aradaki baglanti su konu sahibi diyorki acaba diyorum kazandigim para helal degilde ondanmi tacize ugruyorum diyor ben boyle anladim,
ama bence alakasi yok yani yanlislikla oluyo olabilir :26:
Benim amacım dini konu açmak değildi. Derdimi paylaşıp fikir almak istedim. Başlığı değiştireyim bari banlanmak istemiyorum :)
Hakikaten bir arayıp sorayım caiz desede bırakacağım ama ben mutlu olmadıktan sonra.. buraya yazarım kızlar
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben İstanbul'da yaşıyorum ve 2.öğretim olarak üniversite öğrencisiyim. Okulum Avrupa yakasında. 10'da dersten çıksam 11lerde hala öbür yakaya geçmeye çalışıyorum. Dışarısı da gayet kalabalık oluyor. Tacizden kastınız tramvay gibi tıklımtıkış bir ortamda size olan ten temasıysa kasıtlı olduğunu sanmıyorum. Minibüsler öyle bir doluyor ki adam köşeye de kısılsa değiyor ister istemez. Ben olsam çalışırdım 100 lirada günümüzde iyi bir para kaç gün ev dönüyor o parayla. Ama yok istemem, huzurum olsun diyorsanız tabii ki söylediğiniz seçenek çok makul
aradaki baglanti su konu sahibi diyorki acaba diyorum kazandigim para helal degilde ondanmi tacize ugruyorum diyor ben boyle anladim,
ama bence alakasi yok yani yanlislikla oluyo olabilir :26:
çalıştığım dönemde firmanın servısı vardı herkes hergun aynı kişilerle aynı servıse bınıyor ve bitane anarmol cam sılme bahanesıyle kolumu okşamaya çalışıyorduu baştan anlamadımmm sonra arkamda oturyo hep ayaklarını ayağıma değdirmeye çalışıyoo hemen şikayet falan ettık attılar işten ve benım çok sinirlerim bozulmuştuu demek ıstediğim ben doğru yolumda gıderken sapık insanlar çıkyorsa nıye çalıştığım haram olsunki
Arkadaşlar akşam gittiğim kurs merkezinden ayrıldım part time a düştüm. 3 ay sonra çok şükür evimin hemen yakınındaki başka bir kurs merkezine verdiler beni. Dua edince hayırlı bir çıkış kapısı isteyince rabbim gerçekten onu veriyor. yeter ki ümidimizi kesmeyelim.
önceden pişmanlık korkusu vardı ama zamanı gelince yani işten ayrılınca Allah o korkuyu aldı benden aksine bir surur vermişti içime. .
Çakma hocalar yeterince çok iken bir de ben fetva uyduramayacam ama otobüs , metrobüs tıklım tıkışken taciz olmasa bile herkes birbirine değiyor.. Yani buna göre hiç birimizin kazandığı helal değil o halde ?
Sonracıma dini boyutu ile alakasız olmakla beraber 100 lira eksik olup saat bakımından çok rahatlayacağınız ve trafiğinde çok yoğun olmayacağı şartlarda çalışmak tabi ki daha güzel olur..
kaderin yazdiklarina katiliyorum bende ayrica kader seni hic tanimiyorum ama yorumlarina bayiliyorum sanki benim diger yarim gibisin bazen yazdiklarina bakiyorum benmi yazdim diye ana nick degisik sok olmuyor degilim turkiyede olsam seninle tanismak isterdim ay bende tolgar isikli gibi deniz gormeden yasayamiyorsam ayni kisi bile olabiliriz dermisim saka bir yana kendi goruslerime yakin buldum size
kaderin yazdiklarina katiliyorum bende ayrica kader seni hic tanimiyorum ama yorumlarina bayiliyorum sanki benim diger yarim gibisin bazen yazdiklarina bakiyorum benmi yazdim diye ana nick degisik sok olmuyor degilim turkiyede olsam seninle tanismak isterdim ay bende tolgar isikli gibi deniz gormeden yasayamiyorsam ayni kisi bile olabiliriz dermisim saka bir yana kendi goruslerime yakin buldum size
Arkadaşlar akşam gittiğim kurs merkezinden ayrıldım part time a düştüm. 3 ay sonra çok şükür evimin hemen yakınındaki başka bir kurs merkezine verdiler beni. Dua edince hayırlı bir çıkış kapısı isteyince rabbim gerçekten onu veriyor. yeter ki ümidimizi kesmeyelim.
önceden pişmanlık korkusu vardı ama zamanı gelince yani işten ayrılınca Allah o korkuyu aldı benden aksine bir surur vermişti içime. .