- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Sadecesen2
Selamimi almayana bir daha asla. Selam vermem sahsen.
Siz de onlari gormezden gelin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil basariyorsunuz? Mesela hergun iki erkek ogretmenle karsilasiyorum ve beni gorunce yollarini degistiriyorlar bu hergun boyle .Zorunlu olup yan yana gecersek kafalarini ceviriyorlar.Uzuyor bu durum beni.
Bilmiyorum ne olursa olsun yol degistirmemeliydiler ayip oluyor diyip .Bekarim fakat bu selam vermemeyi gerektirmez tabi .Hadi onlari gectim bayanlara ne oluyor bazilari cok acimasiz.Olabilir
Adamların yaptığı zaten mantıklı değil de belki böyle düşünüyorlardır diye dedim.
Siz evli misiniz ve ya ayrıldınız mı , belki küçük yerde iseniz diye laf söz olur diye çekiniyorlardır, tabiki de yine doğru değil yaptıkları
Ya da sizinle dediğiniz gibi muhabbet kuramayınca uzak soğuk olduğunuzu düşünmüşlerdir
Ama sen karsiligini aliyorsundur bana hic seslerini de cikartmiyorlar bugun rezil hissettim kendimi keske dedim gunaydin demeseydim.Yakin oldugun insanlar vardir degilmi tum den yalniz degilsindir.Onlar selam vermezse ben veriyorum. Yine vermezlerse yine veriyorum. En önemlisi de inadına daha mutlu oluyorum, daha neşeli, daha güvenli oluyorum. Yalnızlığımdan korkmuyorum gurur duyuyorum. Onlar gibi somurtuk olacağıma, hasetli olacağıma hiç takmayarak kendi halimde olmak daha da gurur veriyor bana. Herkes herkesi sevmek zorunda değil yani :) Takma kafana işine bak ve mutlu ol. Gül, neşeli ol. Bırak neye güldüğünü merak etsinler :) İhtiyacın olmayan insanlar için üzme kendini.
Bazen neden boyle yapiyorsunuz demek istiyorum ama hersey daha da kotu olur biliyorum .Duymadik der gecerler .Selam vermeyi dusunmuyorum zaten ama .Anlamsizca dusman gibi bakip gecenini bile anlayamiyorum ne oluyor boyle cok mu gicik biriyim goruntum mu itiyor sorular sorular.Selamimi almayana bir daha asla. Selam vermem sahsen.
Bayanların malesef kıskançlık had safhada. Oyüzden hiç kendinizi üzmeyin.Bilmiyorum ne olursa olsun yol degistirmemeliydiler ayip oluyor diyip .Bekarim fakat bu selam vermemeyi gerektirmez tabi .Hadi onlari gectim bayanlara ne oluyor bazilari cok acimasiz.
Ama sen karsiligini aliyorsundur bana hic seslerini de cikartmiyorlar bugun rezil hissettim kendimi keske dedim gunaydin demeseydim.Yakin oldugun insanlar vardir degilmi tum den yalniz degilsindir.
yabancılıyor olabılırler mıAllahin selami bu uzgunum ama bir dinkulturu ogretmeni bile bunu yapiyor.Beni ne olarak goruyorlar bilmiyorum kucumsuyorlar mi anlayamadim.