• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş ortamı

Nasil basariyorsunuz? Mesela hergun iki erkek ogretmenle karsilasiyorum ve beni gorunce yollarini degistiriyorlar bu hergun boyle .Zorunlu olup yan yana gecersek kafalarini ceviriyorlar.Uzuyor bu durum beni.

Onlar selam vermezse ben veriyorum. Yine vermezlerse yine veriyorum. En önemlisi de inadına daha mutlu oluyorum, daha neşeli, daha güvenli oluyorum. Yalnızlığımdan korkmuyorum gurur duyuyorum. Onlar gibi somurtuk olacağıma, hasetli olacağıma hiç takmayarak kendi halimde olmak daha da gurur veriyor bana. Herkes herkesi sevmek zorunda değil yani :) Takma kafana işine bak ve mutlu ol. Gül, neşeli ol. Bırak neye güldüğünü merak etsinler :) İhtiyacın olmayan insanlar için üzme kendini.

Olabilir
Adamların yaptığı zaten mantıklı değil de belki böyle düşünüyorlardır diye dedim.
Siz evli misiniz ve ya ayrıldınız mı , belki küçük yerde iseniz diye laf söz olur diye çekiniyorlardır, tabiki de yine doğru değil yaptıkları
Ya da sizinle dediğiniz gibi muhabbet kuramayınca uzak soğuk olduğunuzu düşünmüşlerdir
Bilmiyorum ne olursa olsun yol degistirmemeliydiler ayip oluyor diyip .Bekarim fakat bu selam vermemeyi gerektirmez tabi .Hadi onlari gectim bayanlara ne oluyor bazilari cok acimasiz.

Onlar selam vermezse ben veriyorum. Yine vermezlerse yine veriyorum. En önemlisi de inadına daha mutlu oluyorum, daha neşeli, daha güvenli oluyorum. Yalnızlığımdan korkmuyorum gurur duyuyorum. Onlar gibi somurtuk olacağıma, hasetli olacağıma hiç takmayarak kendi halimde olmak daha da gurur veriyor bana. Herkes herkesi sevmek zorunda değil yani :) Takma kafana işine bak ve mutlu ol. Gül, neşeli ol. Bırak neye güldüğünü merak etsinler :) İhtiyacın olmayan insanlar için üzme kendini.
Ama sen karsiligini aliyorsundur bana hic seslerini de cikartmiyorlar bugun rezil hissettim kendimi keske dedim gunaydin demeseydim.Yakin oldugun insanlar vardir degilmi tum den yalniz degilsindir.

Selamimi almayana bir daha asla. Selam vermem sahsen.
Siz de onlari gormezden gelin
Bazen neden boyle yapiyorsunuz demek istiyorum ama hersey daha da kotu olur biliyorum .Duymadik der gecerler .Selam vermeyi dusunmuyorum zaten ama .Anlamsizca dusman gibi bakip gecenini bile anlayamiyorum ne oluyor boyle cok mu gicik biriyim goruntum mu itiyor sorular sorular.

Bilmiyorum ne olursa olsun yol degistirmemeliydiler ayip oluyor diyip .Bekarim fakat bu selam vermemeyi gerektirmez tabi .Hadi onlari gectim bayanlara ne oluyor bazilari cok acimasiz.
Bayanların malesef kıskançlık had safhada. Oyüzden hiç kendinizi üzmeyin.
İşyerinde değilde çoçuğumun kreş velileriyle yaşıyorum ben bu durumu. Toplantılarda karşılaştığımız halde ,yolda görünce yüz çeviriyorlar . Bende selam verene veriyorum vermeyene karışmıyorum

Ama sen karsiligini aliyorsundur bana hic seslerini de cikartmiyorlar bugun rezil hissettim kendimi keske dedim gunaydin demeseydim.Yakin oldugun insanlar vardir degilmi tum den yalniz degilsindir.

Yok valla 4 ay oldu öyle bir kaç insan selam verir hala merdivende görseler onlar da vermiyo. Ya sen öğretmensin biraz kendine gel. Her sabah odaya gir ve (mesela adın Ayşe olsun) 'Günaydın herkeseeeee' diye neşeyle söyle... Baktın ses gelmiyor... Kendine cevap ver 'Günaydın Ayşe bugün nasılsın?' de ve yerine geç :) İnsanlara direkt sor 'Ahmet bey nasılsınız bugün' de. 'Fatma hanım bugün şık görünüyorsunuz' de bakalım ne yapacaklar. 'Sanane be salak.' demezler herhalde :) Yavaş yavaş ortam ısınır belki. Eğer ısınmıyorsa kendi eğlencene bak sen. O hayattan umudu kesmişlere bulaşma. Neşeli ol. Gül kendi kendine, bir şeyler oku eğlen yani. Üzülme sen öğretmensin. Çocuklara nasıl özgüveni aşılayacaksın bu şekilde.

Back
X