Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Batması zamanında yaşadığım olumsuz şeyler kaynaklı ve kızının burada yaşamayacak olup ailesini tek bırakacak olması kaynaklı ne vardı yaşadıkları şehirde çalışsaydı, illa hayallerini gerçekleştirme peşinden koşacak. kızı böyleyken benim ne mecburiyetin var her misafir çağırdığında orda olarak iş tutmaya?İyice abartıyorsunuz artık.
Bunları kendi annenizde yapsanız sorun yok ama adı kv ya ne yapsa batar!!
Allah rızası diye birşey var herkes herşeyi sevdiği için yapmıyor
İyilik karşılık beklemeden yapılan birşeydir![]()
Evet kendi annem de yapsam sorun yok ,çünkü biz gelin çalıştırmıyorz ,ondan iş beklentisine hiç olmuyoruz.onu sevmeyi beyq sevmemeyi iş yapıp yapmamasına göre değerlendirmiyoruz.dışardan gelmiş mecburiyeti yok gözüyle bakabiliyoruzBatması zamanında yaşadığım olumsuz şeyler kaynaklı ve kızının burada yaşamayacak olup ailesini tek bırakacak olması kaynaklı ne vardı yaşadıkları şehirde çalışsaydı, illa hayallerini gerçekleştirme peşinden koşacak. kızı böyleyken benim ne mecburiyetin var her misafir çağırdığında orda olarak iş tutmaya?
Evet kendi annem de yapsam sorun yok ,çünkü biz gelin çalıştırmıyorz ,ondan iş beklentisine hiç olmuyoruz.onu sevmeyi beyq sevmemeyi iş yapıp yapmamasına göredeğerlendirmiyoruz.dışardan gelmiş mecburiyeti yok gözüyle bakabiliyoruzİyice abartıyorsunuz artık.
Bunları kendi annenizde yapsanız sorun yok ama adı kv ya ne yapsa batar!!
Allah rızası diye birşey var herkes herşeyi sevdiği için yapmıyor
İyilik karşılık beklemeden yapılan birşeydir![]()
Sofradan kalkilir. tabaklar mutfak tezgahina konur, o kadar, ben herkesin evinde bunu yapıyorum...biri benim evime geldiginde de kimseye is yaptırmam, sadece masa toplansa yeter...Diyelim ki sofradan kalktınız ,doğru odaya mı geçiyorsunuz? İllaki sofradan bir şeyler kaldırmak gerekiyor ,benimkinin kızı da olmayacak bundan sonra ,ben orda otururken onu orda bulaşık yıkar durumda mı bırakacağım?o da hoşdurmaz ki.utanırım
Merhaba.Evliyim, 1 sene olmadı daha.birine gittiğimde hizmet etmekten bulaşık işleri yapmaktan nefret ediyorum.örnek vereyim.
kayınvalideye gidildi yemeğe 15,20 kişi varız.bu durumda toplama ,bulaşık faslının bana kalması sınır ediyor beni.kızı yanında şimdilik birlikte yapıyorız sıkıntı değil.fakat şehir dışında yaşayacak bi kaç ay sonra,ve bu işler hep bana mı bakacak ,düşüncesi bile deli olmama yetiyor ,sevmiyorum yapmayı zorla değil ya.
bir de zamanında nişanlıyken bazı hazımsızlıklar yaşandı.onlar kaynaklı eşimle çok tartıştığımız anlar oldu.sevildiğimi ta ozamndan hissedemedim hiç.
zaten yüzümede söyledi kayınvalide,kendini sevdirmeye çalışmadın diye.
ya bi insan olduğu haliyle sevilmez mi?illa bi taraflarını yırtmalımı sevilmek için,kabul görmek için ?
Şimdi bana kızının gidecek olması ve işlerin bana kalcak olması çok batıyor.belki sevildiğimi hissetsem böyle bukadr olmazdı herhalde bilmiyorum.
