• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerimde yaşanan kiraz fırlatmalı olay

notredam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
266
413
33
26
İş yerime yakın bir köyde çalışan abladan kiraz istemiştim üç gündür telefon trafiğiyle ancak bulabildim , iş arkadaşım ( A) sabah bana ben de istiyorum dedi, ben de diğer arkadaşlara ayırttım sizden haberim yoktu zaten buralardasınız bulursunuz siz dedim, sonra ben moladayken abla kirazı getirmiş bu iş arkadaşımda poşete koyuyor kirazları kendine ayırıyordu, ben de müdahale ettim almayın bize ayrıldı dedim , ortam gerildi almaya devam etti ben de ayıp ettiniz kaç gündür ayarlamaya çalışıyordum dedim suratımı astım , diğer arkadaşlar alsın kalanı alırım onlara söz vermiştim dedim ortam gerildi,bu A kişisi kirazları aldı arkamdan fırlattı, sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım dışarı çıktım başka odaya geçtim , oraya geldi tekrar önüme attı ahlaksız fln dedi şoka uğradım ne apacağımı şaşrdım üstüne yürüdü diğer arkadaşlar tuttu çıkardı, çok üzgünüm acaba ben abarttım mı bilmiyorum kendimi suçluyorum uyuyamadım sizce bu arkadaşı arayıp konuşsam mı bu kişi erkek bu arada 55yaşında

Hiç de abartmamışsınız, ne demek sizin getirttiğiniz kirazları almak? 55 yaşında adam kendi kirazını kendi alamıyor mu, üstelik söylemişsiniz de. Şirkete ortak gelen birşey değil sonuçta özel olarak arayıp istemişsiniz nasıl kendine alabiliyor ben bile çok sinirlendim şuan. Arasın ablayı istesin bulamazsa da yemesin yani terbiyesiz; asla bir daha muhatap olmazdım ben o karakterde biri ile

Kendiniz ve arkadaşlarınız için sipariş ettiğiniz kirazı izinsiz aldığı ve siz tepki gösterince şiddete varan davranış sergilediği için kendinizi suçlu mu hissettiniz??? Arayıp özür dileyin bir de ayağına kapanın😡
Adam; saygısız,hadsiz,kuralsız,ahlaksız,şiddet yanlısı.Şikayet etmek,tüm iletişimi kesmek,imkan varsa ona o iş yerini dar etmek gerekir.Bu kadar hadsizce davranmak için iyi yüz bulmuş......

Adamı arayıp ne diyeceksiniz? Yaptığı düpedüz terbiyesizlik. Kendiniz bulup arayıp almışsınız, ona ne oluyor? Üstelik yüzüne söylendiği halde devam etmiş almaya. Sizde öyle hemen ağlayarak odalara çekilmeyin, ne münasebet. Alın poşedi elinden sınır çizin. Öyle surat asmakla olmaz yani.

Yanlış anlamadıysam sen birine kiraz getirtmişsin adam kendi poşetine dolduruyor izinsiz dimi? Adamınki terbiyesizlik kafana takma. Tabii muhattap olmasan daha iyi olurdu ama sen haklısın kendini suçlama
Doğru anladınız evet ben sabah ayırttığımı söyledim , biz gidiyoruz siz buralardasınız bulursunuz dedim ücretini ödememiştim ve çok uğraştım gitmeden reçel yapacaktık diğer arkadaşlara da ayırtmıştım onlara da mahcup olmamak için söylemek zorunda kaldım , bana yanlış geliyor bilmiyorum ben olsam izinsiz almazdım , yaptığı hareket çok ağırıma gitti kiraz fırlatmak nedir hıncını alamadı tekrar peşimden geldi tekrar fırlattı çok üzüldüm emeğimiz geçmişti birbirimize

Çok terbiyesizmiş, ayıp etmiş. Muhatap olmayın. Siz de kendi kirazınızı alıp diğerlerine karışmasaydınız keşke. O kadar arayan sizmişsiniz, başkasına kalmadı derdiniz.
Evet vicdansız bencil biri olduğunu biliyorduk ama ben sessiz kalırdım muhatap olmazdım bana da çattı, diğer arkadaşlar da şahit oldu olaya biri ben almıyorum tamam dedi o almadı

