Is problemi

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Herkese merhaba. Kismetse temmuzda dugunum olacak. Sorunum nisanlimin isi. Restorantda calisiyor. Is saati 3ten 11e kadar. Is yeri uzak oldugu icin saat 1 gibi evden cikiyor aksamda 12-1de donuyor. Evlendikten sonra nasil olacak diye dusunuyorum. Bende ogretmenim ekimde ise baslarsam yuzunu gece 1de mi gorecegim. Bide sabah erken uyandigim icin aksam 11 oldumu uyuyorum. Yeni is buluncaya kadar orada calismak zorunda. Yeni evli olacagiz onunla daha cok zaman gecirmek, birlikte film seyretmek, aksam cikip dolasmak gibi hayallerim var ama galiba hicbiri olmayacak.

Kısmet güzelim. Başka işe girsin

Işten geldikten sonra biraz uyumayi aliskanlik edinebilirsiniz. Böylece gece biraz daha geç saate kadar uyanık kalabilirsiniz.
Ben gece 3te kalkıp halletmem gereken tüm işleri hallediyor um. Böylece çalıştığım zamanlar dışında kalan tüm zamanlar kendime kalıyor
Rabbim inşallah gönlünüze göre versin

Sen onun aşkından gece 1 de ayakta olursun kız boşver güzel şeyler bunlar :)

Cok tesekkur ederim

zamanla duzene gırer mesela sız 9 gıbı uyursunuz 11 gıbı kalkarsınız gecede 1-2 saat zaman gecırırsınız yada baska bır sekılde cozum bulunur ınankı ben bazen eşimle asansorde karsılasıyorum :) o gece vardıyasından dönüyor uyumaya gıdıyor bende işe gidiyor oluyorum :)
ama yeterkı huzun yerınde olsun gerısı hersey duzene gırer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…