• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ SORUNU

canım dişli olcaksın yaparım başarırım diceksin o konuma gelebildiğine göre o işlri mevzuatı öğrenme kapasiten var demekki seni psikilojik olarak yıpratıp çalışma potansiyelini düşürmelerine izin verme unutma hiçkimse iş yerindeki arakdaşlarındna mutlu dieldir olan varsada çok zazdır her iş yeri böyledir o yüzden sessiz kalma dişli ol seni kabulleneceklerdir merak etme

bazı videolar izledim karar verme süreciyle ilgili, ünlü bir psikolog var, bayağı bir fikir verdi,kağıt üzerinde düşündüm ama yok çözemiyorum sorunu arkadaş

nasıl bir iş o sürekli mevzuat değişiyor.
muhasebecilik de güncel meslekdir. sürekli takip gerektirir. ama hergün değişmez.

bölümün ne çok merka ettim valla yaa =)
detaya fazla girmiyim, arkadaşlarım takip ediyo olabilir,çevremdeki herkes sorunumu biliyor da:)şimdi kadınlar kulübüne de yazmış demesinler :), spesifik bir bölüm:)

nasıl bir iş o sürekli mevzuat değişiyor.
muhasebecilik de güncel meslekdir. sürekli takip gerektirir. ama hergün değişmez.
her gün abartı belki ama değişen bir mezuatı var işimin :)

aslında bu sorunumu çözümlerken süreçten çok dersler çıkardım hayat adına,mesela kimseye güvenmemem gerektiğini öğrendim,mantığın önemli olduğunu ve sorunlu olduğum kişilerin yerine kendimi koyabilmeyi onlar gibi düşünebilmeyi...Ünlü bir psikolog diyor,karar vereceğiniz şayin içeriğini bilmiyorsanızo kararı verdiyseniz o karar değildir, bu söze bayıldım, hayatımdaki önemli kararlarıma baktım, aslında karar değillermiş, bu yaştan sonra mantığım ağır basacak.

mesela sorunumu çözerken gelecekten korkmamam gerektiğini öğrendim, olacak olur,inşallah hayrıma çözümlenir bu konu.Allah hep iyi insanlarla karşılaştır inşallah

ve bu süreçte en çok kendime güvenmeyi öğrendim, benim derdime ben çare olabilirim.o hani çok konuşup umut vaat edici konuanların hepsi boş, gerçeğin kanıtlara ihtiyacı yoktur çünkü

her gün abartı belki ama değişen bir mezuatı var işimin :)

sizde günceli takip etme sıkıntısı mı var.
mesala ben çok hızlı okurum okuduğumu da unutmam.
okuduğunuz mevzuatı reelemi geçiremiyorsunuz.
bunun tek çözümü sürekli pratik yapmaktır.
ama doğru ama yanlış. gözlemci olun bir de tecrübeli elemanları göz hapsine alın onlar nasıl yapıyor.
ilk zamanlar ben taklit ederim sonradan kendimden katmaya başlarım.

ama doğru ama yanlış. gözlemci olun bir de tecrübeli elemanları göz hapsine alın onlar nasıl yapıyor.
pratiğim yok çok kısa zaman içinde çok iş yapmam gereken bir işim var

bir konuyu bilmiyorum eve gelince okumam gerek vs, iş arasında olmuyor zaten nette yok ofiste

mevzuatı reele geçirmek de zaman alıyor, şartları kontrol etmek duruma uyuyor mu yoksa başka bir kanuna mı bakmak gerek vs, işimin alanı çok geniş, 40 yıllık müdürlerin bile bilemediği konular olabiliyor ve mevzuata bakıyorlar, öyle bir işim var...

mevzuatı reele geçirmek de zaman alıyor, şartları kontrol etmek duruma uyuyor mu yoksa başka bir kanuna mı bakmak gerek vs, işimin alanı çok geniş, 40 yıllık müdürlerin bile bilemediği konular olabiliyor ve mevzuata bakıyorlar, öyle bir işim var...

özel mi devlet mi işiniz. özel ise bölüm değiştirin bence.

tam olarak ezber bir işim yok üstelik matematik de gerektiriyor, insanın beynin bir noktadan sonra allak bullak oluyor, eve gelince sadece uyumak istiyorum düşünün o kadar yoruluyorum, sinir stresi de çabası

akşam eve gelip nette kanun okuduğumu çok bilirim, acayip donanımlı olmam gerek, bu da yoruyor insanı, aslında bütün detaylarıyla baktığımda işimi sevmiyorum ama koşullar çalışmamı gerektiriyor

sgk gibi bir kurum galiba çok sık mevzuat değişiyo orda ..Allah yardımcın olsun .diğer arkadaşlar nasıl işleri hallediyor sonuçta sık sık değişen mevzuat karşısında onlarında aynı şekilde kanun vs takip etmesi gerekiyordur diye düşündüm ben ne kadar tecrübeli olursa olsun sürekli kendini güncellemesi lazım insanın sizin kurumda

Back
X