İş meselesi.

Bu ise girmeli miyim ?

• Ankete Katılan
    49
İlk okuduğumda yuh, iç çamaşırı ölçüsü ne be, demiş olsam da, adamların zaten işlerinin bu olduğunu öğrenince aynı şekilde korkutucu gelmedi. Yalnız elbette, adam biraz dilinin kemiği olmayan cinsten, iç çamaşırı neticede, özel bir giysi, karşısındakini utandırabileceğini, kızdıracağını düşünmesi lazım. Ama diğer yandan işleri bu yani; iç çamaşırı içinde yüzdükleri için, onlara tuhaf gelmiyordur bu muhabbetler belki de. Size çamaşır vermeleri de acayip değil bu durumda. Kola ya da süt fabrikasında çalışan insanlar da orada üretilen mallardan bedavaya kasa kasa evlerine götürüyorlar. Ben olsam işe girerdim ama mesafeyi korur, hatta rahatsız oluyorsam, bu tür muhabbetlere girmeden konuşursak daha rahat hissederim, derdim. Onlar için olağan muhabbetler olabilir ama çalışanları olacaksınız diye her muhabbetlerini çekecek değilsiniz. Sonrasına işe girdikten sonra bakın ama bence kestirip atmayın, bir deneyin.

Bana garip ve aşırı laubali geldi.
Yıllardır orda çalışırsın samimiyetinize bağlı canım falan der.
Hem ona ne senin giyeceğin iç çamaşırın bedeninden ona da karışmasın kendin alırsın giyeceğin iç çamaşırını.
Valla ben işe girme diye işaretledim.

üretici tekstil firmalarında
diktikleri kıyafeti taşıyabilecek düzgün duracak işçi arayabiliyorlar... bu normal birşey
ilk defa karşılaşanlara söyleyeyim önemli olan onların diktikleri kıyafetlerin fizikde nasıl düzgün durduklarını görmelerini sağlamak
ama bu dediklerim üretici firma....
mesela geçenlerde bir bayanla karşılaştım 36 beden uzun boylu sarışın ne iş yaptığını sordum
bir tekstil firmasında kıyafet tanıtıyorum dedi... gelen müşteriler diktiğimiz numuneleri giyilmiş görmek istiyorlar onları giyip toplantılarına dalıyorum tek yaptığım bu derdi... (belli işyerinde duruyordu ve fuarlara da katılıyordu) (iyi de ücret alıyordu)

bana garip gelmedi işiniz yanlız oğlan acemi demek ne konuştuğunu bilmiyor densiz...

Ben olsam çok rahatsız olurdum normal gelmedi açıkcası
İç çamaşırı üretiyor olsalar bile bu kadar açık bi şekilde söylenmesi garip
İyice araştır bence hatta diğer çalışanlarla görüş
Ama adamda sıkıntı var gibi

Evet arkadaşlar bende bir tekstil firmasında prova mankenliği yaptım bende de deniliyordu kıyafetler ve bende moda fuarlarına katılıyordum ve tüm kiyafetlerim o dönem firmaya aitti

Victoria secret firması heralde böylr çalışma koşullarına sahip olduğuna göre☺️ Şaka bi yana bende bir firmada satıştaydım ve firma her ay ürünlerinden çalışanlarına veriyordu firmanın ürün durumuna göre çalışanlarına verdikleri farklı olabilir içgiyimse iççamaşırı verir ama bunu alalen söylemesi yanlış

Ben olaya normal bakamadım. O sektörde bu konuşma normal olabilir, tamam; ama bir erkek bir bayanla konuşurken kelimelerine dikkat etmeli.

Adam daha ilk konuşmadan sınırlarını ihlal etmiş.
Ben olsam kabul etmezdim.

Çok dikkatli ve seçici olmak lazım artık. Her gün ne rezalet haberler okuyup izliyoruz; babana bile güvenme! çağındayız adeta.

İnce eleyip sık dokumak gerek.

Yav Ada'mın işi don, kinotmuş ne var bunda onlara normal geliyor. Sen dua et orkidin şirketine başvurmamışsın orkidlerin bizden derlerdi:KK53:
Ben olsam girerdim sende bi alemsin Ada'm sanki ekmek satıyorda söylediği tuhaf gelmiş :KK48:
Orası hala eleman arıyorsa söylede ben gireyim :KK19:

Back
X