• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yeriiii

etpk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
116
16
98
İstanbul
küçük bir ihracat fırmasında çalışıyorum toplam bes çalışanı olan biyer ilk iş deneyimim yaş itibariylede diğer çalışanlara göre küçüğüm ben yokken kendi fotokopisini kendi çekiyolardı şimdi fotokopilerin tümü bana bakıyor telefon aramaları bana bakıyor sinir olmaya başladım artık stajyer gibi hissediyorum
bi yanım sabret deneyim kazanmış olursun diyo bi yanım başka yer bul diyo

Kendi yetkinizin dışındaysa görev edinmeyin üstünüze yapışır.
Çay servisi raddesine bile gelir o durum.

pozisyon olarak onlardan altta mısınız?
eğer öyleyse ezmeye çalışıyolar gibi..
bu işler için çalışan biri yok mu?
sekreter ve ya ofis boy ?

pozisyon olarak onlardan altta mısınız?
eğer öyleyse ezmeye çalışıyolar gibi..
bu işler için çalışan biri yok mu?
sekreter ve ya ofis boy ?

küçük bir yer olduğu için diğeri çalışıyoken başka bir iş gelmişsse boşta olan işi az olan alır ama fotokopiyi direk bana bırakmışlar resmen dün çekmiyim dedim birikmişte birikmiş bugun onla uğraştım bir saat ofis boy falan yok malesef

fotokopi makinasının üstüne yazı as. herkes kendi fotokopisini çekebilir diye :KK47:

Sizin görev ne orda ?

patronla ilk görüştüğüm zaman zaten yetiştirilmek üzere girdim gerek cari hesap gerek ihracatla ilgili kayıtları yapıyorum faturaları pc ye işliyorum bunun gibi şeyleri öğreticeklerdi öğretildide ama onun dışında herkesin fotokopisini çekmek kendımı aptal hissettiriyor

Siz ofisboy olarak girmediyseniz bu işleri size yaptıramazlar.

siz işi öğrenip daha çok sorumluluk almaya başladığınızda siz kendiniz zaten fotokopi çekmek için müsait olmayacaksınız.
o yüzden bence şimdiden tepki göstermek yerine, kendi işinizle ilgili daha çok sorumluluk almaya bakın. o zaman işim var ben yapamam diyebilirsiniz.

azar azar azalt fotokopi işini..işim var de işi öğrenmem lazım de...

siz işi öğrenip daha çok sorumluluk almaya başladığınızda siz kendiniz zaten fotokopi çekmek için müsait olmayacaksınız.
o yüzden bence şimdiden tepki göstermek yerine, kendi işinizle ilgili daha çok sorumluluk almaya bakın. o zaman işim var ben yapamam diyebilirsiniz.

bikaç ay daha bakıcam sürekli böyle devam ederse katlanamam heralde dediğiniz gibi daha çok sorumluluk alınca belki yoluna girebilir

küçük bir ihracat fırmasında çalışıyorum toplam bes çalışanı olan biyer ilk iş deneyimim yaş itibariylede diğer çalışanlara göre küçüğüm ben yokken kendi fotokopisini kendi çekiyolardı şimdi fotokopilerin tümü bana bakıyor telefon aramaları bana bakıyor sinir olmaya başladım artık stajyer gibi hissediyorum
bi yanım sabret deneyim kazanmış olursun diyo bi yanım başka yer bul diyo
Görev tanımınızda yoksa patronunuzla konusabilirsiniz ama ben ilk iş deneyimimde gık demeden calısmıstım

ilk isinizde yapsaniz ne olur ki?
o insanlarda is bilgisi olmayana is ogretmeye calisiyorlar. bide boyle dusun:KK24:

etpk etpk ne kadar ucret aliyorsun cnm.
Yemek sigorta nasil.
Birde ise sanirim on muhasebe diye girmissin.
Biseylerden fedakarlik etmezsen o isleri yapamazsin.
Daha yeni girmissin belliki iste acemisin.
Sabret yap o isleri.
Cek fotobilerini nolmus.
Sen isini ogrenmene bak.
Angarya illaki cikar.
Isi ofrendiginde zaten yaptirmazlar.
Ayrica yaptirirlarsa sen cikarsin

etpk etpk ne kadar ucret aliyorsun cnm.
Yemek sigorta nasil.
Birde ise sanirim on muhasebe diye girmissin.
Biseylerden fedakarlik etmezsen o isleri yapamazsin.
Daha yeni girmissin belliki iste acemisin.
Sabret yap o isleri.
Cek fotobilerini nolmus.
Sen isini ogrenmene bak.
Angarya illaki cikar.
Isi ofrendiginde zaten yaptirmazlar.
Ayrica yaptirirlarsa sen cikarsin

1200 alıyorum 100 yola gidiyo
yemek + sigorta var fotokopileri çekmek istemiyo oluşum gerçekten angarya işler bana kalmış gibi hissediyorum stajyer hissediyorum kendimi herkes kendi fotokopisini çeksin bana gelipte etpk cim fotokopiler birikmiş bakarmısn diyolar bu sanırım zoruma gidiyo

1200 alıyorum 100 yola gidiyo
yemek + sigorta var fotokopileri çekmek istemiyo oluşum gerçekten angarya işler bana kalmış gibi hissediyorum stajyer hissediyorum kendimi herkes kendi fotokopisini çeksin bana gelipte etpk cim fotokopiler birikmiş bakarmısn diyolar bu sanırım zoruma gidiyo
1100 tl yemek yol sigorta.
Bende ise ilk basladigimda degil fotokobi cekmek ne isler yaptim.
Sabirli ve azimli olmazsan bi yere ulasamazsin.
Herkes bi yerden ucup yuksek yerlere gelemiyor malesef.
Ben yapman gerektigini ve sabretmen gerektigini dusunuorum

1100 tl yemek yol sigorta.
Bende ise ilk basladigimda degil fotokobi cekmek ne isler yaptim.
Sabirli ve azimli olmazsan bi yere ulasamazsin.
Herkes bi yerden ucup yuksek yerlere gelemiyor malesef.
Ben yapman gerektigini ve sabretmen gerektigini dusunuorum

teşekkür ederim yorumunuz için doğrusu dediğiniz gibidir belkide sabredicem

Back
X