• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yeri taşınması

Ahhsennn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
140
51
13
merhaba Arkadaşlar,

İşyerim taşınıyor ve gidilen yerde benim pozisyonuma ihtiyaç yok ve kapanıyor.

işyerimin farklı bir lokasyonunda bu pozisyona ihtiyaç olabilir ama kesin değil.

ben kendi müdürüme sorduğumda -belli değil senin durumun- dedi . Bende dedim ki- ben kendi alanımda devam etmek yada imkan varsa başka pozisyonlarda değerlendirilip çalışmaya ve daha fazla sorumluluk almaya hazırım dedim.- oda henüz belli değil felan dedi.

sizce bu konuşmayı bir de ik müdürü olan hanımla mı yapsam, müdürüm olan bey e güvenemedim. Geçiştiriyor gibi geldi.

yoksa hiç konuşmama gerek yok mu, ben yeni planda değil miyim , iş aramaya başlayım mı?

tecrübeli fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum....

Belli değil diyorlarsa iş arayın, kıdeminiz var mı? Kıdeminiz varsa da bırakın onlar işten çıkarsın sizi haklarınızı alıp öyle çıkın.

Belli değil diyorlarsa iş arayın, kıdeminiz var mı? Kıdeminiz varsa da bırakın onlar işten çıkarsın sizi haklarınızı alıp öyle çıkın.
işten çıkarmalar var bu ara zaten bütün haklarımızı da veriyorlar, sağlam bir firma o sebeple kalmak istiyorum.

Back
X