İş yapmaktan nefret ediyorum yerinde olsanız ne yapardınız?

kötü örnek olcam biraz. Ben bu durumu hiç gitmemeyle aştım:D

O bile buyuk bisey emin olun. Anlamiyorum bu turk erkeklerini analari nasil yetistiriyo:KK43: bende hic acima yok maalesef. Yani ev hanimiyim esimde yogun calismasina ragmenhic lukse alistirmiyorum. Bi tatli yapmam yada istedigi bi yemegi yaptigimda gozu parliyo. Degerini biliyo yaptigim seylerin. Hergun yapsam umrunda olur muydu ya da suankinden fazla deger verirmiydi hic sanmiyorum. Ilk nasil alistirirsan oyle gidiyo:halay:

her este ayni değil malesef seninki anladığım kadarıyla anlayışlı ve heralde annesinin evinde görmüş yapmış az bisey ve haklısın ilk nasil alistirirsan oyle oluyo benim kv.oraya misafirliğe gittimigizde hala ogluna hizmet etmek icin kosusturr:-)

Konunun basundan beru bahsettiginjz bi kv kp gorumce ve siz varsiniz. 25 kisilik bulasik nasil cikiyor?
Ayrica gorumce de size yardim ediyormus zaten daha ne yapmasini beklersiniz ki bence sizin olayiniz kv de de is yapmak degil gorumcenin gidecek olmasi.
Eger kendiniz kv nin hizmetcisi degilsenjz gorumceniz de degil. O evlatsa esinizde evlat. Hayallerinin pesinden koşan ve basaran birine hasetlik edeceginize oturun esinizi duzeltmeye uğraşın. Valla gicik oldum yaa yok sehir disina gidiyomus da yok kalsaymis bulasik yikasaymis da.

Eşiniz de size sizin ailenize aynı tepkide olmuyor mu ona ne diyorsunuz
Bulunabilir. Bu bana göre kendimi savunma falan yani.
O da özgür. Ben nasıl ki mesafeli olmak istysam o da olabilir.
Evlerine gitmiyorum sadece. Geldikleri zaman baştacılar. Anneler gününde annemden önce ona koştum. Ama gitmek huyum değil

Kocanız da yardım etsin, beraber yapın. Yapmak zorunda değilsiniz ama başkası da sizin bulaşığınızı yıkamak zorunda değil, o evde böyle davetlerde eşiniz de ev sahibi sayılır, niye erkeklerden kimse iş beklemiyor?

her este ayni değil malesef seninki anladığım kadarıyla anlayışlı ve heralde annesinin evinde görmüş yapmış az bisey ve haklısın ilk nasil alistirirsan oyle oluyo benim kv.oraya misafirliğe gittimigizde hala ogluna hizmet etmek icin kosusturr:-)

Benim esimde annesinin evinde gormedi aslinda. Kv coo titiz biri ve kimseyi sokmaz. Buz dolabina bile havlusuz el suremezsin o derece takintili. Hala da ogluna hizmet eder sever yapmayi. Bazi yemeklerde annesinim yaptigini sever ben evde yemek yapsam bile gideriz orda yer evede koca bir kapta yemek getirir. Annesine duskun. Ama ben cok takmam. Gittigimizde ogluna meyve soyup onune koyar. Bana da akil verir kv kocana hizmet et diye. Bende derim oglusuna hadi bana meyve soy. Annesi ona soyar o da bana:kk77: asiri rahatim bu tarz seylerde. Yemegi asla esime gore hazirlamam mesela. Kendime gore hazirlarim begenirse yer ki genelde de yiyo ben yaptim diye. Siparis verdigi bosey olursa da kirmam yapmaya calisirim. Cani ne istiyo sorarim ama ustune dusmem. Simdi diyo zaten bir erkek esi mutlu olursa mutlu olabilir diye. Evliligin mantigini cozmus:halay: mesela suan hamileyim. Biseyler iste de koca olarak vazifemi yapayim der :rapci:ama maalesef canim bisey istemedigi icin cok sansli. Yani aslinda bazi seyler hatta temeldeki en onemli sey erkegin evlilik mantigindan hoslanmasi. Ailesinde gorulen hatalari yapmamaya calismasiyla oluyor. Bazen biz yonetiyoruz ama temel mantikta erkegin empati yapabilmesi cok onemli. Empati kurabilen erkeklerin esleri her zaman karli

