• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş sorunlarım bitmek bilmiyo:(

remziyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
117
5
66
kızlar yardımınıza ihitiyacım var çok kötüyüm aglıcam nerdeyse bana bişeyler söyleyin lütfenn
biraz önce ben çalışırken odama patronun babası aynı zamanda oda patron yanıma geldi iş yapıyordum aynen şöyle dedi kalk bana kahve yap suda getir yapmayı bilmiyonmmu dedi bende elimdeki iş bıraktım şaşırdım böle tavrına birde sanki ilk defa yapıomuşum gibi bilmionmu demesine şaşkın bir ifadeyle biliyorum yapıyım dedim tamam yapma dedi niye yapım dedim söyleşini begenmedim yapma istemeyrek yapıon yapma dedi ben şoke oldum kaldım yardım edin bunda benim suçumm ne çok kötüyüm :(

kimbilir ki neye kızmış malesef senden çıkarmış patron bozuntusu işte bende özel okuldayım öğretmenim bunlardan çok var başımda malesef:(

kızlar yardımınıza ihitiyacım var çok kötüyüm aglıcam nerdeyse bana bişeyler söyleyin lütfenn
biraz önce ben çalışırken odama patronun babası aynı zamanda oda patron yanıma geldi iş yapıyordum aynen şöyle dedi kalk bana kahve yap suda getir yapmayı bilmiyonmmu dedi bende elimdeki iş bıraktım şaşırdım böle tavrına birde sanki ilk defa yapıomuşum gibi bilmionmu demesine şaşkın bir ifadeyle biliyorum yapıyım dedim tamam yapma dedi niye yapım dedim söyleşini begenmedim yapma istemeyrek yapıon yapma dedi ben şoke oldum kaldım yardım edin bunda benim suçumm ne çok kötüyüm :(

Ne iğrenc, ne terbiyesizce bir tavır.

Rica edince ağzı mı yamuluyormuş?

Remziye, çok özel değilse hangi sektörde çalıştığını ve ne iş yaptığını söyleyebilir misin?

Nefret ediyorum böyle patron bozuntularından işini yaptığında tşk. bile demezler kendi istekleri olunca yap et..

rica etse bir yeri eksilir sanki...

tez oksijen muhasebe
:(( ahh kızlar ahh öncelikle ilginize çook teşekür ederimm ama ben çok üzgünümm ben böle olsun istemedim ama ben girdim gireli böle adam bi tek bele anlaşamıo bende sonra girenlerle falan çok iyi ama beni her fırsatta igeneliyo herşeyim yanlış hep hatalıyım ya ben kötü birisi değilim ki neden böle yapılıo anlamıom

Nefret ediyorum böyle patron bozuntularından işini yaptığında tşk. bile demezler kendi istekleri olunca yap et..

rica etse bir yeri eksilir sanki...

canım benm ricasıda önemli değil bi yerde ben yaparım sorun değil ama bilmionmu dedi be daha öncede kahve yapmıştım ona çok eminim öle deyince şaşırdım yapıyım biliyorum dedim yapma tamam dedi :(( bu nedir yarabbim ya

Size tavsiyem,
"yapmayın." deyince "Siz bilirsiniz." deyin devam edin kendi işinizi yapmaya.
Serin, mesafeli durun işinizi yapın.

O adam kaba, saba biri Sizin nezaketinizden, ince düşüncenizden anlamaz.
Sizde anlamamazlığa verin. Yapma diyorsa, tamam deyin oturun. O düşünsün çok önemliyse.
Başka türlü orada çalışılmaz.

