- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- Konu Sahibi denizmavisi123
arkadaşlar insan 30 yasını geçtimi iş bulabilir mi. görüşlerini merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 yaşında işten ayrılan biri,30 dan sonra çalışmıyor mu ki iş bulamasın.Yani 30 yaş bu.Çok genç bir yaş.50 den sonra 60 dan sonra tamam da,30 da insan nasıl iş bulamaz.arkadaşlar insan 30 yasını geçtimi iş bulabilir mi. görüşlerini merak ettim.
tıbbi sekreterlik kursuna gidip sertifika alabilirsin var ise özel hastanelere cv bırakabilirsin muhasebeciler genelde deneyimli ararlarmuhasebe veya tıbbi sekreterlik alanında iş arıyorum.10 ay bir hastanede geciçi personel olarak çalıştım. raporlu arkadaşların yerine. 1 yıldır iş arıyorum yok. tıbbi sekreterlik alanında bulamıyorum zaten. muhasebe kursuna gittim. acaba bulabilirmiyim diye sordum. görüşleriniz benim için çok önemli. moralim cok bozuk genelde yaşı sorun edenler var
muhasebe veya tıbbi sekreterlik alanında iş arıyorum.10 ay bir hastanede geciçi personel olarak çalıştım. raporlu arkadaşların yerine. 1 yıldır iş arıyorum yok. tıbbi sekreterlik alanında bulamıyorum zaten. muhasebe kursuna gittim. acaba bulabilirmiyim diye sordum. görüşleriniz benim için çok önemli. moralim cok bozuk genelde yaşı sorun edenler var
dediğim gbi deneyim şartı aranıyor işkura başvuru yapın yönlendirsinler sizi biraz deneyim kazanırsınızön lisans mezunuyum.tıbbi sekreterlik sertifikam var. . bilgisayarlı muhasebe netsis, mikro ,bilgisayar işletmenliği sertifikalarım var.hepsinin kurusuna gittim.
izmirHangi şehirdesiniz
Beni özellikle tecrübeli birini aradıkları bir işe kadın olduğum için almadılar ve açıkça da söylediler
burda size moral vermek isterdim ama ülkede işsizlik kol geziyor, aksini iddaa eden de gözü kapalı geziyordur, ya da tuzu kurudur. allah yardımcımız olsun