iş sorunumuz..

inşallah iş bulursunuz

en azından ikinizden birinin

aileler başta "arkadanızdayız" derler de sonrasında acı gerçekle karşılaşır çiftler. onlara güvenerek girilmez o yükün altına

tşk ederim.. kendimi salmıorum ona dua ediorum sürekli.. düğünü hiç ertelemeyi düşünmüorum bi mani çıkmazsa açıkçası kıslar zaten kendine ait evi var nişanlımın evimiz belli kayınvalidemde saolsun çok destek bize aç deilsiniz açıkta kalmazsınız dio bizim sözümüz falan zaten baya uzadı uzadıkça daha kötü oluo o yüzdenistemiorum Allah ım yardım etsin bize inşallah güzel hayırlı kapılar açsın cümlemize..

İş nerede olacak tam olarak il v.s elinden ne iş gelir nişanlının bana detaylı bilgi verebilirsen iş konusunda elimden gelen yardımı yaparım evleneceksiniz sıkıntı yaşamayın.

sessizlikicinde nişanlım özel güvenlik şirketinde 2 yıl çalıştı yani hem muhasebe anlamında hemde getir götür evrak işleri diyeyim ayrıca niğde çimsa da satın alma bölümünde stajyerlik yaptı ve 2 yıllık işletme mezunu .. Niğde de ikamet edio ama sadece Niğde ye bağlı deil öncelik sırası Niğde bunun yanı sıra ben Hatay da oturduğum için Hatay da da olursa gelme ihtimali var.. şimdiden teşekkür ederim bulamazsan bile sorun deil sorman yeterli...

sessizlikicinde nişanlım özel güvenlik şirketinde 2 yıl çalıştı yani hem muhasebe anlamında hemde getir götür evrak işleri diyeyim ayrıca niğde çimsa da satın alma bölümünde stajyerlik yaptı ve 2 yıllık işletme mezunu .. Niğde de ikamet edio ama sadece Niğde ye bağlı deil öncelik sırası Niğde bunun yanı sıra ben Hatay da oturduğum için Hatay da da olursa gelme ihtimali var.. şimdiden teşekkür ederim bulamazsan bile sorun deil sorman yeterli...

Tamam 1-2 güne kadar haber veririm İstanbula taşınma imkanınız olsa hemen işe başlayabileceği yerler var aslında.

maalesef canım istanbula taşınma imkanımız yok .. orda çalışsa kirası fln zaten bize yetmez.. mecbur bu şekilde artık tşk ederim

Rica ederim ben arkadaşlara bilgi verdim 1-2 gün içinde sonuçlanır inşallah iyi haberler vereceğim.

heheytttttt helal sana. Allah razı olsun inşallah ayarlayabilirsinde düğün üstü üzülmesinler zehir olmasın onlara

hayırlısı olsun belkide daha güzel bir işe girecektir.dayınlar sizin nişanlanmanıza neden karısıyolar aileniz istedikten sonra diğerlerine susmak düşer

ayy çok saol canım yaa araman bile yetrli varyaa Allah binlerce kez razı olsun senden ne muradın varsa olsun inşallah... olsa da olmasa da ... canım dayımlar da işte nişanlım zamnında bi kaza geçirmiş ve bi gözü yarı kapalı o yüzden istemediler.. bende bu durumun sorun olmucağı için konuştum ama hala aynılar sorun deil annem ve babam benim yanımda çünkü

Back
X