- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
işin şartları bu şekild nasıl yapıcam diye tecrubeli ark lara sordum.şöle olsun böle olsun demedim ki. pazarlama falan değldir inş.adam ehliyetin warmı diede sorduydu
onu hç yapamam.eğer öleyse girmem
pazarlamaysa girme tabi...yarin tlf ac sor, pazarlama mi, yoksa bosuna gelmiyim de...
etli dolma yarın arim bencede boşuna gitmim öleyse kuaförlk kursuna başlıcm pzt iş içn ondanda wazgeçmiştm
Pazarlamacılar öcü mü? Niye böyle ön yargı yaratıyorsunuz insanlara karşı? Bizim mesleğimizi böyle karalamayın.yapamazsanız yapmazsınız aman pazarlama ise girme falan. Onlar da insan farkederseniz ki...
Bende zaten mesleğime yaklaşımınıza takıldım. Birisi çıkıp sizin mesleğinize aman yapma etme dese hoşunuza gitmez sanırım. Yapmak istemiyor sevmiyor olabilirsiniz ama kötü bir şeymiş gibi göstermeyin. Ben dikkatli okuyorum merak etmeyin, siz de yazdıklarınızda dikkatli olursanız sevinirim.
birisi cikip meslegime soyle boyle dese hic aldiris etmem cunku o konuda bir kompleksim yok Allah'a sukur...
Ama bir başkasınınkine edecek kadar kompleks var
neyse...
Konu sahibi arkadaşım tecrübeli bir satışçı gayet iyi kazanır piyasa da yapmak istemediğin için yapma, ama sırf galeyana gelipte karar verme dene...
ya sinirlenmeyin...haklisiniz, sonucta oyle isleri de birilerinin yapmasi lazim...:))
Kendinizce laf soktuğunuzu zannedip eğlenebilirsiniz. Çocukca düşüncelerinizle mutluluklar
ya sinirlenmeyin...haklisiniz, sonucta oyle isleri de birilerinin yapmasi lazim...:))...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?