Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz vermedim ama aklıma en çok yatan spor salonu. Eşim yurtdışında gelsin konuşup bir karara varırız. Parfüm demişsin ama bana uymuyor. Ben yaptıgım işten zevk alıp mutlu olmak isterim. İş işte diye düşünmem. Teşekkür ederim ilgilendiğin için :)Ne iş yanacağına karar verdin mi
Sonuç spor salonu olursa haber vereceğim sana :)Ben de Antalya' da yaşıyorum ama yoğurt fikrinin tutacağını sanmıyorum.
Konyaaltı ya da Lara'da sadece bayanlara özel spor salonu güzel fikir.
Ben de öyle bir spor salonu arıyordum.
Aç da geleyim :)
Ilgi alanlarını açıklasaydın daha uygun fikir veririzHenüz vermedim ama aklıma en çok yatan spor salonu. Eşim yurtdışında gelsin konuşup bir karara varırız. Parfüm demişsin ama bana uymuyor. Ben yaptıgım işten zevk alıp mutlu olmak isterim. İş işte diye düşünmem. Teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
Selamlar,küçükçekmece de sadce bayanlara var...Bayanlara spor salonu :) eşim erkelerin olduğu salona göndermiyo :) çok az var bayanlara özel salon.
Kğçükçekmecede var spor salonu..faceden bulabilirsinizBayanlara spor salonu :) eşim erkelerin olduğu salona göndermiyo :) çok az var bayanlara özel salon.
Yine hortlamis konuya sazan gibi atlamisim
Nerden bulup da hortlatiyorsunuz azminize hayranim