İS TE Mİ YO RUM

elavinya

Başarmanın yarısındayım,başaracağım dedim çünkü :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.542
578
44
istemiyorum 1kizim var 6yaş 1oglum var 3yaş eşımle ciddi tartışiyoruz 3.istiyor belki bilirsiniz ögretmenim ve esim evde sadece ayak uzatip oturur kesinlikle hic bir seye karismaz cocuklar kavga bile etse ayir sunlari der ha yardm dişinda cok iyidir seviyorum seviliyorum 8yillik evliyiz kavgamız bile yok nerdyse bu yardim etmeyisine cok ugrastm pes ettm kabul ettm onu böyle ama 3.hayir ya oglumda cişini ögrendi tam rahatm artk can evimdn vuruyo ama hakkım kalsin üstünde bu konuda sana hakkımı helal etmiyorum dio arastrdm dini olarak yanliş yapiorum ama banada yazik calismasam isterim ama Hayiirrr

Esinizi bi sekilde ikna etmelisiniz Bence..
Kendi dusuncelerinizden hislerinizden bahsedin..

Hakkınızda hayırlısı olsun. 3. de diğerleri kadar tatlı oluyor. Ama eşiniz yardım etmiyorsa çok ayıp ediyor. Yardım etmeyene 2 bile fazla. Bu mesajımı da ona okutun.

Hakkınızda hayırlısı olsun. 3. de diğerleri kadar tatlı oluyor. Ama eşiniz yardım etmiyorsa çok ayıp ediyor. Yardım etmeyene 2 bile fazla. Bu mesajımı da ona okutun.
dimi ya 2yıl önce kalp krizı gecirdi sürekli bahanesi tabiki önemli rahatszlik ama kontrolleri falan iyi şükür günah boyutuna takiliyorum ama onun yaptigi da yanlis bayagi günah vardir zaten buda ekjensn napaym

Yardım etmeyen ese ikinci bile fazla bazen tıpkı benim esim gibi.....
haklisin 2.yide zaten istemiyordm cok aglamistm rabbim verdi sükür tabide ailemdn uzakta tek basima savasiyorum bakicilar falan pöf

4cocuklu calisan arkadasim var ama dediginiz gibi adam herseyi yapar biz 1yil ayri yatiyoruz kral geceleri rahatsiz oluyo ilk 1yil yani

Elini hiçbir işe sürmeyen adam sen hayırdır? diyesim geldi.
Cumhurbaşkanının tavsiyesine mi uyuyor nedir? Küçük çocuk sevmeyi özlemiştir desem değil yani, üç yaşında ponçik varmış zaten evde.
alinmasn arkadaslar ama esim dogulu 10kardesler istek ordan geliyor

Eee alişmiş ekmek elden su gölden yaşamaya ister tabi onun işi 5 dakikada bitiyor olan size oluyor.
Erkeklerin bencilliği beni öldürüyor
benide öldürüyor bencil tam dogru kelime aslinda

istemiyorum 1kizim var 6yaş 1oglum var 3yaş eşımle ciddi tartışiyoruz 3.istiyor belki bilirsiniz ögretmenim ve esim evde sadece ayak uzatip oturur kesinlikle hic bir seye karismaz cocuklar kavga bile etse ayir sunlari der ha yardm dişinda cok iyidir seviyorum seviliyorum 8yillik evliyiz kavgamız bile yok nerdyse bu yardim etmeyisine cok ugrastm pes ettm kabul ettm onu böyle ama 3.hayir ya oglumda cişini ögrendi tam rahatm artk can evimdn vuruyo ama hakkım kalsin üstünde bu konuda sana hakkımı helal etmiyorum dio arastrdm dini olarak yanliş yapiorum ama banada yazik calismasam isterim ama Hayiirrr
siz de ona bana yardım etmiyorsun hem çalışıyorum hem 2 çocuk bakıyorum hem ev işi yapıyorum bir de 3. çocuk istiyorsun ben de sana hakkımı helal etmiyorum deyin, bu kadar inançlıysanız ikiniz de konu kapansın
ne diyeyim başka derdiniz olmasın.

oyle bir hakki yok canim.
madem yardim etmiyor sana cocuk bakimi konusunda, yada sana bakici tutmuyor, cocuk istemeye de hakki yok.

Benim eşinden bi tanede sizde var sanırım evlendikten sonra bana dediki uç oğlum olsun biri miraç biri berat biri kadir olacak inşallah dedi miraci dogurdum 22 aylık beratida dogurdum 6 aylık annesi yer onları şimdi üçüncude sira Allah tan bu ikinci biraz huysuzda ağlamaktan başını agritiyo adamin çokta ısrar edemiyo ucuncuyle nasıl ugrasacagiz diye

Elini hiçbir işe sürmeyen kocana "kardeş sen hayırdır?" diyesim geldi.
Cumhurbaşkanının tavsiyesine mi uyuyor nedir? Küçük çocuk sevmeyi özlemiştir desem değil yani, üç yaşında ponçik varmış zaten evde.
bu arada sana bayiliyorum forumda diger yorumlarinda dikkatimi cekiyor süpersin

Benim eşinden bi tanede sizde var sanırım evlendikten sonra bana dediki uç oğlum olsun biri miraç biri berat biri kadir olacak inşallah dedi miraci dogurdum 22 aylık beratida dogurdum 6 aylık annesi yer onları şimdi üçüncude sira Allah tan bu ikinci biraz huysuzda ağlamaktan başını agritiyo adamin çokta ısrar edemiyo ucuncuyle nasıl ugrasacagiz diye
Allah size bagişlasın ne güzel sartlariniz varsa dogur tabi ama bencil koca olunca naparsın ama

0_o benim koca bana evlendikten sonra 3 çocuk istiyorum dese boşarım sanırım o kocayı :KK57: arada bir aklıma geliyo evlensem mi diye ama böyle şeyleri okudukça vazcayıyorum :KK14:

0_o benim koca bana evlendikten sonra 3 çocuk istiyorum dese boşarım sanırım o kocayı :KK57: arada bir aklıma geliyo evlensem mi diye ama böyle şeyleri okudukça vazcayıyorum :KK14:
büyük konusma ücüzlerin olur mazallah:-)saka biyana bu devirde cok düsünmek en dogrusu Allah hayirli kısmetler nasip etsin

X