymuyor. Ben yaptıgım işten zevk alıp mutlu olmak isterim. İş işte diye düşünmem. Teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

Henüz vermedim ama aklıma en çok yatan spor salonu. Eşim yurtdışında gelsin konuşup bir karara varırız. Parfüm demişsin ama bana uymuyor. Ben yaptıgım işten zevk alıp mutlu olmak isterim. İş işte diye düşünmem. Teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
Ilgi alanlarını açıklasaydın daha uygun fikir veririz

Bayanlara spor salonu :) eşim erkelerin olduğu salona göndermiyo :) çok az var bayanlara özel salon.
Selamlar,küçükçekmece de sadce bayanlara var...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayanlara spor salonu :) eşim erkelerin olduğu salona göndermiyo :) çok az var bayanlara özel salon.
Kğçükçekmecede var spor salonu..faceden bulabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
bu miktarda bir sermeyeyle spor salonu açamazsınız biraz araştırın isterseniz profosyenol aletlerin fiyatlarını 5000 tl civarında iyi bir koşu bandı alsanız 5 adet 25000 eder kafadan spor salonlarındaki spor aletleri evdekiler gibi olmuyor uzun ve yoğun kullanıma dayanıklı fonksiyonel olması lazım belki sadece plates zumba falan yapılan bir yer açabilirsiniz profesyonel eğitici de bulundurmanız lazım sizin bir eğitimizin olmadığına göre denetimleri de yapılıyor buraların duş kabinleri sauna mesela saunasız spor salonu kalmadı ki bir sauna ne kadar bakın bence bunu baştan eleyin frozen yoğurt yaz aylarında ancak tutar güzel tutar belki ama bu işi de mevsimsel görmek lazım ticaret heleki günümüz şartlarında öyle kolay değil belki küçük bir dükkanda yaptığınız pastaları falan satabilirsiniz gıda işi daha az sermayeyle daha risksiz gibi görünüyor.

Butik pasta yapabilirsin... Antalya ' da tutar nüfus çok faceden intagramdan reklam yaparsın... Doğumgünü pastası, tasarım pastalar... Doğum günleri için konsept halinde pasta popcake ve tüm diğer süslü yiyecek içecek için..

Avrupa'nin yasli nufusuna bakan personel yetistirebilirsiniz.
Geriatri hizmeti ulkemizde gelismemis, illaki sermaye yoksa, AB ozellikle Skandinavyadan baslanabilir.
Norvecli emeklilere bakan evler.

65-70e halledilecek isler gibi durmuyor.
Spor salonu dusunuyorsaniz ve bir hocasi da siz olmucaksaniz o is de zor. Hocaya para vereceksiniz tek hocayla da olmaz malum

Yine hortlamis konuya sazan gibi atlamisim
Nerden bulup da hortlatiyorsunuz azminize hayranim

Bayan Kuaförü işi çok cazip mahallemde bulunan Kuaför maşaALLAH çok güzel İş yapıyor Cidden biraz cadde üzerinde dükkan ve sosyal medyada güzel bir şekilde reklam gibi bi site yaparsan cidden çok rahatlıkla tutacağına eminim iş hayatında Başarılar Dilerim..:nazar:

Antalya'da turistlere güvenip iş yapmayın şuaralar. Ortam malum. 12 ay boyunca yapabileceğiniz bir iş çok daha mantıklı. Spor salonu ve güzellik merkezi iyi fikirler

Direk franching alabilirsin. Bazı sitelerde franching şartıları var. :) Bol şans :)

Back
X