- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Yok asgari ücret veren herhangi bir yere gireyim diyorum. Kurumsaldan vazgeçtim diyorum.Kurumsal yerde asgari ücretle calısın ne olacak ki
Yemek yol özel saglık sigortasıyla eski aldıgınız parayı katlar asıl kazancınız
Aslında beklentim giriş çıkış saati belli olsun tatilim belli olsun mesai olacaksa ücreti odensin böyle şeyler. Çoğu yer fazladan mesai çalıştırıyor ücret ödemiyor. Yıllık iznin geliyor izin vermiyor vs. Maaş gününde odenmiyor,sıkışığım idare et deniliyor. Eee bizde sıkıştık bizi kim idare etsin? Alt-üst ilişkisi çok vıcık vıcık oluyor. Böyle yerlerden sıkıldım. Katlanamiyorum.işinden memnun olmadığında iş bulmadan ayrılmak bu zaman şartlarında yapılacak son şey bile değil aslında. bakmayın ilanların olduğuna çoğu firma sadece göstermelik koyuyor ilanları. ve emin olun her kurumsal firmada da iyi maaşlar verilmiyor.
süreçler de gerçekten hızlı ilerlemiyor kurumsalda. 2 haftadır haber yok demişsiniz, bizim firma ki ciddi kurumsaldır, 2 aydan önce dönmez kimseye.
sanırım siz biraz kafanızda kurumsalı da büyütüp farklı bir beklentiye girmişsiniz.
Valla çok bunaldım inanın. Sonra diyorum ki ya peri kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Takma diyorum..4 senedir calismiyorum, bunun 3,5 senesinde cocuguma baktim. Artik is bulayim calisayim moduna girdim ama bu sefer de ben is begenmiyorum. İnsan tecrubeliyken daha zor is buluyor aslinda. İnsallah gonlunuze gore bir is bulursunuz. Elalem icin istemediginiz bir yere sakin girmeyin
Bosverin elalemiValla çok bunaldım inanın. Sonra diyorum ki ya peri kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Takma diyorum..
Evet hergun takip ediyorum o siteleri. insanın çevresinin olmasi iş açısından önemli gerçekten. İyi iş yerleri o yüzden boş kalmıyor hemen birileri birilerine haber ediyor açık var diye..Teşekkür ederim inşallah bulurumiş bulma sitelerinden başvuru yaptınız mı? secretcv, kariyer, yenibiriş.com gibi. hem kurumsal hemde sıradan bir çok firma bu çatılar altında eleman arıyor. Arkadaşlarınıza yine cv bırakın ama böyle yerlerden de iş başvurusu yapın derim ben. Bir de atın yoğun bir saatte iş kadınlarının geldiği akşam saatlerinde açım muhabbet iş arıyorum şöyle bi yer buldam diye başlayın bir iki kişi tavsiye verir ya da kulağına eleman alımı çalındıysa falanca yer eleman arıyor bile diyebilir. Kolay gelsin umarım iş hemencecik bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?