Teşekkür ederim aklımda bulunsun birdaha yapmam tesekkür ederimkamuda yıllardır çalışan biri olarak tavsiye vereyim, iş yerinde ders çalışma. çalışırsan da sakın belli etme. kendini savunma hazırlarken bulursun her an dikkat et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim aklımda bulunsun birdaha yapmam tesekkür ederimkamuda yıllardır çalışan biri olarak tavsiye vereyim, iş yerinde ders çalışma. çalışırsan da sakın belli etme. kendini savunma hazırlarken bulursun her an dikkat et.
Odamdaki coğu iş yükünü bitirince oturup dil çalışıyorlarİş yerinde ders çalışıyor olmanız bir tuhaf. Hadi yaptınız biraz gizleyerek yapın neden göstere göstere?
Bu kişi sistematik şekilde mi size böyle davranıyor?
Tek bir olay anlatmışsınız bu bir şey ifade etmiyor o an o da bir anda çok rahatsız olup parlamış olabilir.
Bu nedenle haklı bulmadım karşınızdakini madem onu yollarlarmis argo konuşmalarını ve sesli müzik dinlemelerini bir şekilde citlatin bu arada iş yerinde ders çalışmayın ders çalışmanız olmamış ama bana sorarsan ders çalışanı yollamam .Bunuda bilin .Genel eğilim bu yönde değil.Bende başta öyle düşündüm gercekten
Ama onların argo konuşmalarını sesli müzik dinlemelerini her akla gelecek saçmalığa asla ses cıkarmadım
Söyledim sadece bir ton bozuk davranış gercekten odadaki herkes iş yükünü bitirip dil yada başka birsey calişir hatta şef bile işiniz beklemesin bitirin sonra not almak isteyen yapsın falan derBu nedenle haklı bulmadım karşınızdakini madem onu yollarlarmis argo konuşmalarını ve sesli müzik dinlemelerini bir şekilde citlatin bu arada iş yerinde ders çalışmayın ders çalışmanız olmamış ama bana sorarsan ders çalışanı yollamam .Bunuda bilin .Genel eğilim bu yönde değil.
Ne güzel devlet….Odamdaki coğu iş yükünü bitirince oturup dil çalışıyorlar
Ben bir iş yapıyordum bilgisayarda oda arkama geçmiş şalımın markasına bakıyordu bende dalmiştim çizime şalımın bır kısmı elındr bende irkildim hatta şefte kızdı bende napıyorsunuz dedim sessizce arkamda dedim uyardım hatta kızdılar yanı böyle böyle bır ton olay
Herkesin belirli bölümü ve belirli iş yükleri varNe güzel devlet….
Evet öyledir…Herkesin belirli bölümü ve belirli iş yükleri var
Neyse teşekkür ederimEvet öyledir…
ders çalışman nasıl bir ses çıkarıyor ki4 yıllık bir resmi yerde çalışıyorum. İlk atandığım günki heycanım gitti ama bu odada çalıştığım kişiler yüzünden
Oda bır beyfendi var bana karşı haddini cok aşıyor bende surekli uyarıyorum taki gecen günki olaydan dolayı patladım artık
İşlerimi hallettim ve ders caliyordum
Sesim bıraz yuksrk cıkmış ama fark etmemişim buda bana sesli olarak bağırarak uyardı
Senın ders calışmanı dinlemek zorundamıyız git evinde calış falan dedi
Tabi bende uyarfım ama zoruma gitti sınırlerim boşaldı. silsile yoluyla durumu arz ettim
Ama üst amirim senden memnunum asla göndermem gerekirse onu gönderirim
Dedi ama değişen birsey yok suan sizce ne yapmalıyım
Gercekten sesimde cıkmamıştı geçmişteki sorunların acısını cıkardıders çalışman nasıl bir ses çıkarıyor ki
dinlemek zorunda kalıyor
Teşekkür ederim yorumunuz içinsukredin ki devlet memurusunuz ozelde ders calistiginizi, kitap okudugunuzu gören "demek ki işi az" der iş kitler.
orada saat basina iyi bir para kazaniyorsunuz. bu saatleri kendi keyfiniz icin ders calisarak harciyorsunuz. hadi tamam, ama bunu niye sesli yapiyorsunuz? 4 kisilik bir ofiste "sesim biraz yuksek cikmis olabilir, farketmedim" diye birsey olamaz. icinizden okuyacaktiniz
"aynı disiplini devam ettirdim" dediğin sanki hoş birseymis gibi anlatiyorsun.Teşekkür ederim yorumunuz için
Özeldede çalıştım emin olun bu güne kadar boşsun vaktin cok neden çalıştın denilmedi bana iş yükümü bitirince ya not cıkarır yada iş hakkında eğitimler alır yada kesinlikle dil çalışırım bu özeldeki devlet memuru olmam bırsey değiştirmedi aynı disiplin devam etti özel sektördede çalışmanın ne olduğunu biliyorum
Neyse cok şey derdim ama gerek duymuyorum"aynı disiplini devam ettirdim" dediğin sanki hoş birseymis gibi anlatiyorsun.
iş yerindeyken işini yaparsin. hele ki halkin vergileriyle maasini alan biriysen solitair de oynasan kitap da okusan caktirmadan yapman gerekiyor. ders de calisirsin ama mikmikmik mirildanarak degil gozunle okuyarak ya da yazarak calisirsin. zaten 4 kisi bir odaya tıkışmış iş yapmak istiyor, bir kosede kendi kendine mirildanan - hele ki isten de bagimsiz bir seyle ugrasan kisiyi dinlemeyi kimse istemez. ben de bir mirildanan insana iki yanimda telefonla konusan insana hic tahammül edemem.
iş arkadasiniz sonuna kadar hakli. benim is arkadasim olsaniz ben de gicık olurdum. sizij kendinizi gelistirmek istemeniz sizinle ilgili bir durum, kimse size müsamaha gostermek zorunda degil
Sesin yuksek olmasina gerek yok. Beni mesela o miriltilar deli eder. Bazilari icin o mirilti dediginiz dusuk ton cok sinir bozucu oluyor. Bende oyleBenim odamda 4 kişiyiz ben şefe söyledim sesim yüksekmiydi diye ya yok abartı o mırıldanıyordunuz birsey yokki ne var bunda sanki dedi sef yüksekte kastım bu
Canim o sana bana. Resmi yermis baksana. Ulkemizin bir suru kaynagi bosa gidiyor.İşyerinde ders çalışmanız iş yükünüzün yeterli olmadığını gösterir. Arada sıra olur tabii bazen daha çok bazen daha az iş yoğunluğu olur.
Ama ders çalışacak kadar boş vaktiniz olması düşündürücü, gerçekten ihityacım varmı bu elemana diye düşünürdüm.