[ı]ne olursa olsun karşısında bir bayaN var aptal adamlar ya insanlıktan nasibini almamış onlara göre patron ya parasıyla insanlığı alıcak sanki malesef para ile alınmıyor o insanlık[/ı]

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli sinirin bozulacaksa bence orda çok çok iyi değilse şartların çekme canım yazık sanada

canım benm ya aslında herkes aynı şeyi söylüyo çık boşver bi iş bulursun diyo ama sürekli iş değiştirmeyi seven biri değilim 2,5 ay oldu alışmıştım artık işte sıkıntım yok ama tavırlar böyle işte bilmiyorum çok kafam karışık aslında borcum çok iştende çıkamam :((

tez oksijen muhasebe
:(( ahh kızlar ahh öncelikle ilginize çook teşekür ederimm ama ben çok üzgünümm ben böle olsun istemedim ama ben girdim gireli böle adam bi tek bele anlaşamıo bende sonra girenlerle falan çok iyi ama beni her fırsatta igeneliyo herşeyim yanlış hep hatalıyım ya ben kötü birisi değilim ki neden böle yapılıo anlamıom

Bu adamın sadece sizinle sorunu varsa belki sizden önceki elemanla iyi anlaşıyordur sizi onun yerine koyamıyordur. Saçma gibi ama böyle insanlar var takılıp kalan.

Size tavsiyem,
"yapmayın." deyince "Siz bilirsiniz." deyin devam edin kendi işinizi yapmaya.
Serin, mesafeli durun işinizi yapın.

O adam kaba, saba biri Sizin nezaketinizden, ince düşüncenizden anlamaz.
Sizde anlamamazlığa verin. Yapma diyorsa, tamam deyin oturun. O düşünsün çok önemliyse.
Başka türlü orada çalışılmaz.

dogru canım çok haklsıın bende birşey diyemedim zaten sustum oturdum bıraktı gitti zaten ama korkum başkalarına anlatırsa adam sonuçta yaşlı ve bende yeni sayılırım herkes onu haklı görecek amann napıyım yaa sonuçta benm bi kabahatim yok kim olsa şaşırırdı :((( napıım hayırlısı bacım

Bu adamın sadece sizinle sorunu varsa belki sizden önceki elemanla iyi anlaşıyordur sizi onun yerine koyamıyordur. Saçma gibi ama böyle insanlar var takılıp kalan.

evet önceki elmanla çook iyilerdi sohbet hal hatır güleryüz bende çok güleryüzlü birisiyim ama girdim gireli benle soguk benden sonra girenle bile çok iyi ama benle frekansı tutmadıı :(( ayrıca önceki elmanda işten çıkmadı diger magazalarına gitti orada çalışıyo :(( yanii sorun o da değil ama neee hayırlısı ya takmıorum sakin olacam mevlam ne eylerse güzel eyler allaha havale ediyorumm

İşverenin olması sana böyle davranmasını gerektirmez. Adam patron olmuş ama kendini yetiştirememiş...

[ı]ne olursa olsun karşısında bir bayaN var aptal adamlar ya insanlıktan nasibini almamış onlara göre patron ya parasıyla insanlığı alıcak sanki malesef para ile alınmıyor o insanlık[/ı]

canım benim yaa karşılarındaki kişinin ihtiyacı oldugunu borcu oldugunu bilincede çok kötü davranıyorlar durumu iyi zengin biriyle çalışıyorlarsa o hanımefendi oluyo onların gözünde biz artık neysek bilemiyorumm burdakiler öle söylüyo hep ihtiyacı oldugunu bildikleri kişilere hep böyle davranırlarmış ama ben ilk defa böle bi işyerinde çalışıyorum. benm çalıştıgım yerlerde biz hep bi aileydik patron olsun eleman olsun hep öyleydik ama burda patronlarr almış başını gidiyoo allah yardım etsin mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetinee:((((((

Böyle kendini beğenmiş ukala patronlardan nefret ediyorum.Bende 3 aydır bir işyerinde çalışıyorum.Patron ukalanın teki çalışanlarda aynı buradan bian önce kurtulmak istiyorum ama bulunduğum çevrede iş olanakları çok kısıtlı.

Yaşını başını almış olabilir ama insanlara nasıl davranması gerektiğini maalesef öğrenememiş.

Çay-kahve servisi yapan elemanınız yok mu?

Varda sırf gıcıklık için mi sizden istiyor?

adi insan her zaman adidir. ister patron olsun istersen dunyanin en zengini...peygamber efendimizin mutevaziligi biz gunahkar kullarda bile yok...

Back
X