- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Niye moraliniz bozuluyor kiSizi gormezden gelen ,yolunu degistiren,selam verdiginizde cevap vermeyen insanlarla karsilasiyormusunuz yada bir bankta otobus beklerken sizin yaniniza oturmayip uzak biryere gecerek oradan beklemeye devam eden ,merdivenlerden inip cikarken ayni sekilde kafasini onune egip yokmussun gibi davranan ,dusman gibi bakislarini sertlestirip gecen.Bazen cok morelim bozuluyor aramizda hic bir sorun olmadigi halde gunaydinima bile cevap vermeyen ögretmenler var.Evet hic bir problemim yok olsa derim su nedenlerden bunlari hakettigimi dusunmuyorum.
Bugun gunaydin dedim ve cevap verilmedi o an ne yapacagimi sasirdim beklemedigim birseydi hadi biri duymadi digeri de mi .Niye moraliniz bozuluyor ki
Medeniyetsiz insanlar deyin gecin. Ben oyle yapiyorum
Hayir cogunlugu diye bilirim.Ama oyle olmayanlarda var.Hepsi mi oyle peki
Nasil basariyorsunuz? Mesela hergun iki erkek ogretmenle karsilasiyorum ve beni gorunce yollarini degistiriyorlar bu hergun boyle .Zorunlu olup yan yana gecersek kafalarini ceviriyorlar.Uzuyor bu durum beni.İşte tam benim çalıştığım yer:) Hiç takmıyorum bile hatta eğleniyorum :)
Kıskançlık filan oluyordur, umursamayın sizde konuşmayınSizi gormezden gelen ,yolunu degistiren,selam verdiginizde cevap vermeyen insanlarla karsilasiyormusunuz yada bir bankta otobus beklerken sizin yaniniza oturmayip uzak biryere gecerek oradan beklemeye devam eden ,merdivenlerden inip cikarken ayni sekilde kafasini onune egip yokmussun gibi davranan ,dusman gibi bakislarini sertlestirip gecen.Bazen cok morelim bozuluyor aramizda hic bir sorun olmadigi halde gunaydinima bile cevap vermeyen ögretmenler var.Evet hic bir problemim yok olsa derim su nedenlerden bunlari hakettigimi dusunmuyorum.
Allahin selami bu uzgunum ama bir dinkulturu ogretmeni bile bunu yapiyor.Beni ne olarak goruyorlar bilmiyorum kucumsuyorlar mi anlayamadim.umursamayın ... heryerde var tabi bir selamı bile esirgeyen insanlar
Eşleri veya sevgililerinden veto yemişlerdirNasil basariyorsunuz? Mesela hergun iki erkek ogretmenle karsilasiyorum ve beni gorunce yollarini degistiriyorlar bu hergun boyle .Zorunlu olup yan yana gecersek kafalarini ceviriyorlar.Uzuyor bu durum beni.
Kiskanclik olabilir birde aralarina katilamiyorum tenefusumuz olmadigi icin bunlarda o yuzden beni saymiyorlar mi acaba.Kıskançlık filan oluyordur, umursamayın sizde konuşmayın
Evli ikisi de fakat baska ogretmen gecse yanlarindan eminim ayip olur diye yapmazlar benim tek eksigim onlarla muhabbetim yok cunku tenefusumuz yok iletisim kuramadim fakat bu selam vermemeyi gerektirmez.Eşleri veya sevgililerinden veto yemişlerdir
Boşverin hiç umursamayın
Keske bende oyle olabilsem ogretmenler odasina bile gidemiyorum brans ogretmeni degilim tenefus yok kimse ile yakinlik kuramadim dolaysiyla beni kimse takmiyor yada baska nedenir buna bilmiyorum.Ben de çok takmıştım ama çözümü beni gördüklerine mutlu olan insanlara yaklaşmakta buldum. Ben de onları yok saydım. Başka bir çözümü yok.
Teneffüs yoksa okul öncesi mi?Keske bende oyle olabilsem ogretmenler odasina bile gidemiyorum brans ogretmeni degilim tenefus yok kimse ile yakinlik kuramadim dolaysiyla beni kimse takmiyor yada baska nedenir buna bilmiyorum.
OlabilirEvli ikisi de fakat baska ogretmen gecse yanlarindan eminim ayip olur diye yapmazlar benim tek eksigim onlarla muhabbetim yok cunku tenefusumuz yok iletisim kuramadim fakat bu selam vermemeyi gerektirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?