• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yeri benim sonum olacak..

Uzulmene degmez ustelik Boyle tipler icin. Sikayette bulunun haklariniz var, bildim kadari insan kaynaklarina boyle bir durumda basvurabilirsiniz ve ya gizli danisma memurlari da var sirkette (Benim kaldim Ülkede var). Hic sinirini bozma Onun amaci O. Siz ona emri vaki yapin. Diger is arkadasinla konusun temizlik cizelgesi yapin haftalik:) ve eline sıkıştırın...Hatta manager da vardir Ona soyleyin initiatief kullanin. Soyleyin Biz temizlik cizelgesi yaptik diye.

Merhaba kk sakinleri,

Evlendikten kısa bir süre sonra ilk başvurduğum iş yerine alındım ve 18 aylık bir sözleşme imzaladım (yurt dışındayım) , mülakatta zaten beni uyardılar 18 ay'ın sonunda süresiz bir sözleşme söz konusu olmadigini. Olsun dedim ev'de boş durmaktan iyidir ve böylelikle kabul ettim.

4 ay oldu, ama gelin görün ki benim ruh sağlığım gittikce kötüleşiyor, ve bunun sebebi tek bir insan. Ayni kademedeyiz fakat o işe süresiz alınmış tek farkımız bu. Bu kız sürekli bana emir veriyor, ters ters konuşuyor işten çıkarılma ihtimali yok nasılsa. En kötü ve sıkıcı işleri hep biz 2 sözleşmeli elemana yapiyorlar.

Bugün en sonunda o kıza patladım ve içimde birikenleri konuşma tarzinin çok kırıcı olduğunu söyledim yüzüne. Bana aynen şöyle cevap verdi : işi beğenmiyorsan patronla konuş işine son versin, ben geldiğimde daha beterdi, halinize şükredin.

Usandım, eve geldiğimde sinirli oluyorum, herkese saldırmaya başladım eşim başta.

Laborantım, bu iş yeri meslekten midemi bulandırdı artik, her gece kabus görmeye başladım, sabah işe giderken karnım ağrıyor çok kötüyüm..

Siz'de hiç bu duruma düştünüzmü iş yüzünden ? Bu tip insanlarla nasıl başa çıkılır ? Yardım edin kafayı yemek üzereyim..
Evet insan gitmek istemediği bir yer gitmek zorunda kaldığında karnı ağrırmış.
Hiç muhattap olma onu görmezden gel. Belli ki senin sinirlenmen onun hoşuna gidiyor. Görmezden geldiğinde oda sinirlenecektir birazda senin hoşuna gitsin :))

Amir/şef/müdür neyse üstünüz, üslup konusunda şikayetçi olun.
Onun dışında bu gibi meselelerde işi bana yıktı, her seferinde ben yapıyorum gibi şeyler çok somut olmuyor.
laboratuvar malzemelerini temizliyorum desen, eee yani? İşin zaten,
Sonuçta goreviniz yapacaksınız diyorlar. Anaokulu değil orası sıraya sokun bizi diyecek haliniz de yok.
Ama saygısızlık varsa en azından onu rapor edin.

Konu zaten yapılan işten ötürü, uslup.. Bir yerden sonra sürekli eleştiri sürekli memnuniyetsizlik, aşağılama olunca o işi yapacağınız varsa da yapmak artık çile gibi geliyor.

Belki hersey kotu gitmeye devam ederse, seni isten cikarmaya onlar karar verir. Boylelikle issizlik maasindan eger suren yetiyorsa faydalanabilirsin. Ucunda olum yoksa, bence cokta uzulmege degmez.

Aslında öyle ama kendime yediremiyorum, ilk iş deneyimim değil ve kimse yaptığım işleri şimdiye kadar küçümsemedi, aksine taktir edildim.. Ilk defa mağruz kaldım mobbinge.

Evet insan gitmek istemediği bir yer gitmek zorunda kaldığında karnı ağrırmış.
Hiç muhattap olma onu görmezden gel. Belli ki senin sinirlenmen onun hoşuna gidiyor. Görmezden geldiğinde oda sinirlenecektir birazda senin hoşuna gitsin :))

Ahh ah keşke aldirmamazlık yapabilsem de kendi sağlımı tehlikeye sokmasam..

Merhaba kk sakinleri,

Evlendikten kısa bir süre sonra ilk başvurduğum iş yerine alındım ve 18 aylık bir sözleşme imzaladım (yurt dışındayım) , mülakatta zaten beni uyardılar 18 ay'ın sonunda süresiz bir sözleşme söz konusu olmadigini. Olsun dedim ev'de boş durmaktan iyidir ve böylelikle kabul ettim.

4 ay oldu, ama gelin görün ki benim ruh sağlığım gittikce kötüleşiyor, ve bunun sebebi tek bir insan. Ayni kademedeyiz fakat o işe süresiz alınmış tek farkımız bu. Bu kız sürekli bana emir veriyor, ters ters konuşuyor işten çıkarılma ihtimali yok nasılsa. En kötü ve sıkıcı işleri hep biz 2 sözleşmeli elemana yapiyorlar.

Bugün en sonunda o kıza patladım ve içimde birikenleri konuşma tarzinin çok kırıcı olduğunu söyledim yüzüne. Bana aynen şöyle cevap verdi : işi beğenmiyorsan patronla konuş işine son versin, ben geldiğimde daha beterdi, halinize şükredin.

Usandım, eve geldiğimde sinirli oluyorum, herkese saldırmaya başladım eşim başta.

Laborantım, bu iş yeri meslekten midemi bulandırdı artik, her gece kabus görmeye başladım, sabah işe giderken karnım ağrıyor çok kötüyüm..

Siz'de hiç bu duruma düştünüzmü iş yüzünden ? Bu tip insanlarla nasıl başa çıkılır ? Yardım edin kafayı yemek üzereyim..

Bende buna benzer bir sebepten sözleşmeli olduğum işimi evlilik sebebi ile fesh ettirip işten ayrıldım . Yoksa bende tükenmiştim artık hiç gideri yoktu işimin iyi kide çıktım pişman değilim :eğlence:

Back
X