• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerimde yaşanan kiraz fırlatmalı olay

🤗 ben daha azla çirkinleşmek istemedim kendimi çok zor tuttum, ama devam edecek biliyoum hıncını alamadı yok sayacağım hadsiz iş bilmez biri, yok saymak lazım böylelelrini daha çok bileniyorlar , umarım merhametli insanlarla karşılaşırsınız

Çok teşekkür ederim. İnan onu da denedim ama bu sefer de enayi yerine koyup daha çok üstüne geliyorlar. Geri durmak,sabretmek, iyi davranmak böyle insanların lügatinde yoktur.

Teşekkür ederim aracı var köyleri gezip alabilir, uyardığım halde alması zoruma gitti , sınır bilmeyen biriydi şirkette çoğuyla kavgalı , onlar işten ayrıldı ben mecbr bu adamla devam edeceğim o an kirazı fırlatmasaydı bana şiddet uygulayabilirdi ,muhatap olmayacağım haklısınız
Ama kimseyle zıtlaşmayın.Etraf ruh hastalarıyla dolu.

Daha geçenlerde pisliğin biri durduk yere aynı işyerinde çalışan bir kadını defalarca b.çaklayıp ö.dürdü. İfadesinde canım istedi demiş.

Evet vicdansız bencil biri olduğunu biliyorduk ama ben sessiz kalırdım muhatap olmazdım bana da çattı, diğer arkadaşlar da şahit oldu olaya biri ben almıyorum tamam dedi o almadı
Ben ses çıkarmazdım demişsiniz ya söyleyeceklerimin sizinle alakası yok ama son bir aydır iş yerimizde tam da böyle bir olay yaşanıyor. Tehdit gördüğü insanları manipüle eden , yoluna taş koyan biri var. Birlik olunsa hakkından gelinecek bir tip . Birkaç yıldır bazılarına takık biri de benim. Güya arkadaşlarım sessiz kalıp muhatap olmuyorlardı. Ufak bir olayda onlardan ikisini hedef aldı. Bir aydır onları zorbalıyor .şimdi de ben ve daha önce bu durumu yaşayıp mücadele eden arkadaşlarım sessiz kalıyoruz. Normalde tarzım değil böyle davranmak .kötü kötüdür ve kötülük varsa bir şekilde karşısında dururum.konu benle ilgili olmasa bile . Ama süreç ,bana hak etmeyen için uğraşmamayı ; onlara da bugün sessiz kaldığın şey yarın seni buluru öğretti .iyi de oldu

Ben ses çıkarmazdım demişsiniz ya söyleyeceklerimin sizinle alakası yok ama son bir aydır iş yerimizde tam da böyle bir olay yaşanıyor. Tehdit gördüğü insanları manipüle eden , yoluna taş koyan biri var. Birlik olunsa hakkından gelinecek bir tip . Birkaç yıldır bazılarına takık biri de benim. Güya arkadaşlarım sessiz kalıp muhatap olmuyorlardı. Ufak bir olayda onlardan ikisini hedef aldı. Bir aydır onları zorbalıyor .şimdi de ben ve daha önce bu durumu yaşayıp mücadele eden arkadaşlarım sessiz kalıyoruz. Normalde tarzım değil böyle davranmak .kötü kötüdür ve kötülük varsa bir şekilde karşısında dururum.konu benle ilgili olmasa bile . Ama süreç ,bana hak etmeyen için uğraşmamayı ; onlara da bugün sessiz kaldığın şey yarın seni buluru öğretti .iyi de oldu

Gerçekten dediğin o kadar doğru ki. Mesela bana herkes her şeyi söyleyebiliyorken( ki haklıyım.)Ona kimse hiçbir şey söyleyemiyor. Arkasından atıp yüzüne gülüyorlar. Bugün bunu düşündüm. Herkes zalime sessiz kalıp aslında destek oluyor. Hiçbir şey diyemesen bari yüzünü as. O da yok gülücükler bilmem neler.Ben de diğerlerinin derdini dert ediniyordum. Demekki böyle yapmak lazım. Bana bulaşmayan yılan bin yıl yaşasın. Politik davranayım aman o kişiyle kötü olmayayım diye düşünenleri bile silmeyi planlıyorum hayatımdan.

