hmm güvenilirlik için nasıl bir paylaşımda bulunmalıyım acaba? acemiliğime ver...Bende iyi kullanilmis bobrek var ister misin yeni uye
ortaklık dediğim başta çok ciddi bir ortaklık değil yani önce herkes birbirini tanımalı. dediğim gibi öğretebilirim amacım daha çok iş yapıp ufak bir işletme açmak. bu da kısa süreç değil zaten :) ben de istanbul sosyoloji ve bitiremedim duruyor kenarda. aslında bu platform da ne kadar acık paylaşım yapacagımı henüz bilmiyorum foto yükleyebilr ve gercek isim yazabiliyor muyuz? böbrekçi olmadıgım da cıksın ortaya :)Burda sanmiyorum bulasin
Burasi reklam ortaklik calismalari icin mi bir platform sizce boyle dusundunuz mu yanihmm güvenilirlik için nasıl bir paylaşımda bulunmalıyım acaba? acemiliğime ver...
Cop adami ben de cizerim kurabiyeye bu satmaz ben yokum
Biri bana ciddi olmadigini soylesin nolur
Kadınlar klübünden iş ortağı aramak...
Bişe demiyorum, beyin bedava
çok ciddiyim. her yerde arıyorum. ve yeren eleştiren insanları görmek motivasyonumu düşürmüyor. ilgilenecek böbrekler varsa bana verdiğim bilgilerden ulaşabilirler...Biri bana ciddi olmadigini soylesin nolur
telefon numaram yazıyorNe malum eklediginiz fotograflarin size ait oldugu? Belki o kisinin adini kullaniyorsunuz? Kim size niye guvensin, siz bir baskasina niye guvenesiniz. Bir suru riski var bu isin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?