Onlara gidiyoruz direk daha içeri girmeden nerden geliyorsunuz,ne yaptınız nerde yaptınız niye ,daralıyorum onlara gittiğimde bu kadar detay vermek zorunda kalmaktan .ben anlatacağım kadarını zaten anlatırım ne yaptıysak nerden geldiysek geldik. herşey bukadr didik didik edilir mi ?
Böyle durum yaşayanınız var mı ?
Yaşasanız ne yapardınız?
bulaşıktı bilmem neydi bu işleri yapmasak ne olur gittiğimzde? mecburiyetimiz var mı?yapmanın içinizden hiç gelmediğini düşünerek yanıtlarsanız sevinirim .yoksa bende biliyorum birgün bende kayınvalide olucam ölmezsem.
Yaşamadım. Kimsenin evinde de hizmetçilik yapmam. Kv çok yaşlıdır ancak o zaman arada yaparım. Zaten o kadar elden ayaktan düştüyse 20 kişiyi de yemeğe çağırmasın. Nişanlıyken eşimin bekar evinde annesi yemek yapardı eşimin annesi ve abisinin karısı mutfağı toplamaktan içeride oturamazlardı ben yemeği yer eşimle kalkardık. Sonuçta misafirim. Neden hizmet edeyim.Merhaba.Evliyim, 1 sene olmadı daha.birine gittiğimde hizmet etmekten bulaşık işleri yapmaktan nefret ediyorum.örnek vereyim.
kayınvalideye gidildi yemeğe 15,20 kişi varız.bu durumda toplama ,bulaşık faslının bana kalması sınır ediyor beni.kızı yanında şimdilik birlikte yapıyorız sıkıntı değil.fakat şehir dışında yaşayacak bi kaç ay sonra,ve bu işler hep bana mı bakacak ,düşüncesi bile deli olmama yetiyor ,sevmiyorum yapmayı zorla değil ya.
bir de zamanında nişanlıyken bazı hazımsızlıklar yaşandı.onlar kaynaklı eşimle çok tartıştığımız anlar oldu.sevildiğimi ta ozamndan hissedemedim hiç.
ya bi insan olduğu haliyle sevilmez mi?illa bi taraflarını yırtmalımı sevilmek için,kabul görmek için ?
Şimdi bana kızının gidecek olması ve işlerin bana kalcak olması çok batıyor.belki sevildiğimi hissetsem böyle bukadr olmazdı herhalde bilmiyorum.
Onlara gidiyoruz direk daha içeri girmeden nerden geliyorsunuz,ne yaptınız nerde yaptınız niye ,daralıyorum onlara gittiğimde bu kadar detay vermek zorunda kalmaktan .ben anlatacağım kadarını zaten anlatırım ne yaptıysak nerden geldiysek geldik. herşey bukadr didik didik edilir mi ?
Yaşasanız ne yapardınız?
bulaşıktı bilmem neydi bu işleri yapmasak ne olur gittiğimzde? mecburiyetimiz var mı?yapmanın içinizden hiç gelmediğini düşünerek yanıtlarsanız sevinirim .yoksa bende biliyorum birgün bende kayınvalide olucam ölmezsem.
neden sebep nedir evlendiysem neden heosini yapacakmışım suzin agziniz yokmu goturmuyorum essek kadarsin git kendin al diyemiyormusun ahhh ana kuzuları yetisiyor gidip el oglu icin herkese gonullu kölelik yapmak icin vallahi hic kusura bakmayin bunun adi evlilik falan defil kimseninde kolesi değilsiniz ha tabi dur demeyi bilmezseniz tepenize cikan cok olur oda ayri bir meseleValla canım benim kaynanam dedı kı evlendıysen bunların hepsını yapacaksın sen şükret kızı sana yardım edıyor ıkı tane kızı var benden yapılı uzun boylu lise son a giden ayağına tepsi taşıyorum odaya
15-20 kişi yemek yiyip bulaşığı tek kişinin üstüne yıkıyorsa ayıptır bu yahu. Hiç mi bayan yok ortamda. Benim bildiğim erkekler sofrayı kaldırmaya yardım eder, iki bayan bulaşığı halleder, başka bayan varsa yemek yenilen yere bi süpürge tutar, imece usulü biter işlerMerhaba.Evliyim, 1 sene olmadı daha.birine gittiğimde hizmet etmekten bulaşık işleri yapmaktan nefret ediyorum.örnek vereyim.
