- Konu Sahibi gulbeyaz_31
Dün akşamdan beri o kadar çaresiz o kadar hayretler içindeyim ki anlatamam .. hala şaşkınlıklar içindeyim.senağlama. dün nişanlımla tlf da konuşuoduk ve bana onu işten çıkardıklarını söyledi ben şaka yapıo zannettim belki de ole olmasını gerçekten istedim ama şaka deildi.. bunu ne o ne ben beklioduk .. çünkü patronu onu o kadar seviyodu ve bayadır orda çalışıodu biz onun orda sürekli çalışacağını zannetmiştik gerçi zorunlu olarak çıkarılmış şirketin maddi durumu artık ii deilmiş ve başkasına şirketi bile devredebilirlermiş ve çıkarırkende demişler sen burda hiçbişey yapmazsan sadece otursan bile bize yeter ama maalesef.. peki biz napcaz dün geceden beri bunu düşünüorum nişanlım sen üzülme bi şekilde bi iş bulcam zaten dio.. ama ben aileme solemedim nasıl solenebilirki şimdilikte soleyeceğimi düşünmüorum .. iş bulması bana zor gibi gelio yaşadığı yer küçük bi şehir niğde de yaşıo ve kendisi özürlü zaten istendiğim zamanlar dayımlar teyzemler buna müsaade etmemişlerdi annemle babam yanımda oldular bi memur olsaydı keşke dienler çok oldu bunu nasıl açıklıcam .. bilen bilir belki şu sıralar meb de özürlü memur alıo onada girecek ama kazanırsa işe başlaması 15 eylül ve bizim düğün tarihimiz 18 eylül .. keşke elimden gelen bişey olsa ve yardım edebilsem ..:sinifsinif::sinifsinif: