İş yerimde birinden hoşlanıyorum ama.. :(

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Kızlar benim şöyle bi sorunum var.

İşe başladım, yaklaşık 1 ay oldu.

İş yerinde beğendiğim biri var. şu son 10 gündür filan muhabbetimizi ilerlettik. Samimi olduk sayılır. onun öncesinde sadece karşılaşınca selam verirdik birbirimize.

Ama bugün öğrendim ki iş yerinde bu son haftasıymış, ayrılıyormuş :(

ya bu kadar şanssızlık olabilir mi... tam birine bağlandım, o da uçup gitti elimden... :14:

sabahları işe giderken bile, heyecanla evden çıkıyorum, sırf onunla karşılaşıcam diye...

ya niye böyle oluyo..:14:

napıcam ben:43:

Kızlar benim şöyle bi sorunum var.

İşe başladım, yaklaşık 1 ay oldu.

İş yerinde beğendiğim biri var. şu son 10 gündür filan muhabbetimizi ilerlettik. Samimi olduk sayılır. onun öncesinde sadece karşılaşınca selam verirdik birbirimize.

Ama bugün öğrendim ki iş yerinde bu son haftasıymış, ayrılıyormuş :(

ya bu kadar şanssızlık olabilir mi... tam birine bağlandım, o da uçup gitti elimden... :14:

sabahları işe giderken bile, heyecanla evden çıkıyorum, sırf onunla karşılaşıcam diye...

ya niye böyle oluyo..:14:

napıcam ben:43:

hoşlandıgını söyleee. ha söyleyemem diyosan numarasını al. konuşa konuşa ilerletirsiniz. sonundada o sana teklif eder. tabi onunda ilgisi varsa sana ...

madem muhabbeti ilerlettiniz birbirinize tel no verebilirsiniz arkadaş olarak yani:27:

Belki sizin için daha iyi olur,1 haftalık süre ikinizden birini cesarete getirebilir:34:

Ben olsam söylerdim hoşlandığını,hazır işten de ayrılıyormuş.Eğer oldu ki,olumsuzluk oldu,aynı işyerinde olmadığın için sonradan sıkıntı da olmaz.

hoşlandığımı hayatta söyleyemem. aslında ilk adım ondan gelse daha iyi olur (numara vs..) onunda ilgisi var sanki... tam anlayamıyorum işte sadece 10 gündür konuşuyoruz adam akıllı.. tam samimiyeti ilerlettik, böyle oldu malesef:26:

numarasını isteyemiyrsan bile facebook yada msn adresini alabilirsin facebookda varmısın ekliyim gidiceksin bari ordan goruselim:)) gibi birsey diyebilirsin en azından irtibatınız kopmaz

geçen şöyle bi muhabbet oldu aramızda..

yaşlardan konuşuyoduk

bende dedimki ben 85liyim filan..

o da 86lıymış...

bana dedi ki..

yaşım küçük diye benden kurtulacağını mı sandın dedi...

bişey mi ima etti sanki yoksa bana mı öle geldi pek anlayamdım :)

bugünde" işten ayrılıyorum bu son haftam" dediğinde gözleriyle filan sanki bişeyler söylüyor gibiydi... tam olarak anlatamıyorum tabi :)

zaten hoşlanmışsa senden,giderken tel.ini ister..veya irtibatta olmak için işyerinden arar..
gideceği son gün,son dk.ya kadar beklersin,tel.ini istemediyse senden..
Aaa.. numaranı versene, arada konuşuruz dersin..sen istersin..

numarasını isteyemiyrsan bile facebook yada msn adresini alabilirsin facebookda varmısın ekliyim gidiceksin bari ordan goruselim:)) gibi birsey diyebilirsin en azından irtibatınız kopmaz

evet iyi fikir yarın bi sorayım bakim :) son 4 gün :) bişeyler yapmam lazım...:52:

cevaplarınız için çook teşekkür ederim kızlarr.. gelişmeleri yazarım buraya öpüyorum hepinizi :)

işyerinden ayrılıyor olması çok daha iyi,benim sevgilim de işyerinden neler çektik ve halen de çekiyoruz. ama şu aranızda geçen konuşmalardan bayağı bir umut ışığı ve potansiyel gördüm senin kamilde :124: sen yarın hemen söyleme facebook.u. o mutlaka bir irtibat isteyecek senden baktın istemiyor haftasonuna doğru söylersin yine de biraz bekle derim.:129:

kizlaarrr size haberlerim var:) dun baya bi gelisme oldu. dun is cikisi beni eve birakmayi teklif etti ee tabi bende hemen kabul ettim:) sonra tabi arabada baya bi konusma firsatimiz oldu. telefonlarimizi aldik:) yani simdilik haberler bole:) kus kafese girdi heheh:)

yaa ne kadar eğlenceli iş yerinde hoşlandığın birinin olması. ben kalaslarla çalışıyorum resmen
işe gelirken ne giydiğimi bile umursamıyorum... sabah işe giderken heyecanlanmak bir sebebin olması güzel olsa gerekkk :))

kizlaarrr size haberlerim var:) dun baya bi gelisme oldu. dun is cikisi beni eve birakmayi teklif etti ee tabi bende hemen kabul ettim:) sonra tabi arabada baya bi konusma firsatimiz oldu. telefonlarimizi aldik:) yani simdilik haberler bole:) kus kafese girdi heheh:)

Diğer gelişmeleri de bekliyoruz:34:

selam kızlar :)

geçen gün birlikte eve döndüğümüzü buraya yazmıştım, neler olduğunu kısaca anlatıyım :)

arabada baya bi konuştuk

mesela bana dediki: " evlilik var mı, düşünüyomusun ?"

bende " yoo daha erken şuan için düşünmüyorum, kariyer yapmakla meşgulum ben" dedim :)

sonra dediki: " çıktığın biri var mı peki?" dedi

bende: "hayır yok" dedim :)

yani böyle özel konulara girdi baya...

sonra aklıma bişey geldi, telefonumu elime aldım..

face'nin olup olmadığını öğrenmek için dedimki: bi face giriyim, bişeye bakmam lazım, ha bu arada sende face var mı dedim:)

o da var dedi. bende hemen, aaa soyadın neydi ekliyim seni de dedim :)

o da: ekleyebilirsin ama ben pek girmiyorum, en son 6 ay önce girmiştim dedi..

bende dedimki: "ohoo 6 ay sonra beni hatırlamazsın bile sen" dedim:)

o da :" yok artıkk, zaten faceten niye konuşalım, telefonda konuşuruz dedi :)

bende olurr tabii dedim :))

şuan gayet güzel devam ediyo arkadaşlığımız. bana ilgisi olduğu apaçık ortada artık:) yarında işyerinde son günü :( offf bi mucize olsada gitmese yaaa :(

Back
X