Amanınn ne kadar hadsiz biriymiş bu İnsanları da anlamıyorum rahatsızsan namus diye bişey var başlarım öyle işe diyen bulmak zorÇok sinir bozucudur bilirim. Benim de çalıstigim yerde vardi. Kadinlarin koltuklarinin arkasina gecer omuzlarini ovardi. Ilk gordum şok oldum. Bir gün geldi yanima telefonla konusuyorum o sırada. Omzuma ovmaya kalktı oyle bir bakiş attim ki gitti. Devam etseydi de kalkar patlatirdim yani. Diger kizlarin hepsi de rahatsizdi bu durumdan ama soyleyemiyorlardi. Diyeceğim o ki tavirlarinızla belli edin duymamazliktan gelin yuzunu ekşitin . Ilk gün anlamaz belki ama sonrasin da anlar. Var öyle gerzekler maalesef. Kimse de tavir koymayinca kendilerini güçlü göruyorlar
İş dışında zaten yüz göz olmayı sevmiyorum karşı cinsle, ama adam hiç susmuyor ve sadece o ve ben varım başka çalışan yokyüz göz olmayacaksınız
işinizi yapıp kısa cevaplar vereceksiniz,
işe hakimiyetiniz arttıkça önemsememeye başlarsınız zaten
Ona musade edende de kabahat var.Çok sinir bozucudur bilirim. Benim de çalıstigim yerde vardi. Kadinlarin koltuklarinin arkasina gecer omuzlarini ovardi. Ilk gordum şok oldum. Bir gün geldi yanima telefonla konusuyorum o sırada. Omzuma ovmaya kalktı oyle bir bakiş attim ki gitti. Devam etseydi de kalkar patlatirdim yani. Diger kizlarin hepsi de rahatsizdi bu durumdan ama soyleyemiyorlardi. Diyeceğim o ki tavirlarinızla belli edin duymamazliktan gelin yuzunu ekşitin . Ilk gün anlamaz belki ama sonrasin da anlar. Var öyle gerzekler maalesef. Kimse de tavir koymayinca kendilerini güçlü göruyorlar
Yüz bulsa onuda yapar evet.Çok sinir bozucudur bilirim. Benim de çalıstigim yerde vardi. Kadinlarin koltuklarinin arkasina gecer omuzlarini ovardi. Ilk gordum şok oldum. Bir gün geldi yanima telefonla konusuyorum o sırada. Omzuma ovmaya kalktı oyle bir bakiş attim ki gitti. Devam etseydi de kalkar patlatirdim yani. Diger kizlarin hepsi de rahatsizdi bu durumdan ama soyleyemiyorlardi. Diyeceğim o ki tavirlarinızla belli edin duymamazliktan gelin yuzunu ekşitin . Ilk gün anlamaz belki ama sonrasin da anlar. Var öyle gerzekler maalesef. Kimse de tavir koymayinca kendilerini güçlü göruyorlar
Duymazdan gelin, karşılık vermeyin.İş dışında zaten yüz göz olmayı sevmiyorum karşı cinsle, ama adam hiç susmuyor ve sadece o ve ben varım başka çalışan yok
Ben her lafı çat çay söyleyen biri değilimdir ama o kadar da değil niye benim omuzlarımı sıksınAmanınn ne kadar hadsiz biriymiş bu İnsanları da anlamıyorum rahatsızsan namus diye bişey var başlarım öyle işe diyen bulmak zor
yuh o ne cesaretÇok sinir bozucudur bilirim. Benim de çalıstigim yerde vardi. Kadinlarin koltuklarinin arkasina gecer omuzlarini ovardi. Ilk gordum şok oldum. Bir gün geldi yanima telefonla konusuyorum o sırada. Omzuma ovmaya kalktı oyle bir bakiş attim ki gitti. Devam etseydi de kalkar patlatirdim yani. Diger kizlarin hepsi de rahatsizdi bu durumdan ama soyleyemiyorlardi. Diyeceğim o ki tavirlarinızla belli edin duymamazliktan gelin yuzunu ekşitin . Ilk gün anlamaz belki ama sonrasin da anlar. Var öyle gerzekler maalesef. Kimse de tavir koymayinca kendilerini güçlü göruyorlar