• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş var... Ama bazı kişilere.

Yl yaparken bi işe başvurmuştum ben de adam yüzüme karşı sen buraya fazlasın ben seni çalıştırmam ortalığı karıştırırsın demişti. O yüzden kurumsal yerlere köklü firmalara başvurmuyorsanız cv'yi dolu tutmayın derim. Şu süreçte bi de işe alımlar da kısıtlı çıkan ilanlar da dostlar alışverişte görsün hesabı biraz. Alım olmasa bile ilan açıyorlar firmalar. Allah gönlünüze göre versin yardımcınız olsun ne denir. 30 sene evvel 18 yaşında masa başı memur oluyormuş insanlar bize düşe düşe bu dönem düştü işte 🤷🏻‍♀️

Ek atama vs demişsiniz öğretmen misiniz

Kitapevleri kurs vs tarzı yerlere başvurun

Umarım bulursunuz

Bu durumdan en dertli benim. Şöfor arkadaşım hiç işsiz kalmadı. Kendi başvurdugu pozisyona bilkent mezunu birinin başvurdugunu onu almayıp kendisini tercih etmişlerdi, bunu anlatıyordu. Devir okumayanların devri. Okumak fazla, okumuş insanı kimse istemiyor. Kamu kurumları da dahil. Mülakatta başvurugum pozisyonla alakası olmayan çok salakça bir soru sordular. Yani alınacak belliydi ama gittik.

Ben bu iş konusunda kadere kısmete çok inanıyorum. Olmuyor olmuyor bir şansın açılıyor. Herşey güzelleşiyor. Dediğinizde doğrudur,biraz özelliklerinizi düşürürseniz,geri dönüş olabilir

Su donemde is bulmak zor. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Eger seciciyseniz benim gibi,is bulmak cok daha zor hale geliyor.

Bende iş bulamıyorum geçen bir görüşmeye gittim çok istedim iyi bir firmaydı ama olumsuz oldu. Hakkımızda hayırlısı. Benim çevremdeki herkes oraya girecekler bellidir zaten demişlerdi. Yinede çok heves etmiştim olmadı.

Su donemde is bulmak zor. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Eger seciciyseniz benim gibi,is bulmak cok daha zor hale geliyor.
İnanır mısınız, garson arayan yerlere bile başvuru yaptım. Babadan kalma bir meslek, aşinalık da var diye düşünerek kafe ilanlarına bile göz atıyorum artık. Çok da seçici değilim aslında. Sigorta tam, maaş asgarî ücret olsun kafasındayım. Ki bunlar bile lütuf görülüyor maalesef.

Ben bulamadım iş. Inanır mısınız.

Evden instagram üzerinden bazı ürünler satıyorum. Demek ki benim de yolum buymuş.

Bana da demişlerdi; arkanızda sözü geçen biri olmadıkça biz de dahil kimse sizinle çalışmak istemeyecekler diye.

E kimsem de olmadığına göre kendi başımın çaresine bakmak zorunda kaldim.

Allah herkese hayırlı kapılar açsın.

Olanda 1 hayır
Olmayanda bin hayır derler.

Insallah kalbinizde olan sizin icin hayırlı olandır.
Niye .mesleğiniz mi sıradan

Ben bulamadım iş. Inanır mısınız.

Evden instagram üzerinden bazı ürünler satıyorum. Demek ki benim de yolum buymuş.

Bana da demişlerdi; arkanızda sözü geçen biri olmadıkça biz de dahil kimse sizinle çalışmak istemeyecekler diye.

E kimsem de olmadığına göre kendi başımın çaresine bakmak zorunda kaldim.

Allah herkese hayırlı kapılar açsın.

Olanda 1 hayır
Olmayanda bin hayır derler.

Insallah kalbinizde olan sizin icin hayırlı olandır.
Merhaba neler satıyorsunuz

Bu durumdan en dertli benim. Şöfor arkadaşım hiç işsiz kalmadı. Kendi başvurdugu pozisyona bilkent mezunu birinin başvurdugunu onu almayıp kendisini tercih etmişlerdi, bunu anlatıyordu. Devir okumayanların devri. Okumak fazla, okumuş insanı kimse istemiyor. Kamu kurumları da dahil. Mülakatta başvurugum pozisyonla alakası olmayan çok salakça bir soru sordular. Yani alınacak belliydi ama gittik.
Zaten okulların da kariyer hayatına hazırlayıcı bir eğitim programına sahip olmadığını düşünüyorum. IT mi isteniyor? Eskiden bu eğitim taa ortaokulda verilirdi, kaldırdılar mesela. İş eğitimi dersi vardı, kaldırdılar. Bizden önceki köy enstitülerini söylemiyorum bile. Ya o kadar çok paspas altı edilmiş mevzu var ki... Açsam hepsi birbirinden beter. Bugünlerimizi etkiliyorlar ama.

Ek atama vs demişsiniz öğretmen misiniz

Kitapevleri kurs vs tarzı yerlere başvurun

Umarım bulursunuz
Bir kitapçıya müşteri temsilcisi olarak başvurmuştum. Orası da geçici süreli çalışan elan aramıyormuş, o yüzden başvurum reddedildi.

Back
X