Ama kimseyle zıtlaşmayın.Etraf ruh hastalarıyla dolu.

Daha geçenlerde pisliğin biri durduk yere aynı işyerinde çalışan bir kadını defalarca b.çaklayıp ö.dürdü. İfadesinde canım istedi demiş.
Anksiyetem tuttu zatn bnde böyle düşünüyorum damarına basmam ama muhatapta olmam kimin ne yapacağı belli olmaz senaryolar kuruyordum

İş yerinde tutanak falan tutturmadın mı ? Polisi arayıp şikayet etseydin yanına kalmasaydı.
Amirlerimin son günüydü gdiyorlarkimin geleceği belli değil üstüne durmadılar o da uğraşacak şimdi diyip üstünü kapattı bizde tatile girdik bugün itibariyle ama çoğu iş arkadaşım gerçek karakterini görmüş oldu

Amirlerimin son günüydü gdiyorlarkimin geleceği belli değil üstüne durmadılar o da uğraşacak şimdi diyip üstünü kapattı bizde tatile girdik bugün itibariyle ama çoğu iş arkadaşım gerçek karakterini görmüş oldu
İlginç gerçekten ben olsam hayatta peşini bırakmazdım, amirlerimin son günü olması buna engel değil çıkış saatine kadar oranın amiriyse o tutanak tutturulmalıydı ! Dediğim gibi ben polise bile taşırdım olayı. 55 yaşındaki şahsın yaptığı yanına kâr kaldı ! Munasebetsiz herif !

Evet bunu ben de yaşadım farkındayım aslında bu durumun hatta diyorum keşke biraz dahadik durabildeydim diğer olaylarda diye ama ben kötübir süreçten geçip gurbete gittim yaşadıklarının farkına varmam bile 2 yılımı aldı güçlü hissetmiyordum kendimi , onarmaya iyileşmeye çalışıyordum , farkındaydım arka tarafta arkadaşlara destekoluyordum göz hareketimle bile belli ediyordum hatta o zorbaların şuan her şey ayağına dolaşıyor beklemek lazımmış,

Evet bunu ben de yaşadım farkındayım aslında bu durumun hatta diyorum keşke biraz dahadik durabildeydim diğer olaylarda diye ama ben kötübir süreçten geçip gurbete gittim yaşadıklarının farkına varmam bile 2 yılımı aldı güçlü hissetmiyordum kendimi , onarmaya iyileşmeye çalışıyordum , farkındaydım arka tarafta arkadaşlara destekoluyordum göz hareketimle bile belli ediyordum hatta o zorbaların şuan her şey ayağına dolaşıyor beklemek lazımmış,
Dediğim gibi amacım sizi incitmek değil. Dilerim sıkıntısız ve güçlü bir şekilde kalkarsınız altından. Bazen bazı olaylar bizi o an üzer ama sonra daha güçlü kılar. Kazanım olur .umarım bu olay da sizin için öyle olur

Dediğim gibi amacım sizi incitmek değil. Dilerim sıkıntısız ve güçlü bir şekilde kalkarsınız altından. Bazen bazı olaylar bizi o an üzer ama sonra daha güçlü kılar. Kazanım olur .umarım bu olay da sizin için öyle olur
Teşekkür ederim çok naziksiniz , ama dediğiniz gibi birinn yaşadığı olaylara ses çıkarmayıp arkasında durmadıkça zorbalar seni de hedef alıyor , umarım tatil dönüşü daha güçlü dönerim eyvalahım olmayacak bundan sonra ...