Yaşasanız ne yapardınız?
Merhaba.Evliyim, 1 sene olmadı daha.birine gittiğimde hizmet etmekten bulaşık işleri yapmaktan nefret ediyorum.örnek vereyim.
Yaşasanız ne yapardınız?
Buram buram eziklik kokuyor...Batması zamanında yaşadığım olumsuz şeyler kaynaklı ve kızının burada yaşamayacak olup ailesini tek bırakacak olması kaynaklı ne vardı yaşadıkları şehirde çalışsaydı, illa hayallerini gerçekleştirme peşinden koşacak. kızı böyleyken benim ne mecburiyetin var her misafir çağırdığında orda olarak iş tutmaya?
+1000000000000Bütün yazıları okudum bir kaç kişi dışında kimse birşey dememiş. Ne kadar meraklı bu kadınlar hizmetçi olmaya. Kocalarınız ne işe yarıyor. Evin oğlu olan adamlardan bahsediyorum. O oturuyor ama ben gittiysem yapacakmışım. Bu paşalar bu hayatta ne işe yarıyor anlamıyorum. O evin oğlu kocalarınız. Anne onların ev onların o yapacak tabii ki. Eşim yardım ederse ben de ederim yoksa hiç işim olmaz. Sizlerin evine gidince annenize paşalarınız mı yardım ediyor. Pes yani. Çoğu kişi de kadını suçlamış.
Konu sahibi sonuna kadar haklısınız. Yapmayın. Gidince kalksın eşiniz yapsın. Burda ki saçmalıkları dinlemeyin
Yaşasanız ne yapardınız?
Eşime bunları söylesem aaileme karşı tepkilenir.zaten onlarda sıkıldığımı hep bilir.farkında bazı şeylrrin.beni anlaması mümkün değil onun. bizim taraftada annesinin evinde de oturuyor zaten bi iş tutmuyor ki .asıl sıkıntı bayana oluyor.bi evlat annesine babasına hizmet etmeli onun yardımına koşmalı bu Allah ın emri zaten.ama onların kızı var sonuçta ,kızı varken bana düşmez ,gitmesin şehir dışında çalışmasın o düşünmeli bunu.ben değil ki .kimse kendi evladı gibi olamaz kimseye.Esimim ailesi de beni sevmez ama ben onlara gittigimde 1 igne bile kaldirmiyorum sahsen. Esimde yap et demez. Hatta onlarla yasadigimda oldu izin almadan buz dolabini bile acmam ne kadar resmiyiz sen dusun. Ama 45 gun birlikte de yasadik guzel sekilde. Bu bence sizin ve esinizin tutumuyla ilgili. Yani ortamda gorumceniz gitse bile 15 20 kisi arasinda genc biri yok ku hepsi erkek mi ki oturuyor?? Ben kizarim mesela esime. Tabagini kaldir bardagini ortada birakma diye. Herkes kendi bulasigini toplarsa yada en azindan pisligini yikayip kenara koysa bile bulasik yikayan icin buyuk kolaylik. Mesafeniz yakinsa yemek saatlerinde gitmeyin o zmn. Ona gore ayarlayin esinizle de konusun bu konuyu
Eşime bunları söylesem aaileme karşı tepkilenir.zaten onlarda sıkıldığımı hep bilir.farkında bazı şeylrrin.beni anlaması mümkün değil onun. bizim taraftada annesinin evinde de oturuyor zaten bi iş tutmuyor ki .asıl sıkıntı bayana oluyor.bi evlat annesine babasına hizmet etmeli onun yardımına koşmalı bu Allah ın emri zaten.ama onların kızı var sonuçta ,kızı varken bana düşmez ,gitmesin şehir dışında çalışmasın o düşünmeli bunu.ben değil ki .kimse kendi evladı gibi olamaz kimseye.