basit falan deil. Onemli bi durum bu. En iyi ihtimal calsiyum dusuklugu cok is yapmaktan kaynakli yorgunluk ve bi dolu sbebi var da .. Kotusu norolojik.. Parkinson baslangici vs.. Doktora gitmenizde fayda var. Belki de bileklerinden kaynaklidir eklemlerden. Insallah basit bi sebebtendir.Isyerinde Cay ikrami yaparken elim titriyor ve bunu gerek misafir gerek calisanlar farkediyor.gorunus olarak gercekten kotu izlenim olusturuyor.sizce bunu nasil cozebilirim tahmin edemeyeceginiz kadar kotu hissdiyorum cayci degilim ama o olmadiginda ben goturuyorum.konu size basit gibi gorunebilir ama bni cok yipraticak gkbi o cay batdaginin tingirdamasi ve ona bakmalari o an daha da kotu hiissediyorum.yorum yapacaklara tesekkur ederim
Bence bi nöroloji uzmanına görünün ırsi olabilir yada bi hastalık belirtisi yada psikolojikIsyerinde Cay ikrami yaparken elim titriyor ve bunu gerek misafir gerek calisanlar farkediyor.gorunus olarak gercekten kotu izlenim olusturuyor.sizce bunu nasil cozebilirim tahmin edemeyeceginiz kadar kotu hissdiyorum cayci degilim ama o olmadiginda ben goturuyorum.konu size basit gibi gorunebilir ama bni cok yipraticak gkbi o cay batdaginin tingirdamasi ve ona bakmalari o an daha da kotu hiissediyorum.yorum yapacaklara tesekkur ederim
Evet neyin heyecani ise ama tepsiye alip sehpaya koyarken tikirdiyor.heycan mi yapıyorsun acaba ? bi tavsiye vereyim tepsiye bakma yürürken ve servis ederken
Tesekkurle daha once gitmistim 6 sene once filan sanirim bi hap verdi d ile baslayan kullanmamistim cok. Yan etkisi vardi vs.basit falan deil. Onemli bi durum bu. En iyi ihtimal calsiyum dusuklugu cok is yapmaktan kaynakli yorgunluk ve bi dolu sbebi var da .. Kotusu norolojik.. Parkinson baslangici vs.. Doktora gitmenizde fayda var. Belki de bileklerinden kaynaklidir eklemlerden. Insallah basit bi sebebtendir.
hap map kullanma boş yere kendi kendine bu olayı hastalığa dönüştürme, bence ağır vakalar hariç herkes kendini tanıyıp kendini tedavi edebilir ruhen.Tepsiye bakma ise yarayacaktirTesekkurle daha once gitmistim 6 sene once filan sanirim bi hap verdi d ile baslayan kullanmamistim cok. Yan etkisi vardi vs.
Evet randevu alacagimBence bi nöroloji uzmanına görünün ırsi olabilir yada bi hastalık belirtisi yada psikolojik
hap map kullanma boş yere kendi kendine bu olayı hastalığa dönüştürme, bence ağır vakalar hariç herkes kendini tanıyıp kendini tedavi edebilir ruhen.Tepsiye bakma ise yarayacaktir
Tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?