iş yaş sorunu

arkadaşlar insan 30 yasını geçtimi iş bulabilir mi. görüşlerini merak ettim.
30 yaşında işten ayrılan biri,30 dan sonra çalışmıyor mu ki iş bulamasın.Yani 30 yaş bu.Çok genç bir yaş.50 den sonra 60 dan sonra tamam da,30 da insan nasıl iş bulamaz.

muhasebe veya tıbbi sekreterlik alanında iş arıyorum.10 ay bir hastanede geciçi personel olarak çalıştım. raporlu arkadaşların yerine. 1 yıldır iş arıyorum yok. tıbbi sekreterlik alanında bulamıyorum zaten. muhasebe kursuna gittim. acaba bulabilirmiyim diye sordum. görüşleriniz benim için çok önemli. moralim cok bozuk genelde yaşı sorun edenler var

muhasebe veya tıbbi sekreterlik alanında iş arıyorum.10 ay bir hastanede geciçi personel olarak çalıştım. raporlu arkadaşların yerine. 1 yıldır iş arıyorum yok. tıbbi sekreterlik alanında bulamıyorum zaten. muhasebe kursuna gittim. acaba bulabilirmiyim diye sordum. görüşleriniz benim için çok önemli. moralim cok bozuk genelde yaşı sorun edenler var
tıbbi sekreterlik kursuna gidip sertifika alabilirsin var ise özel hastanelere cv bırakabilirsin muhasebeciler genelde deneyimli ararlar

İş bulmak her yaşta zor ülkemizde özellikle belli bir mesleğe sahip değilseniz ki o da yetmiyor ek şartlarda aranıyor. Kısacası aradığınız sektörde tecrübeniz varsa yaşınız geç değil ama yoksa biraz zor oluyor.

ön lisans mezunuyum.tıbbi sekreterlik sertifikam var. . bilgisayarlı muhasebe netsis, mikro ,bilgisayar işletmenliği sertifikalarım var.hepsinin kurusuna gittim.:KK64:

ablacım ben 21 yaşındayım. 1 yıldır bende işsizim... yaşla alakası yok kime gitsem dönüş olmuyo numara bırakmaktan ben usandım mağazalara gidiyorum hiç alakam yok ama orası bile kasa bilen istiyo sanki herkes evinde kasa kullanıyo da bi tek ben bilmiorum... seni çok iyi anlıyorum

burda size moral vermek isterdim ama ülkede işsizlik kol geziyor, aksini iddaa eden de gözü kapalı geziyordur, ya da tuzu kurudur. allah yardımcımız olsun

Hangi şehirdesiniz

Beni özellikle tecrübeli birini aradıkları bir işe kadın olduğum için almadılar ve açıkça da söylediler

X