iş sorunumuz..

gulbeyaz_31

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
817
40
123
37
Niğde
Dün akşamdan beri o kadar çaresiz o kadar hayretler içindeyim ki anlatamam .. hala şaşkınlıklar içindeyim.senağlama. dün nişanlımla tlf da konuşuoduk ve bana onu işten çıkardıklarını söyledi ben şaka yapıo zannettim belki de ole olmasını gerçekten istedim ama şaka deildi.. bunu ne o ne ben beklioduk .. çünkü patronu onu o kadar seviyodu ve bayadır orda çalışıodu biz onun orda sürekli çalışacağını zannetmiştik gerçi zorunlu olarak çıkarılmış şirketin maddi durumu artık ii deilmiş ve başkasına şirketi bile devredebilirlermiş ve çıkarırkende demişler sen burda hiçbişey yapmazsan sadece otursan bile bize yeter ama maalesef.. peki biz napcaz dün geceden beri bunu düşünüorum nişanlım sen üzülme bi şekilde bi iş bulcam zaten dio.. ama ben aileme solemedim nasıl solenebilirki şimdilikte soleyeceğimi düşünmüorum .. iş bulması bana zor gibi gelio yaşadığı yer küçük bi şehir niğde de yaşıo ve kendisi özürlü zaten istendiğim zamanlar dayımlar teyzemler buna müsaade etmemişlerdi annemle babam yanımda oldular bi memur olsaydı keşke dienler çok oldu bunu nasıl açıklıcam .. bilen bilir belki şu sıralar meb de özürlü memur alıo onada girecek ama kazanırsa işe başlaması 15 eylül ve bizim düğün tarihimiz 18 eylül .. keşke elimden gelen bişey olsa ve yardım edebilsem ..:sinifsinif::sinifsinif:

allah yardımcınız olsun. ayrıca dayınlar vs neden bu kadar tepki göstermişler bizlerin normal insan olması herhangi bir yerimizde özür olmayacağı anlamına gelmez neden bukadar tepki gösterirler anlamam. hakkınızda hayırlısı olsun

Allah yardımcın olsun kardesım
umutsuzluga kapılma
bır kapı kapanır otekı kapı acılır
dua et canım
yer gok dua ustune kurulu
rabbım elbet rızkınızı cıkartır bır yerden
kımsenın lafını da kulak asma
hepımız bırer engellı adayıyız, kımsey helekı rabbımın verdıgı bırsey sorgulama gıbı bır hakkımız yok
nısanlın suan ıkı kat uzuluyordur emınım
butun yuku omzunda hıssedıyordur, engellı oldugu ve suan ıssız oldugu ıcın de aılenden tepkı almaktan cekınıyordur
Allah yardımcın olsun ...

Hayirlisi olsun.. Bir kapi kapanir digeri acilir nisanlina destek zamani.. Moralinizi bozmayin canin sagolsun de destek ver kimseyide takma..

iş sıkıntısı :delphin: ne çok şeyi etkiliyor değil mi.. ama üzülme Rabbim herkezin rızkını verir, herşeyde bir hayır vardır.. bakarsın çok daha iyi bir iş imkanı doğar, bilemeyiz.. ama umutsuz olma canım, nişanlınada destek ol eminim buna çok ihtiyacı vardır..

Niğde de yaşamak zorundamı peki. Başka bir şehirde iş olsa gidebilir mi nişanlınız. Hani belki yardımımız olur diye soruyorum.

tşk ederim arkadaşlar elimden geldiğince destek olmaya çalışıorum ama dün akşamdan beri bende çok kötüyüm hala şaka gibi gelio..irem&özge arkadaşım niğde de yaşamak zorunda deiliz nişanlımda bu şekilde düşünüo ekmeğimiz nerde olursa biz orda olcaz mesela ben hataydayım burda iş bulsam bende ona solicem ama bende bulamıorum ki .. bilemiorumm

Allah yardımcınız olsun hemen moralinizi bozmayın. Muhakkak bir yerlerde vardır sizin de nasibiniz. Geç olsun da güç olmasın demişler, birbirinize destek olun her zorluğu aşarsınız... opuyorumnanaktan

pitis ve mavi tşk ederim.. moralimi bozmamaya çalışıorum ama elimde olan bişey deil diorum ya düğüne kadar iş bulamazsa napcaz onu düşünüorum sürekli o da merak etme o zamana kadar bulurum dio bende şuan çalışmıorum bide ben çalışsam bu kadar sıkıntı yapmazdım ama çeyiz e gittiğimizde eğer ben bi iş imkanı bulursam artık ben çalışmaya başlıcam durum onu gösterio galiba ...

evet bende bu konuda çok üzgünüm aylardır.grafik kursuna gittim ama ne yazıkki staj yapıcak bir yer bulamadım gitti

kabul gördüğüm kadarıyla istanbuldasın ve grafik konusunda staj yeri bulamaman çok garip istanbulda iş imkanı çok halbuki .. inş sende bulursun en yakın zamanda

off ya:((
Allah yardımcınız olsun canım
inşallah bulur bi iş
hiç beklenmeyen yerlerden kapılar açılıo
dua et hayırlısı il işi olur yakında

Canım Allah Yardımcınız olsun bol bol dua et Allah bi kapı açar inşallah. olmassa biraz ertelersiniz düğünü fisfisfis

Cok uzuldum, Allah yardım eder ıns. Kendını salma, nısanlına da destek ol. Insallah her sey yoluna gırer.

tşk ederim.. kendimi salmıorum ona dua ediorum sürekli.. düğünü hiç ertelemeyi düşünmüorum bi mani çıkmazsa açıkçası kıslar zaten kendine ait evi var nişanlımın evimiz belli kayınvalidemde saolsun çok destek bize aç deilsiniz açıkta kalmazsınız dio bizim sözümüz falan zaten baya uzadı uzadıkça daha kötü oluo o yüzdenistemiorum Allah ım yardım etsin bize inşallah güzel hayırlı kapılar açsın cümlemize..

Back
X