- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Oyle bır duruma getırdıler ki benı öfke patlaması yasadım.Haksızlıga tahammul edemıyorum laylay lom yapamıyorum onlar gıbı ve sonuc yadırgıyorlar benı .İşimi yaptıgım halde genede gozlerıne gorunmuyor baska bır arkadas var kendısı soyluyor hıc bırsey yapmadıgını onu tepelere cıkartıyorlar anlamadım gıttı.İşim ortamında neden samimiyet arıyorsun ki? Birbirinin ardından Bi ton laf eden insanlar, iki gün sonra can ciğer... Ben de senin gibi doğrucu davuttum. Sonrasında baktım işler öyle yürümüyor. Kimseyi sevmek zorunda değilsin, samimi olmak zorunda da değilsin. Ama ailenden çok oradaki insanlarla bir arada kalmak zorundasın. Bu yüzden sana sadece sessizliği öğütleyebilirim. Hanımlığını bozma. Onlar senin etrafında toplanır zaten. En azından gergin bir ortamda çalışmak zorunda kalmazsın.
Gıtmeye calısıyorum o da olmuyor.Ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan :)
Özel mi kamu mu?İş arkadaşlarım tam bır politikacı herkes cıkar ıcın bır bırlerıyle ıyı gecınıyor ortamda sureklı bır gülüşme suratlar süreklı bır sırıtma halınde şarkı mırıldayanlar ,bır bırıyle dalga gecenler ,bırılerını gözde yapıp onun etrafında toplananlar ,işini yapmayanlar ,dedıkodu pesınde olanlar ,samımı gıbı gorunup samımıyetsız olanlar ne ararsan var bana gelınce bende dogruları soyleyıp hakkımı savundugum ıcın iş ortamının en gıcık ınsanıyım bazen ses tonumu yukseltırım bu da elımde degıl cunku haksız dıruma dusurulmeye calısılırım sonra pek aralarına dahıl olmadıgım ıcın benı tanımazlar hatta konusmazlar bıle neyse bu anlattıgım ortam böyle toz pembe bır ben gerceklerı gorur ve soylerım yanı anlamadıgım bır sey var bır toplumda hersey yolunda gıbı gozukuyorsa orda bır sorun yokmudur ?kımse kınseyle tartısmaz mı herkes polıtıkacı mı ben tartısıyorum bır yadırgama bır kötu gozle bakma durumları oluyor ben de mı susmalıyım aslında bunu da denedım olmadı olmuyor.
Her şeyin yolunda olması politiklik değil.İş arkadaşlarım tam bır politikacı herkes cıkar ıcın bır bırlerıyle ıyı gecınıyor ortamda sureklı bır gülüşme suratlar süreklı bır sırıtma halınde şarkı mırıldayanlar ,bır bırıyle dalga gecenler ,bırılerını gözde yapıp onun etrafında toplananlar ,işini yapmayanlar ,dedıkodu pesınde olanlar ,samımı gıbı gorunup samımıyetsız olanlar ne ararsan var bana gelınce bende dogruları soyleyıp hakkımı savundugum ıcın iş ortamının en gıcık ınsanıyım bazen ses tonumu yukseltırım bu da elımde degıl cunku haksız dıruma dusurulmeye calısılırım sonra pek aralarına dahıl olmadıgım ıcın benı tanımazlar hatta konusmazlar bıle neyse bu anlattıgım ortam böyle toz pembe bır ben gerceklerı gorur ve soylerım yanı anlamadıgım bır sey var bır toplumda hersey yolunda gıbı gozukuyorsa orda bır sorun yokmudur ?kımse kınseyle tartısmaz mı herkes polıtıkacı mı ben tartısıyorum bır yadırgama bır kötu gozle bakma durumları oluyor ben de mı susmalıyım aslında bunu da denedım olmadı olmuyor.
Özel degil.Neden sordunuz.Özel mi kamu mu?
Kamudayım ben de, kamuda genelde herkes kendi halinde olur. Ondan merak ettim. Özelde daha çok hırs rekabet vardır ya hani.Özel degil.Neden sordunuz.
Tatsızlık cıkmasın diyede göruslerımızı soyleyemıyecekmıyız ,eleştırı yapıyorum mesela hemen sımseklerı ustume cekıyorum yahu hıc mı dogruyu soylemıyeyım.Her şeyin yolunda olması politiklik değil.
Müdaraa diye bir şey var, yani tatsızlık küslük çıkmasın diye hoşlanmıyorsan da idare etmek.
