- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Ama ya makyaj? Bide hani para olsa bile ben o zevk sahibi yapida degilim alismisim ya ogrenci gibi giyinmeye bana emanet gibi duruyo gibi geliyoBence haklılar..Yani spor kıyafetlerle gerçekten orada güvenilir bir hava yaratmaniz çok zor yerine göre giyinmelisiniz..
Siz manken ajansımı demissiniz ama işiniz dolayısı ile şık giyinmeniz şart aslında
Isyerin de elbette kurallar vardir,kimsenin soylemesine bile gerek kalmadan kisinin hangi ortamda nasil giyinmesi gerektigini bilmesi gerekir ammmaaa hic bir kadin makyaj yapmak zorunda birakilmamalidir.bu zorbaliga girer.Topuklu giyme zorunludur diyemez (sadece ornek) .Dediginiz gibi erkekler uzerin de elbette kurallar uygulaniyor olabilir bu konuda biz kadinlara cok fazla yukleniliyor.Gobekli oldugu icin hic bir erkegin ise alinmadigini duyamazsiniz ama kilolu bir kadin icin buju soyleyemeyiz.Hatta is gorusmesin de dis gorunusunun elestirildigi kadinlar biliyorum.Kimse sizden manken gibi giyinmenizi beklemiyordur. İş yerinde hele ki insanlarla birebir diyalog içindeyseniz sizden makyaj, şık giyim beklemeleri normal. Bunun kadınlara özel olduğunu düşünmüyorum erkeklerin de 2 karış sakal ile işe gitmesine izin verilmiyordur örneğin. Keşke herkes istediği gibi giyinse ama iş yerinin bir düzeni var bu düzenin dışına çıkıyorsanız uyarılmanız normal. Giyiminiz öğrenci gibi ama artık öğrenci değilsiniz.
Tamam da makyaj dediğiniz de düğüne gider gibi değildir bi rımel bir ruj allık yeter ayrıca memnun olmayan çalışmayabilir zorbalık olduğunu düsünmuyorum muhtemelen hastalara birebir görüşen bir işi vardır ve özel hastanelerde böyle seylere dikkat ediyorlarIsyerin de elbette kurallar vardir,kimsenin soylemesine bile gerek kalmadan kisinin hangi ortamda nasil giyinmesi gerektigini bilmesi gerekir ammmaaa hic bir kadin makyaj yapmak zorunda birakilmamalidir.bu zorbaliga girer.Topuklu giyme zorunludur diyemez (sadece ornek) .Dediginiz gibi erkekler uzerin de elbette kurallar uygulaniyor olabilir bu konuda biz kadinlara cok fazla yukleniliyor.Gobekli oldugu icin hic bir erkegin ise alinmadigini duyamazsiniz ama kilolu bir kadin icin buju soyleyemeyiz.Hatta is gorusmesin de dis gorunusunun elestirildigi kadinlar biliyorum.
youtube da günlük makyaj videolarını izleyerek öğrenebilirsiniz. zaten çok abartı makyaj yapmanıza gerek yok.Ama ya makyaj? Bide hani para olsa bile ben o zevk sahibi yapida degilim alismisim ya ogrenci gibi giyinmeye bana emanet gibi duruyo gibi geliyo
Guzel giyinmek kendime yakistirmak icin ne yapmam gerek bilmiyorum yardimci olun lutfen
Yani çok profosyonel bir makyaj yapmanizi zaten beklemiyorlar sadece çok hafif yaşınıza uygun sizi hoş gösterecek bir makyaj yeter li..Ama ya makyaj? Bide hani para olsa bile ben o zevk sahibi yapida degilim alismisim ya ogrenci gibi giyinmeye bana emanet gibi duruyo gibi geliyo
Guzel giyinmek kendime yakistirmak icin ne yapmam gerek bilmiyorum yardimci olun lutfen
Isyerin de elbette kurallar vardir,kimsenin soylemesine bile gerek kalmadan kisinin hangi ortamda nasil giyinmesi gerektigini bilmesi gerekir ammmaaa hic bir kadin makyaj yapmak zorunda birakilmamalidir.bu zorbaliga girer.Topuklu giyme zorunludur diyemez (sadece ornek) .Dediginiz gibi erkekler uzerin de elbette kurallar uygulaniyor olabilir bu konuda biz kadinlara cok fazla yukleniliyor.Gobekli oldugu icin hic bir erkegin ise alinmadigini duyamazsiniz ama kilolu bir kadin icin buju soyleyemeyiz.Hatta is gorusmesin de dis gorunusunun elestirildigi kadinlar biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?