İş ortamı

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Sizi gormezden gelen ,yolunu degistiren,selam verdiginizde cevap vermeyen insanlarla karsilasiyormusunuz yada bir bankta otobus beklerken sizin yaniniza oturmayip uzak biryere gecerek oradan beklemeye devam eden ,merdivenlerden inip cikarken ayni sekilde kafasini onune egip yokmussun gibi davranan ,dusman gibi bakislarini sertlestirip gecen.Bazen cok moralim bozuluyor aramizda hic bir sorun olmadigi halde gunaydinima bile cevap vermeyen ögretmenler var.Evet hic bir problemim yok olsa derim su nedenlerden bunlari hakettigimi dusunmuyorum.

Son düzenleme:
Niye moraliniz bozuluyor ki
Medeniyetsiz insanlar deyin gecin. Ben oyle yapiyorum

Ben de çok takmıştım ama çözümü beni gördüklerine mutlu olan insanlara yaklaşmakta buldum. Ben de onları yok saydım. Başka bir çözümü yok.

Kıskançlık filan oluyordur, umursamayın sizde konuşmayın

Nasil basariyorsunuz? Mesela hergun iki erkek ogretmenle karsilasiyorum ve beni gorunce yollarini degistiriyorlar bu hergun boyle .Zorunlu olup yan yana gecersek kafalarini ceviriyorlar.Uzuyor bu durum beni.
Eşleri veya sevgililerinden veto yemişlerdir
Boşverin hiç umursamayın

Eşleri veya sevgililerinden veto yemişlerdir
Boşverin hiç umursamayın
Evli ikisi de fakat baska ogretmen gecse yanlarindan eminim ayip olur diye yapmazlar benim tek eksigim onlarla muhabbetim yok cunku tenefusumuz yok iletisim kuramadim fakat bu selam vermemeyi gerektirmez.

Ben de çok takmıştım ama çözümü beni gördüklerine mutlu olan insanlara yaklaşmakta buldum. Ben de onları yok saydım. Başka bir çözümü yok.
Keske bende oyle olabilsem ogretmenler odasina bile gidemiyorum brans ogretmeni degilim tenefus yok kimse ile yakinlik kuramadim dolaysiyla beni kimse takmiyor yada baska nedenir buna bilmiyorum.

Keske bende oyle olabilsem ogretmenler odasina bile gidemiyorum brans ogretmeni degilim tenefus yok kimse ile yakinlik kuramadim dolaysiyla beni kimse takmiyor yada baska nedenir buna bilmiyorum.
Teneffüs yoksa okul öncesi mi?
Eğer öyleyse sizi pek tanımadıklarından olabilir. Yapacak şey bunu çok düşünmemek. İş ortamındaki arkadaşlıkların çoğu sahte geliyor bana zaten. Çıkışta sizi mutlu eden insanlarla görüşün bu mutluluğunuz işe de yansır ve insanlar mutlu insanlarla konuşmayı severler. Her şey düzelir.

İş yerini bilmem de,merdivenler,durak vs ben de uzak duruyorum insanlardan.Niye selam vereyim ki tanımadığım insana.
Ayrıca morel değil moral.

canım sen anaokulu öğretmenisin sanırım teneffüs yok demişsin Allah kolaylık versin sana..
benimde iş ortamımda var bu tip insanlar ..bir yerden sonra sana nasıl muamele ederlerse sende o şekilde davranmaya başlıyorsun..seni görmezden geleni sende görmezden geliyorsun selam vermemeye başlıyorsun vs..benim bulunduğum yerde eski çalışanlar yeni başlayanlara yapıyorlar bu muameleyi

Evli ikisi de fakat baska ogretmen gecse yanlarindan eminim ayip olur diye yapmazlar benim tek eksigim onlarla muhabbetim yok cunku tenefusumuz yok iletisim kuramadim fakat bu selam vermemeyi gerektirmez.
Olabilir
Adamların yaptığı zaten mantıklı değil de belki böyle düşünüyorlardır diye dedim.
Siz evli misiniz ve ya ayrıldınız mı , belki küçük yerde iseniz diye laf söz olur diye çekiniyorlardır, tabiki de yine doğru değil yaptıkları
Ya da sizinle dediğiniz gibi muhabbet kuramayınca uzak soğuk olduğunuzu düşünmüşlerdir

Ayni okulda bir araya geliniyor neden verilmesin ki merdivenlerde ,durakta vs bu tanimadigi anlamina gelmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…