- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
selamun aleyküm kızlar :) 4 yıldır görüştüğüm kişi askerden geldi ve markette işe başladı .istanbulda kurumsallaşmış bi market.askerden önce de orada çalışıyordu.2 yıl çalıştı .askerden gelince aradılar ve terfi vericez tekrar başlarsan diye söz verildi.ve 1 ay sonra verilecekmiş mağaza sorumlusu yardımcısı olacakmış 1600 maaşı var.5-6 ay sonrada mağaza müdürü olurum herkesde sistem böyle işliyor dedi 2000 maaşım olucak o zaman dedi.arkadaşı da 2007den beri çalışıyormuş bölge sorumlusu olmuş 2700 maaşı var.yani evlendiğimiz zaman maddi sıkıntı çekmeyiz güven bana diyor.fakat benim aklımda soru işaretleri var market olduğu için.çünkü ben daha önceden aileme sevgilim olduğu durumunu anlattım niyetimizin ciddi olduğunu fakat hayır cevabı aldım markette çalıştığı için.fakat o zaman askerliğini yapmamıştı,yaşımızda küçüktü.hala küçük o ayrı :) benim de atamalarım var kasımda kısmetse memur olucm Allah izin verirse.ailem karşı çıkarmı çıkarsa kararımda diretmeli miyim.sevdiğim çocuğun hiç bi yanlışını görmedim öyle kavga sebebi olacak.iyi birisi de.pişman olmam gibi .bana bi akıl verin Allah rızası için.