İş hayatında normal.
Ama taktikler hinlikler varsa onu bilemicem.
Hmm yani açıkçası ben de sivri biriydim. Çoğu ortamda doğruyu pat pat söylediğim için sivrildim ve dışlandım önceki iş deneyimlerimde. Şimdi kamudayım amaan zırt modundayım çok sesimi çıkarmıyorum içimde tutuyorum bazı şeyleri. İnsanları kusurlarıyla kabullendim bir de. Bu da hafifletti.Tatsızlık cıkmasın diyede göruslerımızı soyleyemıyecekmıyız ,eleştırı yapıyorum mesela hemen sımseklerı ustume cekıyorum yahu hıc mı dogruyu soylemıyeyım.
Kamu da beter en azından benım ortamım.Sacma dalgacı ınsan dolu bak yenı bır arkadas atandı ılk zamanlar nasıl otorıter ,cıddı,ters aradan bır kac ay gectı o adam gıttı yerıne turku soyleyen cocuk cocuk cocuk hareketler yapan bırı geldı ortama uydu resmen kısılıgını degıstırdı yada sakladı dıyelım bunu ben yapmıyorum mesela.Kamudayım ben de, kamuda genelde herkes kendi halinde olur. Ondan merak ettim. Özelde daha çok hırs rekabet vardır ya hani.
Ben sureklı onlarla bırlıkte olmadıgım ıcın bazı seylerı ogrenemedım ve pat dıye agzımdan cıkıyor bazı seyler ve yerın dıbıne sokuyorlar resmen.Hmm yani açıkçası ben de sivri biriydim. Çoğu ortamda doğruyu pat pat söylediğim için sivrildim ve dışlandım önceki iş deneyimlerimde. Şimdi kamudayım amaan zırt modundayım çok sesimi çıkarmıyorum içimde tutuyorum bazı şeyleri. İnsanları kusurlarıyla kabullendim bir de. Bu da hafifletti.
Bence biraz gözlem aşamasında kal, çok fazla dile getirme düşündüklerini. İş ortamı değil mi orası işini yap geç. Üzülmemen için söylüyorum. Bir de büyütme o çocuk öyle tuhaf bir değişim gösterdiyse karakteri henüz oturmadı demek ki. BoşverseneBen sureklı onlarla bırlıkte olmadıgım ıcın bazı seylerı ogrenemedım ve pat dıye agzımdan cıkıyor bazı seyler ve yerın dıbıne sokuyorlar resmen.
Konu bana dokununca idare edemıyorum işte aslında keske bunu yapa bılsem hep zor durumda kalıyorum.İnsanları idare edebilmek de bir meziyettir. İlla her yerde sivri çıkışlar yapmak gerekmiyor.
İşinize bakın, gerekli iletişimi kurun ama tamamen yok saymayın insanları.Samimiyetsizliğe katılıyorum ama her ortamda böyle insanlar var. Onları değiştiremeyeceğinize göre bir şekilde idare edebilmeyi öğrenmek lazım.
Yası kırk ustu:))Bence biraz gözlem aşamasında kal, çok fazla dile getirme düşündüklerini. İş ortamı değil mi orası işini yap geç. Üzülmemen için söylüyorum. Bir de büyütme o çocuk öyle tuhaf bir değişim gösterdiyse karakteri henüz oturmadı demek ki. Boşversene
Şim di tartıstım dıye herkes yadırgamıştır benı bayada yukseldı sesım.Bence biraz gözlem aşamasında kal, çok fazla dile getirme düşündüklerini. İş ortamı değil mi orası işini yap geç. Üzülmemen için söylüyorum. Bir de büyütme o çocuk öyle tuhaf bir değişim gösterdiyse karakteri henüz oturmadı demek ki. Boşversene
Hahaha oy oy bazıları öyle koca bebek oluyorlar tahammül zor canım ama içinden ne kadar komik olduğunu düşünüp gülüp geçsene :))Yası kırk ustu:))
Hatta rezıl edıyor ıste toplu bır ortamda oldu bu sınırlerıme hakım olamayınca off zaten benı hıce sayan bır iş ortamıydı bır bırıkım patlaması yasadım bazen dıyorum oh olsun ıntıkam aldımHahaha oy oy bazıları öyle koca bebek oluyorlar tahammül zor canım ama içinden ne kadar komik olduğunu düşünüp gülüp geçsene :))
Kendi kendini yiyip bitirmen ya da sivri konuşman günün sonunda seni üzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?