Merhaba kk sakinleri,
Evlendikten kısa bir süre sonra ilk başvurduğum iş yerine alındım ve 18 aylık bir sözleşme imzaladım (yurt dışındayım) , mülakatta zaten beni uyardılar 18 ay'ın sonunda süresiz bir sözleşme söz konusu olmadigini. Olsun dedim ev'de boş durmaktan iyidir ve böylelikle kabul ettim.
4 ay oldu, ama gelin görün ki benim ruh sağlığım gittikce kötüleşiyor, ve bunun sebebi tek bir insan. Ayni kademedeyiz fakat o işe süresiz alınmış tek farkımız bu. Bu kız sürekli bana emir veriyor, ters ters konuşuyor işten çıkarılma ihtimali yok nasılsa. En kötü ve sıkıcı işleri hep biz 2 sözleşmeli elemana yapiyorlar.
Bugün en sonunda o kıza patladım ve içimde birikenleri konuşma tarzinin çok kırıcı olduğunu söyledim yüzüne. Bana aynen şöyle cevap verdi : işi beğenmiyorsan patronla konuş işine son versin, ben geldiğimde daha beterdi, halinize şükredin.
Usandım, eve geldiğimde sinirli oluyorum, herkese saldırmaya başladım eşim başta.
Laborantım, bu iş yeri meslekten midemi bulandırdı artik, her gece kabus görmeye başladım, sabah işe giderken karnım ağrıyor çok kötüyüm..
Siz'de hiç bu duruma düştünüzmü iş yüzünden ? Bu tip insanlarla nasıl başa çıkılır ? Yardım edin kafayı yemek üzereyim..