Müdüre şikayet edeceğimi söyledim , üstünü kapatmaya çalıştı gidecek kendisi, şöyle anlatayım biz memlekete gideceğiz girmeden bir haftadır buranın meşhur kirazını arıyorum her yeri aradım en sonunda buldum reçel yapıp aileme götürecektm inanın bulmak için çok uğraştım ki elim açık biriyim şirketekilere çok emeğim geçmiştir yemek kahvaltı hazırlarım cimri biri değilim
İsterseniz cimri olun. Kiraz kiraz diye ölüyorsa kendi ayarlasaymış. Elin adamına kiraz borcunuz mu var? Canınız ister o hariç herkese kiraz getirirsiniz. Yine de hani bana diyemez. Hem yüzsüz hem terbiyesiz. Mutlaka şikayet edin.

Doğru anladınız evet ben sabah ayırttığımı söyledim , biz gidiyoruz siz buralardasınız bulursunuz dedim ücretini ödememiştim ve çok uğraştım gitmeden reçel yapacaktık diğer arkadaşlara da ayırtmıştım onlara da mahcup olmamak için söylemek zorunda kaldım , bana yanlış geliyor bilmiyorum ben olsam izinsiz almazdım , yaptığı hareket çok ağırıma gitti kiraz fırlatmak nedir hıncını alamadı tekrar peşimden geldi tekrar fırlattı çok üzüldüm emeğimiz geçmişti birbirimize
Benim anlamadığım şey sizin sinirlenmek yerine üzülüyor olmanız. Okuduklarıma inanamıyorum. İzinsiz herhangi bir şeyi almak, uyarıldığında küstahlaşmak, yetmedi şiddete başvurmak. Yapılan hareket ceza hukukunun ve tazminat konusu. Siz üzülüp duruyorsunuz. ÜZÜLMEYİN VE GEREĞİNİ YAPIN. Bugün kiraz fırlatan yarın sandalye fırlatıp gözünüze denk gelse?

Hırsıza karşı mahçubiyetten ülke çökme noktasına geldi be yahu. Yeter artık alttan almalar, kibarlıklar hak etmeyenlere. LÜTFEN GEREĞİNİ YAPın ⚖️ Bir sürü şahit var orda…

Hepiniz amma bogaziniza düşkünmüşsünüz ya. 😃 biri 3 gün kiraz icin ugrasiyor öteki kendisinin olmayan kirazlari çalmaya calisiyor. En sonda kirazlar havada ucuyor. Iyi ki ülkede kıtlık yok yani bi de olsa nolcak düşünemiyorum.

İş yerime yakın bir köyde çalışan abladan kiraz istemiştim üç gündür telefon trafiğiyle ancak bulabildim , iş arkadaşım ( A) sabah bana ben de istiyorum dedi, ben de diğer arkadaşlara ayırttım sizden haberim yoktu zaten buralardasınız bulursunuz siz dedim, sonra ben moladayken abla kirazı getirmiş bu iş arkadaşımda poşete koyuyor kirazları kendine ayırıyordu, ben de müdahale ettim almayın bize ayrıldı dedim , ortam gerildi almaya devam etti ben de ayıp ettiniz kaç gündür ayarlamaya çalışıyordum dedim suratımı astım , diğer arkadaşlar alsın kalanı alırım onlara söz vermiştim dedim ortam gerildi,bu A kişisi kirazları aldı arkamdan fırlattı, sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım dışarı çıktım başka odaya geçtim , oraya geldi tekrar önüme attı ahlaksız fln dedi şoka uğradım ne apacağımı şaşrdım üstüne yürüdü diğer arkadaşlar tuttu çıkardı, çok üzgünüm acaba ben abarttım mı bilmiyorum kendimi suçluyorum uyuyamadım sizce bu arkadaşı arayıp konuşsam mı bu kişi erkek bu arada 55yaşında
Saçmalamayın bu ne arsızlık terbiyesizlik. Çokta hakkısınız. Utanmaz insan. Başkasının malını birde habersiz almak ne demek ya. Ağlayacağınıza inşallah ağzının payını bermişsinizdir.

Back
X