İş meselesi.

Bu ise girmeli miyim ?

• Ankete Katılan
    49

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhabalar.
Bir ise girmeye karar verdim.
Velhasıl buldum da bir iş. Gayet iyi şartları olan bir yer.
Bana özel araç verilecek ya da iş gereği gideceğim her yere anlaşmalı taksiyle gonderilecegim bir iş.
Yorucu olmayan hafta da 4 gün suren geç saatlere kalmamam gereken bir yer. Giyecegim kıyafetleri dahi kendileri verecekmis. Üniforma değil .
Yani genel olarak iyi.
İşverenle konusurken( oglu) beni ikna etmek için bunu dedi aynen
" İç camasirina varana kadar tüm kıyafetlerin bizden olacak vücut ölçülerin gerekli"
İrkildim sanki bu laftan dolayı. Fazla laubali geldi. Sizce ne yapmalıyım ?

hımm.. enteresanmış da çocuğa ne senin ölçülerinden şirkette çalışanların ücretsiz alma hakkı varsa gider dener alırsın..
saçma geldi bana..
ee peki iç çamaşırı ,pijama üreten yer ise tüm çaqlışanlarını mı baştan aşağı yeniliyorlar

o zaman konfeksiyonda ,yada giyim fab. çalışanlar da bile böyle bir şey duymadım

Giyim firması olduğu için nasıl tıpta utanmak yok doktorlar her şeye aşina olmuş bu da öyle bişey sanırım :))) çekinmene gerek yok bu kadar normal karşıla bence

Biz İş Kıyafetlerinin Yedeklerini İsterdik Güç Bela Alırdıko_O Sonuçta Kirleniyor Yıkıyoruz Sık Sık Kurutmak Açısından Zor Oluyordu Yedek Alıyorduk

Giyim üzerine bir iş yeri. Pijama iç çamaşırı üretiyorlar dünya genelinde

Bu mesaji okumadan yorum yazsaydim aman uzak durun,bu ne hadsizlik falan yazardim ama adamlar gun boyu pijama-camasir uzerine konusunca artik siradanlasmistir yani bi bayana hop diye soylemek tuhaf gelmemis olabilir,bence deneyin sansinizi .

Back
X