Merhaba öncelikle yeni hayatınız eskisinden çok güzel başlasın ve iyi ki dediğiniz cümleler kurun inşallah. İş arayan herkese aynı cümleyi kuruyorum İŞ İŞTE BULUNUR. Kimse size oturduğunuz yerde gelin şöyle şöyle bir pozisyon var koş demez. Hem cv niz dolsun hem kafanız dağılsın bir an önce başlayın. Benim bir velim de iki kızı küçükken ayrıldı ve işe girdi. Tekstil ortamı zor da olsa çalıştı usta başının eşi bir markette fırın bölümüne aldırdı (kasa kısmı) oradan ön muhasebe kursuna yazıldı derken şu an çok iyi şartlarda bir iş yerinde muhasebe şefi oldu. Bunların hepsi 6-7 sene içinde oldu. İşinde çok çalışkan ve dürüst, oturaklı bir hanım efendi.36 yaşındayım AÖF işletme lisans mezunuyum. Evlilik çocuk derken 5 yıldır evdeydim. Şimdi boşanacağız ev kira çocuğum var 4 yaşında. Sigortalı tekstil firmasında işe başlayacağım pazartesi günü sorun şu ki annem üzüldü okudun daha güzel iş bul! Başka iş bulsaydın yoracak ayakta seni! Yakıştıramadı bana. Ama ben inanın hiç kimseyle konuşmadan sadece önüme verilen işi yapıp eve gelmek istiyorum. Ayrılık psikolojisi sanırım. Sekreter muhasebe çağrı merkezi satış elemanı görevleri yapmak yerine böyle bir işte çalışmak istedim. Kimseyi dinleyecek çekecek halim yok. Firma temiz her bölüm ayrı benim çalışacağım bölüm kalite kontrol. Kadınlar var sadece. Köklü büyük firma. Annem de böyle söyleyince canım sıkıldı. Yorumlarınızı merak ettim.
Sizin de çekinceniz olmasın sadece ilk zamanlar zorunlu değilse mesaiye kalmayın yavrunuz kreşten vb gelince ilgilenmiş olursunuz. O biraz daha büyüyünce mesai ve vardiya değişimli işlere gidersiniz