Hiç bulaşık falan yıkamam. Yediğimi kaldırırım sofranın toplanmasına yardim ederim o kadar. 1 haftalık kalmaya gittiysek eğer o zaman bir işin ucundan tutarım ya kahvaltı ya akşam yemeği bulasigini yıkarım. Kendimi o evin kızı değil misafir olarak görürüm aynu şekilde Bana geldiklerinde de onları misafir görürüm. Buzdolabını açarken izin isterim aynı şekilde kv dem de buzdolabını açarken izin ister. Baştan sınırımızı çizdik. Sizde rahatsizsiniz bu durumdan yavaştan çekilin geri

Bulasik makinesi yoksa sayet..Gözüme yardimci olabilecek birini kestirir iki elin sesi var diyip hem insanlarin ic sesini keser hem kendimi rahatsiz hissetmis olmazdim.Davete gittiginiz yer misafir modunda takilabileceginiz yer degilse sayet ki sizin evin gelini olarak pek böyle bir lüksünüz yok gibi tutuverin biraz isin ucundan.Haa ben yapamam hic gelemem diyorsaniz ya yemek saatlerini secmeyin
Ya da aksama kadar evinizde oturup birikmis dag gibi bulasigin size "beni yika "demesini bekleyin..

Bulasik makinesi yok mu :KK53: varsa zaten makinaya tabak koymak bu kadar zor mu? Gencler olarak yiyip icip kenara gecmek olur mu?

nısanlıyken sevildiginizi hıssetmedıysenız nıye evlendiniz...bızde kayınvalıdemde toplanırız..kalabalık olur...valla hiç yuk gelmez...tabıkkı yenılecek ıcılecek ve bu ısler halledılecek...hızmetcısı olan eve gelin gidebilirdiniz...

Batması zamanında yaşadığım olumsuz şeyler kaynaklı ve kızının burada yaşamayacak olup ailesini tek bırakacak olması kaynaklı ne vardı yaşadıkları şehirde çalışsaydı, illa hayallerini gerçekleştirme peşinden koşacak. kızı böyleyken benim ne mecburiyetin var her misafir çağırdığında orda olarak iş tutmaya?
siz de hayallerinize oncelik verseydiniz vakti zamaninda. Boyle bir bakis açisi olamaz.

nısanlıyken sevildiginizi hıssetmedıysenız nıye evlendiniz...bızde kayınvalıdemde toplanırız..kalabalık olur...valla hiç yuk gelmez...tabıkkı yenılecek ıcılecek ve bu ısler halledılecek...hızmetcısı olan eve gelin gidebilirdiniz...
Haklısınız olmadı işte

Valla 2 sene nişanlı kaldım 1 senelikte evliyim. Kv Nin geleni biteni bitmez canım çıkardı ama utanır yapardım servis napayım diyip. Şimdi gitmiyorum kurtuldum. Hele bir yengesi vardı genç en fazla 35 yaşındadır herşeyi ayağına beklerdi ümüğünü sıkasım gelirdi. Arkasından konuşulur yüzüne kalkta çayını sen al bari denmezdi. kısacası ayıp bi kere.

Sadece masanın hazırlanmasına yada salata yapımına falan yardım ederim. Kayınvalidem bana gelince 1 su bardağını kaldırmaz istememde zaten.Yapmayın mecbur değilsiniz.

Yapsanız elinize mi yapışır?
(Aa pardon yardım edeceğiniz kişi kayınvalidenizdi):işsiz:

Back
X