İş meselesi.

Bu ise girmeli miyim ?

• Ankete Katılan
    49
Canim bende is bulma sitesine ilan vermistim. Beni adamin biri aradi laf kalabalıgi yaptı bir seyler anlattı. Ofis isiyle ilgileceksin arada yabanci musteriler gelecek elit kıyafet giyiceksin vs.
Sonra ayni senin gibi kiyafet verilcek sana merak etme dedi.
Bende tamam dedim sonra bana ölçülerin ne dedi bende 36 benden felan diyorum.
Adam yok göğüs ve kalca bedeni demez mi actim agzimi buna saydim sovdum hadi bb dedi kapatti pislik. Yalan yani bence bunlar.

Hatta bu adam babamin işini gücünü sordu annemin isini paraya ihtiyacin varsa soyle dedi baslamadan avans yatiralim dedi..
lara konusunda sikintin olmasin dedi.
Boyle seyleri sanada dediyse dikkatli ol.
Yani benim kapasitem şuan oyle özel kiyafet özel araçlara yetmicegi icin ben sasirdim ve bedeni sorunca anladim duzmece oldugunu.
Sen bir isletmeci mühendis mimar vs. Gibi meslek sahibi isen belki dogrudur ama yine de hic mantikli degil.

Vucut ölçülerinden kasıt Pantolon 36 beden, gömlek small beden, etek 36, ceket 38 gibiyse sorun yok ama cm bazında ölçü istiyorsa o zaman sıkıntı var demektir. Tabii adam o sırada firmaya prova mankeni de arıyorsa aklı ölçülere gitmiş olabilir.

Adam canımli falan konuşuyor.
Hatta bu adam babamin işini gücünü sordu annemin isini paraya ihtiyacin varsa soyle dedi baslamadan avans yatiralim dedi..
lara konusunda sikintin olmasin dedi.
Boyle seyleri sanada dediyse dikkatli ol.
Yani benim kapasitem şuan oyle özel kiyafet özel araçlara yetmicegi icin ben sasirdim ve bedeni sorunca anladim duzmece oldugunu.
Sen bir isletmeci mühendis mimar vs. Gibi meslek sahibi isen belki dogrudur ama yine de hic mantikli degil.

Modacimiz vücut olculerinizi alır falan dedi
Vucut ölçülerinden kasıt Pantolon 36 beden, gömlek small beden, etek 36, ceket 38 gibiyse sorun yok ama cm bazında ölçü istiyorsa o zaman sıkıntı var demektir. Tabii adam o sırada firmaya prova mankeni de arıyorsa aklı ölçülere gitmiş olabilir.

Ayy o baya belli etmiş.
Korkulu rüya gorecegine uyanık kal demişler reddettim ben.
Ne olur ne olmaz istediği kadar rahat olshn
40 yillik tanidigi gibi konuşuyor hemde birde rahat soruyor ki öyle hele para konularinda hic cekinme diyor

Merhabalar.
Bir ise girmeye karar verdim.
Velhasıl buldum da bir iş. Gayet iyi şartları olan bir yer.
Bana özel araç verilecek ya da iş gereği gideceğim her yere anlaşmalı taksiyle gonderilecegim bir iş.
Yorucu olmayan hafta da 4 gün suren geç saatlere kalmamam gereken bir yer. Giyecegim kıyafetleri dahi kendileri verecekmis. Üniforma değil .
Yani genel olarak iyi.
İşverenle konusurken( oglu) beni ikna etmek için bunu dedi aynen
" İç camasirina varana kadar tüm kıyafetlerin bizden olacak vücut ölçülerin gerekli"
İrkildim sanki bu laftan dolayı. Fazla laubali geldi. Sizce ne yapmalıyım ?

Ic çamaşırı isi yapan bir adama bundan bahsetmek bakkalin ekmekten sutten bahsetmesi gibi geliyordur. Durum normal yani.

Ayrica is bu, sen sinirlarini cizersin olur biter.

Sapik oldugunu sanmam adamin.

Ayy o baya belli etmiş.
Korkulu rüya gorecegine uyanık kal demişler reddettim ben.
Ne olur ne olmaz istediği kadar rahat olshn
Oyumu gir sikkindan yana kullanmıştım lakin reddetmissin. Bence denemeliydin. Olmadı 1 hafta sonra çıkardın. Iç çamaşırı üreten bi firma olduğu için normal geldi bana o cümlesi. Eh bi de patronun oğlu olunca gevşek gevşek konuşabilmesi de doğal diğer çalışanlarla da öyledir

Ic çamaşırı isi yapan bir adama bundan bahsetmek bakkalin ekmekten sutten bahsetmesi gibi geliyordur. Durum normal yani.

Ayrica is bu, sen sinirlarini cizersin olur biter.

Sapik oldugunu sanmam adamin.

+1
Ben de buna istinaden ilk yorumumu yaptiydim:) Don, corap peynir ekmek gibi konusurlar :)

+1
Ben de buna istinaden ilk yorumumu yaptiydim:) Don, corap peynir ekmek gibi konusurlar :)

200 lira yeni ciktiginda musterinin birine 15 tane verdim. Bir sure bakti. Adamin hesabi o kadar dolu ki, para gormemis falan degil.
Bende ona baktim. Makbuzu almadan siradakilerle birlikte oyle inceledi ki parayi sasarsin... Rengi, dokusu... Yorumlar havada ucuyor. Hep birlikte hayret ettiler.

Bana gore renkli kagittan farksiz, oyle bisey iste. Ha balikcinin baligi, ha bakkalin peyniri, ha bankanin parasi, ha doncunun tangasi :KK31:

Tekstil firmasinda calistim. Pazarlamadaki calisanlara giysi verilmesede duzgun giyinmeleri, makyaj yapmalari soylenirdi hep. Ama ic camasiri olayina sasirdim. Arkadasim pentide calisiyordu ona boyle bisey soylenmemisti ama aylik camasir alma kotasi vardi. Millete ne ki senin donundan

Çalışana iç çamaşırı vermek tuhaf bence. İç giyim firması demişsiniz ama yinede tuhaf. Dese ki çalışanlarımıza ücretsiz ürettiğimiz çamaşırlardan belli bir miktarda veriyoruz amenna ama dışarıda giyeceklerini veriyoruz iç çamaşırına kadar buradan giyiniceksin durumu abest. Hadi prezentabl personel gerekli işi garantiye alıp kendileri giydiriyorlar diyeceğim ama iç çamaşırı ne alaka? İç çamaşırının hangi marka olduğunun prezantasyon açısından firmaya ne faydası var?
Ben olsam girmezdim. Fazlasıyla tuhaf.

Şirketin bayileriyle iletişimde olacağım. . Tam olarak ne denir bilmiyorum :-)

Bayiler ile iletişimde olmak için iç çamaşırına kadar seni giydirmek istemeleri çok saçma. Şöyle ki bunları sorgulamaktan çekinme. Yani neden bana kıyafet veriyorsunuz?sor. Normalde firmaların satış ekibine vs yıllık bir kıyafet ödeneği olur. Kıyafet için atıyorum ocakta 3000 sonra haziranda bir 3000 daha odemesi olur. Sen gider alırsın. Faturayı ibraz etmeni ister ya da istemez.

Neden iç çamaşırı? Sen ölçü verdin mi?

Back
X