• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yeri ile ilgili

byebyeblackbird

Bilmem bizi ne civara yazmışlar.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10.908
Puanlar
408
İyi geceler, is yerinde herkesin doğum günü kutlanıyor. Bir sekilde herkesin doğum gününde pasta alınıp toplanılıyor. Bugün de benim doğum günümdü yani dün. Benimki kutlanmadi. Pasta almışlar ama öğle arasına yetişmemis öğleden sonra da iş arasında 2 dk toplanmadilar neden bilmiyorum. Bir tane kız söyledi içimde kalacak senin doğum günün için pasta aldık ama toplanamayacagiz galiba dedi. Öyle kaldı. Yani bu benim için normalde çok önemli bir şey degil ama herkese bir sekilde yapılıp bana yapılmaması biraz canımı sıktı. Bir de aramın kötü olduğu kişiler var. Sanki onlar da gulmustur arkamdan gibi düşünüyorum. Bilmiyorum ya buna takılmak istemiyorum onların kutlaması niye önemli olsun ki diyorum ama canım biraz sıkıldı kendimi değersiz hissediyorum.

Doğum günün kutlu olsun nice senelerin olsun takmamaya çalış dert etme bende senin gibi aynı şeyi yaşadım ama kendime zarar vermek dışında birşeye yaramadı

İyi geceler, is yerinde herkesin doğum günü kutlanıyor. Bir sekilde herkesin doğum gününde pasta alınıp toplanılıyor. Bugün de benim doğum günümdü yani dün. Benimki kutlanmadi. Pasta almışlar ama öğle arasına yetişmemis öğleden sonra da iş arasında 2 dk toplanmadilar neden bilmiyorum. Bir tane kız söyledi içimde kalacak senin doğum günün için pasta aldık ama toplanamayacagiz galiba dedi. Öyle kaldı. Yani bu benim için normalde çok önemli bir şey degil ama herkese bir sekilde yapılıp bana yapılmaması biraz canımı sıktı. Bir de aramın kötü olduğu kişiler var. Sanki onlar da gulmustur arkamdan gibi düşünüyorum. Bilmiyorum ya buna takılmak istemiyorum onların kutlaması niye önemli olsun ki diyorum ama canım biraz sıkıldı kendimi değersiz hissediyorum.
Düşünmüşler sonuçta, sadece zamanlama istedikleri gibi olmamış, sonra da iş güç girmiş ortak zaman ayarlanamamış gibi anladım ben. Bazen olabiliyor böyle şeyler.

Pasta alınıyor zaman yok , iş yerındeki kız laf getırene kadar pastayı getirseymış keşke . Yani herkes toplanamaz da düşünüp pastayı alan bi kişiyi görevlendırılebilirdi .

sadece saçmaladıkları yeri yazmaz istedim . Nice senelere 🎉

Back
X