İş sıkıntısı arkadaşlar acil yardım !!!

Kızlar ben yeni ise başladım. Is çok iyi ama çalışma arkadaşlarım hakkında kafam bayagi bir karışık. Ben ile birlikte 4 bayaniz ofiste. Biri şef . Şef olan bayan beni uyardı kimseyle özel konularını vs paylaşma çok fazla muhatap olma diye. Ben de tamam dedim ... bak diğerleri işten soğutmak için elinden geleni yapıyor dedi. Geçen gün sefin yokluğunda kız bana is yerini çok kötüledi yok İşte pişman olacaksın vs diye. Maasimi sordu tabiki ben söylemedim. Girdiğim günden beri her sabah bugün istifa edicem diyor ama etmiyor. Ben de canım sıkılıyor hiç konuşmadan olur mu 10 saat geciriyorsun birlikte arada mesafeli bir şekilde konuşuyorum. Her konusmamda şefe denk geldim. Sanırım beni yanlış anlıyor hep yemeğe cagiriyordu onlarla çıkma dedi .ben de seflerle cikiyordum. Bugün cagirmadi ve ben de peşinden gittim beklemedi bile hızlı hızlı çıktı :KK43: ne yapıcam bilmiyorum :KK43: tecrübeli olanlar bana fikir versin . Ne yapmalıyım yemeğe onlarla çıkmalı miyim? O kızın dediklerini ona söylemeli miyim?ne yapıcam bilmiyorim :KK43:

canim ben ise basladigimdada sorunlu ile personel arasinda cok sorunlar vardi hala var. sorumlu beni uyardi seni uyardigi gibi .ki gercekten uyardigi konular dogriydu.simdi sen yeniain iki taraf seni. gruplarina katmaya calisiyor.aslinda cok zor bir durum .sen sakin laf tasima kimsebin arkasindan atma iki taraflada konus . ozelini anlatma ama .uzak kalma girmede iyice. iki tarflada cik yemege .eger seni taraf tutmaya zorlarlarsa kendileri bilirler.sonucta sen onlar icin orada degilsin isin var sallama degmez onlara

şef kendi altındaki insanlarda gruplaşma olsun istemediği için sizi diğer kızlardan ayırma yoluna gidiyor da olabilir..Hep birlikte ayaklanmayın diye:KK53:

Back
X