• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş ve aileye yalan söyleme

Keşke Eskişehir’de iş bulsaydın be Karamel. 60m2 1+1, Amerikan mutfak olmayan ısı yalıtımı çok iyi yapılmış güzelim evimden çıkıyorum. 400 ödüyordum kiraya da. Eşyaları da uyguna bırakırdım sana :KK70:

Şansına üniler açılmadığı için 1+1’ler çok var ve kira fiyatları da büyük düşüş yaşayacak deniyor burada. Sadece benim oturduğum sokakta 7 daire var. Ben de çıkınca 8 olacak 😂

ailene açıkça kocaeli'nde bu süreçte olacağını söyle

ön hazırlık kursu de staj de

bu alanda kurs görmeden önce biraz deneyim gerekiyor Sakarya dakiler buraya yönlendirdi de

sonra işte yurtta kalacağım, şu kadar harçlık verecekler haftalık, yemek vs diğer bilgiler doğru olsun

eğer bazı bilgileri vermek uygun değilse onları değiştir ama sıfırdan senaryo yazma

çünkü yarınlarda olumsuz bir şey olduğunda ama orasını ben yanlış anlamışım siz yanlış anlamışsınız aman beni de kandırmışlar ile kapatılabilsin

başına yarınlarda kötü bir şey gelse bana böyle demişlerdi ama bu şekilde ürün sattırdılar insan ilişkilerinde deneyim kazan dediler der çevirirsin lafı

şansın yaver gitsin, güzel günler senin olsun

görümcem 2003 te gitmişti böyle bir kursa halen onun sayesinde çalışıyor

parasını ablası vermişti sonra bir gün abla ile birlikte iken biz telefon çaldı aradı denizin sesini dinletiyor ablası çok kızmıştı biz hanfendiyi işi olsun diye kursa gönderdik o benim faturasını ödediğim telefon ile arayıp bana deniz sesi dinletiyor diye şimdi espri yapıyoruz vs vs

geçip gidiyor her şey

hayata atılmaya çalışıyorsun ama çok yanlış başladın
gereksiz bir macera olacak gibi

Back
X