Hiç de abartmamışsınız, ne demek sizin getirttiğiniz kirazları almak? 55 yaşında adam kendi kirazını kendi alamıyor mu, üstelik söylemişsiniz de. Şirkete ortak gelen birşey değil sonuçta özel olarak arayıp istemişsiniz nasıl kendine alabiliyor ben bile çok sinirlendim şuan. Arasın ablayı istesin bulamazsa da yemesin yani terbiyesiz; asla bir daha muhatap olmazdım ben o karakterde biri ile
Teşekkür ederim aracı var köyleri gezip alabilir, uyardığım halde alması zoruma gitti , sınır bilmeyen biriydi şirkette çoğuyla kavgalı , onlar işten ayrıldı ben mecbr bu adamla devam edeceğim o an kirazı fırlatmasaydı bana şiddet uygulayabilirdi ,muhatap olmayacağım haklısınız

Edepsiz insanlar ya. Laftan anlamaz. Bırak ne hali varsa görsün. Benimde başımda bu karaktersizlikte biri var.Böyleleri asla laftan anlamaz. Özürden anlamaz,yapma etme demekten anlamaz,kavga edersin kavgadan anlamaz,ağır konuşursun sözden anlamaz. Utanmaz insandan uzak duracaksın veya başa baş kavga gürültü rezil olacaksınız.İnsanda biraz utanma olur.

Resmen içimi döktüm.🤪

Bu küçük bir olay gözükebilir ama değil. Kesinlikle devamı gelecek. Saygı ve insanlık yok o adamda.

Ne biçim iş yeri o. Yok mu bir amir, müdür? Şikayet edin. Ne olursa olsun üzerinize yürüyemez. O kadar kişi de şahit. Ayrıca ne kirazmış, sanki ölümsüzlük iksiri.
Müdüre şikayet edeceğimi söyledim , üstünü kapatmaya çalıştı gidecek kendisi, şöyle anlatayım biz memlekete gideceğiz girmeden bir haftadır buranın meşhur kirazını arıyorum her yeri aradım en sonunda buldum reçel yapıp aileme götürecektm inanın bulmak için çok uğraştım ki elim açık biriyim şirketekilere çok emeğim geçmiştir yemek kahvaltı hazırlarım cimri biri değilim

Edepsiz insanlar ya. Laftan anlamaz. Bırak ne hali varsa görsün. Benimde başımda bu karaktersizlikte biri var.Böyleleri asla laftan anlamaz. Özürden anlamaz,yapma etme demekten anlamaz,kavga edersin kavgadan anlamaz,ağır konuşursun sözden anlamaz. Utanmaz insandan uzak duracaksın veya başa baş kavga gürültü rezil olacaksınız.İnsanda biraz utanma olur.

Resmen içimi döktüm.🤪

Bu küçük bir olay gözükebilir ama değil. Kesinlikle devamı gelecek. Saygı ve insanlık yok o adamda.
🤗 ben daha azla çirkinleşmek istemedim kendimi çok zor tuttum, ama devam edecek biliyoum hıncını alamadı yok sayacağım hadsiz iş bilmez biri, yok saymak lazım böylelelrini daha çok bileniyorlar , umarım merhametli insanlarla karşılaşırsınız

Isin sakasi bir yana, firlattigi kiraz da olsa fiziki saldiri resmen. Adam iş arkadasinizmis. Ben olsam insan kaynaklarina şikayet ederdim.
Son günümüzdü tatile çıkacağız amirler gidiyorlar uğraşmak istemediler ben şimdi Kara kara tatil dönüşünü bekliyorum , teşekkür ederim hepinize iç muhasebe yapıorsum acaba yanlış mı davrandım diye ama artık daha çok eminim haklıydın ben orada ve ilk defa belkide bu kdar yüksek sesle hakkımı savunabildim....

Bence de şikayet etmelisiniz. Sinerseniz başka bir sebeple iyice tepenize çıkar.
Arkadaşlarınız ne tepki verdi olaya?
Arkadaşlar beni teselli etmeye çalıştı çünkü hareketi yanlış bir şiddeet göstergesiydi, ben şoktan sonradan farkedebldim olayın çirknliğini , sibemeyeceğim zaten herkesin açığını kovalayan huysuzun biri

Back
X