iş yeri komşularım

ciciakrep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.314
610
123
37
şu an öyle sinirliyim ki. çalıştığım iş yerinin başka bir semtteki şubesini yanlız işletiyorum şehirlerarası bilet fatura tahsilatı kontör işi yapıyorum . bulunduğum yerde yani altı dükkan arasında tek bayan esnafım ve sorunum ,

burdaki insanlar herşeyime karışmaya çalışıyo pizza söylesem çok pahalı değil mi biz yemek yapıyoruz gel bizle pilav ye yada sana getirelim sobayı yaksam bu havada soba mı yanar çık güneşte otur bi arkadaşım gelse camdan içeri sarkar gibi bakmalar . ve sürekli gelirler abla naptın iyiyim abicm sen naptın işler nasıl falan sürekli selam veririm günaydın iyi akşamlar derim gördüklerime sonuçta komşuyuz bişey olsa bozuk para falan lazım olsa lazımız birbirimize

bi de en sinir olduğum bakarlar ben yemek mi yiyorum yada pc ye mi bakıyorum oooh hayat sana güzel keyfin keyif nefret ediyorum yaa işimi seviyorum patron yok başka çalışan yok rahatım ama bu durumlar aşırı sinirimi bozuyo nasıl davranmam gerek bilmiyorum

ya kollasınlar dedimya zaten bende bişey yesem bişey olsa sürekli paylaşırım ama dan diye iç.eri dalıp üsluplarıo hoşuma gitmiyo

Ne zamandır bu iş yerindesiniz ?
Esnaflar arası ilişki böyledir,memnun değilseniz belirtin
Değiştiremezsiniz ya

sanırım halısın ama gıcık oluyorum yaaa valla bişey yapmam lazım terslemek istemiyorum ama suratımdan da anlamıyolar

mesela emlakçı ve kahveci telefonla konuşuyo ya gelir benim dükkanda koltuğa oturur sigarasını da yakar bağıra çağıra konuşur müşteri mi var bu kız bağırarak konuşmamdan rahatsız mı hiiç umursamaz

hoşgeldiniz erkek egemen olan işhayatında bayan olmaya...
asla onlardan kibarlık yapmalarını beklemeyın
asla onlardan sızı anlamasını beklemeyın
guzel gıyınırsınız suc olur kotu gıyınırsınız suc
sanılanın aksıne erkeklerde bol dedıkodu vardır.sizin dukkana gıren cıkanı öyle ıı bılırlerki...
onlara bıseylerı soyleyıpte ıkna edebılecenızı ıse hıcccc dusunmeyınnnn

gelelım neyapmanız gerektıgıne
once sizi anlamalarını beklemekten vazgecın!!
size pizza pahalı derlerse gülümseyın param fazla Allah hepımıze versın diyin
sizin yanınızda sıgara ıcılırse camı kapıyı acın hatta oda parfumu sıkın kusura bakmayın kokusuna dayanamıyorum deyın ve asla kul tabagı bulundurmayın
musterılerınzın yanında orda bulunmalarını kesınlıkle yanlıs bu konuda net olun
onların perıhan ablası olmayın yanı cok sıkı fıkı olmayın beylı konusun
erkekler bayanlar gıbı degıl oyle laf sokmaktan falan anlamazlar
hemen tepkılerı farkedemezler

sımdılık aklıma gelen bunlar aklıma geldıkce yazarım
ama zordur kadın basına erkeklerle calsımak. ama sız karıyerınıze işinize bakın işinize konsantre oldukca onları gormeyeceksınız
Allah yardımcınz olsun

hoşgeldiniz erkek egemen olan işhayatında bayan olmaya...
asla onlardan kibarlık yapmalarını beklemeyın
asla onlardan sızı anlamasını beklemeyın
guzel gıyınırsınız suc olur kotu gıyınırsınız suc
sanılanın aksıne erkeklerde bol dedıkodu vardır.sizin dukkana gıren cıkanı öyle ıı bılırlerki...
onlara bıseylerı soyleyıpte ıkna edebılecenızı ıse hıcccc dusunmeyınnnn

gelelım neyapmanız gerektıgıne
once sizi anlamalarını beklemekten vazgecın!!
size pizza pahalı derlerse gülümseyın param fazla Allah hepımıze versın diyin
sizin yanınızda sıgara ıcılırse camı kapıyı acın hatta oda parfumu sıkın kusura bakmayın kokusuna dayanamıyorum deyın ve asla kul tabagı bulundurmayın
musterılerınzın yanında orda bulunmalarını kesınlıkle yanlıs bu konuda net olun
onların perıhan ablası olmayın yanı cok sıkı fıkı olmayın beylı konusun
erkekler bayanlar gıbı degıl oyle laf sokmaktan falan anlamazlar
hemen tepkılerı farkedemezler

sımdılık aklıma gelen bunlar aklıma geldıkce yazarım
ama zordur kadın basına erkeklerle calsımak. ama sız karıyerınıze işinize bakın işinize konsantre oldukca onları gormeyeceksınız
Allah yardımcınz olsun

çok teşekkür ederim özellikle beni dikkate alıp uzun uzun yazdığınız için . çok garip gerçekten ya bizim burda kapalı çarşı esnafı böyle her geçene ağzını açıp bakar aynı bunlarda benim dükkana gelene öyle ne deyim bilemiyorum ki:49:

Back
X